Motor Delisi bünyesinde oluşturulan MDTK (Motor Delisi Tiyatro kulübü) 30 Kasım 2006 kuruldu ve ilk oyunumuz olan "Deli Doktoru" ile oyunda oynayacak MD üyelerini belirleyerek provalarına başladı.
Provalarını her pazar günü, aksatmadan ve bıkmadan, usanmadan disiplinli bir şekilde sürdürdü. Yeterli prova sayımız ne yazık olamadı ekibin kalabalık olması, İst. dışından Md üyelerin oyuna katılması, değişik iş kollarında çalışan arkadaşlardan dolayı, saat sorunlarından dolayı haftada bir günde kalabildi..
Her amatör tiyatronun sorunu bizimde sorunumuz oldu ve uzun süre sahne üstü provalarına geçemedik, ilk sahne provamızı 15 Martta gerçekleştirdik ardından 4 sahne provamız daha olacak..
birinci oyunumuz şişli de oynandı, İkinci oyunumuz 29 Nisan 2007 saat 19.00 da Göztepe HALİS KURTÇA KÜLTÜR MERKEZİNDE**sevgili Md üyelerine sergilenecektir.
Oyunumuz, karşılıklı görüşmelerin ardından, İzmir turnesine çıkacaktır. Tarih, saat, mekan başka bir başlık altında bildirilecektir.
**
Halis Kurtça Kültür Merkezi, Birinci Köprü istikametinden Ankara yolundan ilerlediğinizde, Göztepe köprüsüne gelince,(Göztepe Muayene istasyonu köprüsü, ama siz köprü altını geçmeden Göztepeye döneceksiniz) ilk kavşaktan sağa girerek Göztepe merkeze doğru ilerliyorsunuz, kısa yokuşu tırmandıktan sonra karşınıza Kültür Merkezi çıkıyor.
Motorları park için çevrede bulunan sokak araları ve Kültür Merkezi yanlarını kullanabilirsiniz.
Mekanlarla ilgili her türlü sorularınız için PM atabilirisiniz.
Başlık bilgilendirme amaçlı olduğundan mesajlara kapalı olacaktır.
Sevgilerimle.
MrEnduro
Sahne Provasından kareler.
22 Mart provasından bir kaç kare
Mezar ne yapıyor?
_________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
En son MrEnduro tarafından 29.04.2007 - 20:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
MrEnduro, Biz İzmir MDTK olarak sizleri izmir turnesine bekliyoruz.Siz İstanbul MDTK'ya şimdiden başarılar diliyorum. .Bizim de çok kısa zaman içerisinde sahne provamız başlıyor yer sorununu çözdük gibi Büyük ihtimalle mayıs ayında İzmir MDTK sahne diyecek bununla ilgili İzmir MDTK topiğinde bilgiler aktarılıcak.SEVGİLER SAYGILAR
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Bu arada afişiniz muhteşem çok hoş olmuş
İstanbul MDTK oluşturulmasında emeği geçen sevgili MrEnduro, size çok teşekkür ediyorum bu üstün başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum tabiki oyuncu'larımızıda _________________
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 66 Nereden: İstanbul-Kadıköy
Tarih: 10.04.2007 - 08:38 Mesaj konusu:
sevgili MrEndruro
Bir sanatçı olarak bu kadar delinin arasından tiyatrocu yaratmak kimin fikriydi bilmiyorum ama hem motorcu hem sanatçı bir gurubun içinde yer almaktan gurur duyuyorum .
Ayrıca bir tiyatro oyununda rol almayı ne kadar istediğimi de buradan dile getirmeden edemiyeceğim
Daha oyunu seyretmeden hepinizi kutluyorum
Orada olmaktan büyük mutluluk duyacağım
Tiyatro gibi insanlık kadar eski bir sanat dalına verdiğiniz emeği şimdididen ayakta alkışlıyorum
Ve başarılar diliyorum.
MrEnduro, size ve tüm İstanbul MDTK üyelerine iyi oyunlar diliyorum..Yakında inşallah bizde perdelerimizi açarız sizin gibi.Afiş harika olmuş.Bol kahkahalı gösterimler dilerim.İzmir'e gelmenizi dört gözle bekliyorum.
_________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız