Kayıt: Nov 26, 2006 Mesajlar: 1619 Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !
Tarih: 18.03.2007 - 23:55 Mesaj konusu:
30 kişi var galiba orda yaw süperrrrr gezi olmusturrr _________________ Hiç kimse YçYn hayaL kIrykLy?Ina u?RamaDym, Çünkü hYç kYmSe YçYn hayaL KurMadIm...
Tarih: 19.03.2007 - 07:52 Mesaj konusu:
tüm M.D. yatkililerine böyle güzel bir organizasyon yaptıkları için kendilerine ay rı ayrı teşekkür ederim..ayrıca ekipteki dostluğu göstermiş oldukları yakınılığı anlatmam mumkün değil..ellerinize ve yüreğinize sağlık..bu tür organizasyonların devamını diler..saygılar
ruchan, müsadenle bir kaç resimde ben eklemek istiyorum;
Öncelikle Velit kardeşimin gezi için bana verdiği motoruyla başlamak istiyorum;yani piskopatla;
Md nin en küçük üyesi ve en yakışıklı üyesi yan yana;ikiside benim canım yaa.
Yorulan bir motordelisi en rahat nerede dinlenir?Cevap aşağıda!
Y
Buda hızlı ve zorlu virajlardan sonra Ufak CC li arkadaşları beklerken
Mükemmel insanlarla birlikte geçirilen mükemmel bir geziydi.Katılan ve katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Hakan_Dincer, Başkanım SERTER en az yüz'e yakın fotoğraf çekmiştir.Ama müsait olduğunda topik açacak zannedersem. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
neye niyet neye kısmet oldu benim iş,
akşam üzeri, en azından ortaklarda beraber çöpşiş yeriz diye direk oraya doğru yola koyuldum nazilliden, germenciğe geldiğimde baktım 10-15 motor karşıdan bi ihtişamla geliyor
ziyafeti kaçırdık anlaşılan grup dağılmış diye düşünüp döndüm takıldım peşlerine
en ufağı 650 cc olan motorları cheetah ile yakalamak hayli zor olsa da kırmızı ışıkların da yardımıyla yakaladım, aydına kadar grup sürüşü ile geldik gelene kadar anladım ki arkadaşlar deli değil aydında bir merkezde toplandılar baktım ki MD den bir tek ben varım... ruzgaravcilari.com olan yeni bir grubun içine girmiş olarak bir şaşkınlık yaşadım haliyle ama tanıdık simalarla şaşkınlık yerini tatlı bir tebessüme bıraktı ve sonrasında vedalaşıp eve dönüş... değişik oldu sizlerle olamadım ama inşallah bir dahakine grubu karıştırmam umarım _________________ 0 Rh (+) 11/06/1975
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız