Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Mart İzmir MD KUŞADASI ve SÖKE yi bastı.(fotolar-1)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Mart İzmir MD KUŞADASI ve SÖKE yi bastı.(fotolar-1)

18 Mart İzmir MD KUŞADASI ve SÖKE yi bastı.(fotolar-1)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 19.03.2007 - 18:50    Mesaj konusu: 18 Mart İzmir MD KUŞADASI ve SÖKE yi bastı.(fotolar-1) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem Geçen Bir MD Etkinliğinde Daha Beraber Oldukkk......

Katılımın Olukça Fazla Olduğu Bir Etkinlikti Ve Güle Oynaya Neşeli Bir Şekilde Geçen Bir Gezi Gerçekleşti...

İlk Lozan Da Toplnadık.....

Ve Yola Koyuldukk....

Balçovada Durup Depolarımızı Fulledik.......

ibRRahim Abi Depoyu Fullerken...

gsr_emel Ablam Eşeğe.. Aman Motora Ter Bindi Motora Fotoğraf Çekmek İçin..

Ve Nefis Kahvaltımızı Yapmak Üzere Güzelbahçeye Doğru Yola Koyulduk

Ve Nihayet Kahvaltı Yerimize Ulaştık

blackheart Emre Abi...

onuR1

Ege2004 Arif Abi....

gsr_serter

halilRR

bikehoper Edip Abi ve Oğlu Özant

Gezi Boyunca Artçılığını Yaptığım Cenk Abi

onuR1

Her Şey Güzel Giderken Birde Baktık Ne Öğrenelim Kahvaltılar Hazır

Hemen Bir Seferberlik Düzenleyip Kahvaltıları Kendimiz HAzırlayıp Sunduk...

Ve Hep Beraber Daldık Mutfağa

Kahvaltılıklar Bitmiş Ve Bütün MD Fırından Çıkıcak Ekmekleri Bekliyordu.

Gizli Bahçe Çalışanlarından Birisi Ekmek Aldı Geldi..

Edip Abi Bi Anda Daldı Ekmekleri Kesmeye...

Her Şey Tamamdı Ve Herkez Keyifle Çaylarını Yudumlamaya Başladı...

Ve Yola Koyulma Vakti Yola Çıktır Güzelbahçe-Özdere Kavşağındayız...

Grubumuzda 100cc. Den 1500cc ye Kadar Her Tür Motorsiklet Görebilmek Mümkündü..

Nazillide Bazı Üyelerizmi Alıdık...

Nihayet Kuşadası Adakulenin Önüne Vardık Ve Kuşadasındaki Üyelerimizi Aldık...

Kuşadası Merkezde Verdiğimiz Bazı Üyelerimiz Dolaşmayı Bazıları İse Dinlenmeyi Tercih Etti..

Kimi Üyelerimiz Motorların Üstünde Yatarak Ve Ya Oturarak Bu Molayı Geçirdi..

akrep_kral Velit Abim..

befehl_1912 Yani Ben....

onuR1...

Tek_SekerEmrah Abimden Karizmatik Bir Poz......

Sökedeki Molamızda....

befehl_1912 Yeni Ben...

Ve Sökedeki Molamızda akrep_kral Velit Abi Ve halilRR Abimin Yaptığı Tekteker Gösterileri..

akrep_kral Videoları...

http://video.google.com/videoplay?docid=1809000823152621514 Video 1

halilRR TekTeker Gösterisi

http://video.google.com/videoplay?docid=3906325608363722921

Ve Ayrıca gsr_emel Ablamın Çektiği Bir Çok Foto Bugün Elime Geçmediği İçin Yarın Yayınlanıcak...
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He

En son befehl_1912 tarafından 19.03.2007 - 20:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emir kardeşim ellerine sağlık güzel kareler yakalamışsın...

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar gerçekten süper bir gezi oldu gerçi bunu sölememe gerek yok sanırım,fotolardan belli oluyorsur heralde Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bu arada emir ellerine sağlık fotolar süper,ama benim motorla sen benden fazla foto çekilmişin Delirdim Delirdim Delirdim arkadaşlar fotolar bu kadar değil lütfen topiği takip edin her an yeni fotolar eklene bilir Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 19.03.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, emir ellerine saglık kardeşim. biraz ugraştırdık seni sagol Delirdim Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sıkı bi geziydi inşallah diğer gezilerde de yanınızda olabilirim.. emeği geçen herkese çok teşekkürler Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
foxxy Çevrimdışı foxxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 19.03.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi oldu gerci biz nazilliden katıldık ama bu arada md yöneticileri gercekten cok sıcak kanlılar beklemiyorduk bu kadar acıkçası arkadşlıkları saglam temel üzerine kurulmuş hepside iyi kişiler ayrıca halil rr ın tekteker şovu gercekten görülmeye degerdi kendimize geldik biraz tekteker görünce sökede herkese teşekkür ederiz böyle bi organizasyon yaptıkları için vede katılan arkadaşlara
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir etkinlik emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Özellikle katılımcı sayısı Bravo Alkışlıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi bravo arkadaşlar harika bir gezi olmuş orda olmayı çok istemiştim ama olmadı çok üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum
akrep_kral,
velit abi halil abi teker süper olmuş ...

akrep_kral, birininkafaya indirmedin inşallah tekeri
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum

izmir md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel bi geziydi burdan herkese teşşekür ediorum. dönüşte gelen acil bi telefon üzerine aranızda olamadım bi dahaki sefere inşallah. Gülümsüyorum
Başa dön
galoo Çevrimdışı galoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşlar ya Üzgünüm
Kuşadasına saat kaçta vardınız vede ne kadar kaldınız kuşadasında ?
Ben 16:00 dan başladım bütün kuşadasını gezmeye ama hiçbirinize rastlayamadım Üzgünüm
izmir plaka 3-5 kişilik 2 grup gördüm ama sizmisiniz değilmisiniz bilmediğimden direk atlamadım önlerine bende buranın delisiyim diye Gülümsüyorum
Cvp bekliorum teşekkürler ...
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, resimler için sağol böyle bir geziyi kaçırdık yaaa.....keşke gelebilseydim resimlere baktıkça..tüh diyorum ben neden gitmedim.........eminim daha birsürü foto vardır herkes koysun fotoları burayada bizde gezi izleyelim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ..........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
endeligame
Üye
Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, emir ellerine sağlık...ben gelemedim ama sayende gelmiş kadar oldum. Sevgiler
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.03.2007 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emir kardeşim teşekkürler eline sağlık izmir fotolarını özlemiştim dogrusu
bırakma fotolama işlerini sen iyi yapıyorsun bı işi
mükemmel bir toplma olmuş kazasız belasız Bravo
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 20.03.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel gezi olmuş ortamda sıcak motorlarda güzel yolunuz açık olsun arkadaşlar Gülümsüyorum
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emir ellerine sağlık , bu kadar resmi upload etmek cidden emek istiyor .Fotoğraflarının hepsi yaptığımız gezi kadar güzel .

foxxy, Tolga sizdeki fotoğrafları da bekliyoruz , umarım diğer gezilere de tam gün katılırsınız.

blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal