Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - K&N HAVA FILTRESI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

K&N HAVA FILTRESI
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LION
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 17:12    Mesaj konusu: K&N HAVA FILTRESI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu filtre gercekten motor performansini arttiriyor mu, yanilmiyorsam biraz daha fazla hava verebiliyor,, cruser tipi motosikletlerde kullanislimi,,,, degerli bilgilerinize ihtiyacim var...
Başa dön
LION Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 03.12.2004 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet K&N filtreler performans filtreleri ve bir kaç beygirlik (Arabadan biliyorum kullandım) artış verebiliyor.

Cruser bir motorda performansa nekadar ihtiyacın var bilmiyorum ama pahalı ve az bakım gerektiren bir filtre.
Atom Karynca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 03.12.2004 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pekii motosiklete bi zararı olur mu acaba ?

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 04.12.2004 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zararı yok sadece hava akışını rahatlatır.
gerçek performans artışı için jet kit ve performans egzotu da ilave etmelisiniz.

stage 7 jet kiti KNfiltre ve egozst deneyin
Başa dön
realbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingmotor34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2004 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zararı yoktur.oda modifiyenin küçük bir parçası ama realbiker arkadaşımızın dediği gibi performans artışı için jet kit v.s ve performans egzosu takman lazım Gülümsüyorum
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2004 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakıt oranını ayarlamazsanız fakir (lean) yanmaya yol açabilir. Genelde tek başına filtre modifikasyonunu deniz seviyesinin çok üzerinde yaşayanlar yapıyor. K&N "RACE" filter'lerin özel yağı ile yapılan bir bakımı var. Toz oranı yüksek yerlerde daha sık kontrol/bakım ister.
Başa dön
polat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 04.12.2004 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polat demiş ki:
Yakıt oranını ayarlamazsanız fakir (lean) yanmaya yol açabilir. Genelde tek başına filtre modifikasyonunu deniz seviyesinin çok üzerinde yaşayanlar yapıyor. K&N "RACE" filter'lerin özel yağı ile yapılan bir bakımı var. Toz oranı yüksek yerlerde daha sık kontrol/bakım ister.

Full injektion "püskürtmeli de lüzum yok ayara cünkü kendisi ayarliyor motor fazla havaya!! ;-)

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2004 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay bee yapmak lazım haa Bravo

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2004 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino dostum yanılıyorsam lütfen düzeltiniz.

Bildiğim kadarı ile injection'da olsa optimum performans için ayarlama gerekiyor. (Yüksek rakımda gerekmeyebilir.)

injection'lı motorlar genellikle sensörler sayesinde hava/yakıt karışımını bir oranda dengeleyebiliyor doğru. Bu dengelemenin motora giren hava miktarı ile ilgili bir sınırı var. Problem bu sınıra yaklaşırken oluşuyor. PC III usb maplerini incelersek stock ve sadece race filter modifikasyonlu motorlar için verilen değerler arasında farklar mevcut.

Tabi cruiserda yüksek hız olmaması belki de ayarlama gerektirmeyebilir, ama sport motorlarda bir el atmak gerekiyor eminim.
Başa dön
polat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scubaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.12.2004 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nerelerde buluruz pekii bu teknoloji harikalarını
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 05.12.2004 - 03:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motorumda aşağıdaki K&N filtreden kullanıyorum,ve motor karışımı eskiye oranla daha rahatladı . . .

Kendi motorunuza ne tip filtre kullanabileceğinizi öğrenmek için:

http://www.knfilterchargers.com/search/appsearch.aspx linkini tıklayınız

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi şey sormak istiyorum Bundan XL 200 e takabilirmiyim ? sitede 250 liklerin adı var benim makineye taksam bi zararı olur mu acaba sonra aleti bitirmeyelim Çok gülüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 03:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sharky, aleti bitirmek diye birşey olamaz hava filtresi değişikliğiyle Çok gülüyorum
Performans Hava filtresinin görevi ; orijinal filtrenin kazandırdığı hava miktarını artırması , benzin hava karışımını değiştirip ,motoru rahatlatması , ve buna bağlı olarak güç artırmasıdır sadece . . .
Mutlaka XL200 e uyarlanan bir modelide vardır . . .
Kızıltoprağı yoklamak lazım . . .

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 03:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SradCaN, ilgin için çok teşekkür ederim Dil çıkarıyorum kızıltoprakta kimde bulurum bunu bilgin var mı ?

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mototaş,Mototal veya İstanbul Motor Galerilerinden birinde muhakkak bulabilirsin

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye