Bu sabah saat 08:20 civarlarında Mustafa Kemal Çelikkol (mkcelikkol) adlı arkadaşımız kaza yaptı. Kendisini yaptığı gezilerden de hatırlarsınız. Yüksek süratle giderken şerit değiştiren bir araca sağ arka taraftan çarpmış. Hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ancak ortopedik olarak ayak kısımlarında ciddi yaralanma söz konusu. Şu an Balcalı hastanesinde yatmakta.
Son Gelişmeler: Arkadaşımız sağ ayağını kaybetti. Sol diz kapağından ameliyatta girmişti. Ameliyattan çıktı ancak çok fazla bir değişiklik yok. Sanırım bir dizi operasyondan geçicek. Bu arada iki kolunun kırık olduğunu öğrendik. Ayrıca ellerinden de ciddi oranda yaralanma var. El tendonlarında hasar olduğu ve elini kullanamama durumununda söz konusu olduğunu öğrendim.
Umarım iyileşir ve sadece bir ayak hasarı ile bu olayı atlatır.
Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz.
Kemal arkadaşımız motoruyla.
Kazaya karışan araç.
Kemal'in motorundan geriye kalanlar.
_________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
En son SGOR tarafından 19.03.2007 - 21:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 19.03.2007 - 20:59 Mesaj konusu:
yeter artık ya ıkı gündür kaçıncı haber bu ya .bu hafta çok kötü bir hafta oldu .arkadaşa geççmiş olsun allah şifalar versin çok üzücü bir haber _________________
Arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur ve olabilecek en az hasarla atlatır. İnşallah yerinde ve doğru müdahalelerle sağlığına kavuşacaktır ve tendonlara zamanında müdalahe edilebilmiştir. Tendon hasarlarında zaman kaybı ileriye yönelik olarak işlev kaybını da beraberinde getiriyor çünkü. Dualarımız arkadaşımızla, Allah yardımcısı olsun. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
En son eyesofblind tarafından 19.03.2007 - 21:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 202 Nereden: Danimarka / Helsingör
Tarih: 19.03.2007 - 21:05 Mesaj konusu:
Vallaha nasil basliyacagimi bilemiyorum bugün motordelisi.com da okudugum ücüncü kaza. motor sürmeye daha yeni basladim ama böyle kazalari görünce vallahine hem korkuyorum hemde üzülüyorum.
umarim arkadas iyileşir ve sadece bir ayak hasarı ile bu olayı atlatır.
Tekrar gecmis olsun. _________________ Danimarka - Helsingör den selamlar.
Musa
Üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. En azından hayatta olması iyi. Kalan zorluklarla iradesini kullanarak başa çıkabileceği inancındayım. Allah acil şifalar versin. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız