Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet sürmek spormudur.öyleyse nereye faydası var?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet sürmek spormudur.öyleyse nereye faydası var?

motosiklet sürmek spormudur.öyleyse nereye faydası var?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:00    Mesaj konusu: motosiklet sürmek spormudur.öyleyse nereye faydası var? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motor sporları diye bahsediliyo bizde kendi çapımızda sürüyorüz .ne gibi fydaları var sizce, he bende rahatlama hissi yapıyor başkada bişey oldugu yok .sizce?
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kardeş spor dinlenmek için yapılan bişeyse motor sordur..
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence spor düşünsene 280 km hızla giderken trafiğin karıştığını insanda kasıntılar oluyor hatta trafik boşken bile hadi 310 ları göreyim diyorsun adrenalin iyice yükseliyor bence bu şekilde 1 saatlik kullanımda insan 1 kilo zayıflar; tabi çürüyene kadar zayıflama ihtimalide var ama !!!!!!!
Başa dön
securtyy Çevrimdışı securtyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle büyük motorlardan bahsediyorum. Ebatlı ve ağır makinelere hakim olmak belli bir kas kuvveti gerektiriyor. Spor elbette, kondisyon yapıyor. Ya da biz kendimizi kandırıyoruz, bilmem ki... Çok gülüyorum Bence spor, değilse de olmayıversin yahu. Çok gülüyorum Delirdim

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GN125, birader motorsporları derken araba yada motorsiklet yarışı gibi şeylerde kullanılan bi kelime kas yapmak yada zayıflamak manasında kullanılan bi kelime degil bunu anlıyamıyacak kadar acizmisin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 ben acizim demekki hadi bana izah ette ögreneyim.eyesofblind Bence spor, değilse de olmayıversin yahu.negüzel söylemişsin dostum haklısın.olmayı versin be.
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crosscan
Üye
Üye

Nereden: ORdAn BurDAn SuRDAN

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım ben sahsen motor sürerken kilo veren birini görmedim tabiki sen öyle bi spordan bahsediyorsan
Başa dön
crosscan Çevrimdışı crosscan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GN125, gerçekten hoş bir tartışma konusu açmışsın.. Tartışma kurallarına uyalım lütfen...

Motor sporları zihni açık tutar ve refleksleri kuvvetlendirir ayrıca offorad motorlar pek tabi kasları da çalıştırır...
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crosscan demiş ki:
arkadasım ben sahsen motor sürerken kilo veren birini görmedim tabiki sen öyle bi spordan bahsediyorsan

Sen hiç uzun yol motorcusu görmemişsin heralde. Çok gülüyorum
O korumaların içerisinde uzun yol yapmak kolay mı..
Örneği ben.
İstanbul-Alanya hattı OK
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasları güçlendirir.
zihni açar.
sinir sitres attırır.
ayriyetten Dans
tabi binersen Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim kanımca spor deyince terlemek,yorulmak akla ilk gelen terimler ona bakarsanız boksda bir spor türüdür motorsiklete binmek hem beyini açık tutuyor.Hemde vucudunun her bölgesi hareket ediyor hareket insanda enerji tüketimi doğurur enerji tüketirsen ve aldığın kalori harcadığından çoksa kilo veririsin.Buda demekki spor işte yaaa santranç oynamaya gidiyorum spor olsun Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

son cümlemde hata var afedersiniz kilo alma konusu düzelmek istiyorumHemde vucudunun her bölgesi hareket ediyor hareket insanda enerji tüketimi doğurur enerji tüketirsen ve aldığın kalori harcadığından az ise kilo veririsin
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklet sporları var elbette ama bizim yaptığımız spor mu dersen değil Gülümsüyorum en azından benim için
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Spor, kişinin bedensel ve zihinsel yeteneklerinin geliştirilmesi için yapılan bir dizi alıştırma hareketi ve bu hareketlerin sonucunda kazanılan yeteneklerle kendini aşma yönündeki eylemlerdir. Yani bir kere spor özünde kişisel bir eylemdir. Sporun temeli kişisel olarak yetenek geliştirme eylemleridir. Ve tabii ki motorsporlari yapan bireyleri seyrederek spora katkıda bulunmak hiç olamaz. Spor insanın kendi yaşam gücünün arttırılması için fizik ve düşünce yapısındaki geliştirme alıştırmaları olmalıdır ve bir başka canlıya hele hele insana zarar vererek yapılması düşünülmemelidir. Spor doğa karşı yapılmalı, doğanın acımasız, çok güçlü ve kendi kuralları içindeki işleyişine karşı, insanın kendi amaçlarını – ki temel amaç hayatta kalmaktır.- gerçekleştirecek şekilde kişisel yeteneklerin gelişmesini sağlamaktır. Motosiklet kullanmakta bir yetenek işidir. Yeteneklerinizi artirdiginiz olçude spor yapmiş olursunuz.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim regal keyif için ama
emektar kymco'm var o spor için
böbrek taşlarım düşüyor sarsıntıdan Çok gülüyorum
zayıflatıyorda Dil çıkarıyorum
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiziksel açıdan düşünürsen bir turnuva maçınca satranç oynamak aynı sürede motosiklet kullanmaktan daha fazla yorar insanı...

O nedenle olaya şöyle bakmak lazım... Herhangi bir arç kullanarak yapılan sporlar....
Şahsi fikrim ise herhangi bir alet kullanılarak yapılan işlerin spor başlığı dışında ayrı bir kategoride tutulması....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal