Ve Ayrıca gsr_emel Ablamın Çektiği Bir Çok Foto Bugün Elime Geçmediği İçin Yarın Yayınlanıcak... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
En son befehl_1912 tarafından 19.03.2007 - 20:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
evet arkadaşlar gerçekten süper bir gezi oldu gerçi bunu sölememe gerek yok sanırım,fotolardan belli oluyorsur heralde bu arada emir ellerine sağlık fotolar süper,ama benim motorla sen benden fazla foto çekilmişin arkadaşlar fotolar bu kadar değil lütfen topiği takip edin her an yeni fotolar eklene bilir _________________
Tarih: 19.03.2007 - 19:12 Mesaj konusu:
güzel bi oldu gerci biz nazilliden katıldık ama bu arada md yöneticileri gercekten cok sıcak kanlılar beklemiyorduk bu kadar acıkçası arkadşlıkları saglam temel üzerine kurulmuş hepside iyi kişiler ayrıca halil rr ın tekteker şovu gercekten görülmeye degerdi kendimize geldik biraz tekteker görünce sökede herkese teşekkür ederiz böyle bi organizasyon yaptıkları için vede katılan arkadaşlara _________________
Tarih: 19.03.2007 - 20:08 Mesaj konusu:
Harika bir etkinlik emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Özellikle katılımcı sayısı _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Tarih: 19.03.2007 - 21:17 Mesaj konusu:
Ya arkadaşlar ya
Kuşadasına saat kaçta vardınız vede ne kadar kaldınız kuşadasında ?
Ben 16:00 dan başladım bütün kuşadasını gezmeye ama hiçbirinize rastlayamadım
izmir plaka 3-5 kişilik 2 grup gördüm ama sizmisiniz değilmisiniz bilmediğimden direk atlamadım önlerine bende buranın delisiyim diye
Cvp bekliorum teşekkürler ... _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
befehl_1912, resimler için sağol böyle bir geziyi kaçırdık yaaa.....keşke gelebilseydim resimlere baktıkça..tüh diyorum ben neden gitmedim.........eminim daha birsürü foto vardır herkes koysun fotoları burayada bizde gezi izleyelim .......... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 20.03.2007 - 07:57 Mesaj konusu:
emir kardeşim teşekkürler eline sağlık izmir fotolarını özlemiştim dogrusu
bırakma fotolama işlerini sen iyi yapıyorsun bı işi
mükemmel bir toplma olmuş kazasız belasız _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız