Tarih: 18.03.2007 - 20:51 Mesaj konusu: Bir kez daha dikkatsiz sürücüler
Bugün arkadaşım beni motorla almaya gelirken Karşıyakada kırmızı ışık yandığı için normal olarak durmuş ama solundaki araba birden hareket etmeye ve sağa dönmeye karar verince ve tabiki sağ dikiz aynasından ne var ne yok diya bakmadığı için arkadaşımın motoruna çarparak devirmiş arkadaşımda motor devrilmeden altında kalmamak için kendini atmış motordan allahtan arkadaşımdada motordada birşey yok araba sürücüsü inmiş binbir özür dilemiş görmedim diye halbuki aynaya bakmamış bile adamın yanında karısı çocuğu olduğu için arkadaşımda çok sinirlenmesine rağman birşey dememiş valla iyi dayanmış ben olsam bayan halimle kaskı kafasına geçirirdim :sinir: ama neyse bu kadar kaza haberinin yanında bunu sadece nazar deyip kulak arkası yaptık. _________________ honda cbr125
35 bad 81
izmirdeki md eğitim seminerinde aynı konu işlenmişti. araç sürücüleri ne yazıkki bizleri görmezden geliyorlar. geçen hafta bir araç sürücüsü gözümün içine baka baka önüme atladı. bereket seminerdeki konuşmalar aklıma gelip frene daha önceden basmıştım. eğer beni gördü diye devam etmiş olsam kesin kaza yapmış olurdum. hepimize kazasız seyirler dilerim
Yakında motor sürücüleri olarak üçüncü gözümüz açılacak heralde birazda medyumluğa başlarız en azında araç sürücülerinin ne yapıcaklarını böylece önceden tahmin etmiş oluruz _________________ honda cbr125
35 bad 81
araç gördüğünda yakın gitmemeye çalışıcaksın........düz giderken bile birşeyler yapıyorlar........arkadaşına geçmiş olsun dileklerimizi ilet....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız