Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Adana'da üzücü kaza!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Adana'da üzücü kaza!

Adana'da üzücü kaza!
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Adana'da üzücü kaza! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım kardeşim benim dualarım seninle Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Merhaba

Bu sabah saat 08:20 civarlarında Mustafa Kemal Çelikkol (mkcelikkol) adlı arkadaşımız kaza yaptı. Kendisini yaptığı gezilerden de hatırlarsınız. Yüksek süratle giderken şerit değiştiren bir araca sağ arka taraftan çarpmış. Hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ancak ortopedik olarak ayak kısımlarında ciddi yaralanma söz konusu. Şu an Balcalı hastanesinde yatmakta.

Son Gelişmeler: Arkadaşımız sağ ayağını kaybetti. Sol diz kapağından ameliyatta girmişti. Ameliyattan çıktı ancak çok fazla bir değişiklik yok. Sanırım bir dizi operasyondan geçicek. Bu arada iki kolunun kırık olduğunu öğrendik. Ayrıca ellerinden de ciddi oranda yaralanma var. El tendonlarında hasar olduğu ve elini kullanamama durumununda söz konusu olduğunu öğrendim.

Umarım iyileşir ve sadece bir ayak hasarı ile bu olayı atlatır.

Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz.

Kemal arkadaşımız motoruyla.

Kazaya karışan araç.

Kemal'in motorundan geriye kalanlar.

En son SGOR tarafından 19.03.2007 - 21:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acil şifalar dilerim,dualarım seninle olsun Üzgünüm
fight_racer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah acilll şifalar versiinn çok kötü oldummm yaa! gözlerim doldu..canım kardeşiim yaaa

Kony@ MD Te@m
Başa dön
fight_racer Çevrimdışı fight_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of ya allah ailesine akıl sabır versin acil şifalar Ağlıyorum Ağlıyorum Şok oldum
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 19.03.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeter artık ya ıkı gündür kaçıncı haber bu ya .bu hafta çok kötü bir hafta oldu .arkadaşa geççmiş olsun allah şifalar versin çok üzücü bir haber
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi büyük geçmiş ola.allah korumuş kendisini

allah kimseye vermesin.motor da sağlam kalsa iiymiş ama bu kadara şükür

Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz

Başa dön
TUTKU_R1 Çevrimdışı TUTKU_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımıza konya md olarak geçmiş olsun acil şifalar diliyorum yüregimiz seninleeeee inş iyileşirsin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RAPTOR666
Üye
Üye

Nereden: 37°.56'kuzeyparaleli 32°.29' do?umeridyeni

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum kaza bu kimsenin başına vermesin Allah büyüğüde küçüğüde üzücu Allah acil şifalar versin

anladığım kadarıyla suç gene arabada benimde 2 büyük kazamda tam kusur arabalardaydı trafikte nekadar kendinize güvensenizde arabalara güvenmeyin İstemiyorum
Başa dön
RAPTOR666 Çevrimdışı RAPTOR666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur ve olabilecek en az hasarla atlatır. İnşallah yerinde ve doğru müdahalelerle sağlığına kavuşacaktır ve tendonlara zamanında müdalahe edilebilmiştir. Tendon hasarlarında zaman kaybı ileriye yönelik olarak işlev kaybını da beraberinde getiriyor çünkü. Dualarımız arkadaşımızla, Allah yardımcısı olsun. Ağlıyorum Üzgünüm Ağlıyorum

En son eyesofblind tarafından 19.03.2007 - 21:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musa1978
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Danimarka / Helsingör

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaha nasil basliyacagimi bilemiyorum bugün motordelisi.com da okudugum ücüncü kaza. motor sürmeye daha yeni basladim ama böyle kazalari görünce vallahine hem korkuyorum hemde üzülüyorum.

umarim arkadas iyileşir ve sadece bir ayak hasarı ile bu olayı atlatır. Ağlıyorum
Tekrar gecmis olsun.
musa1978 Çevrimdışı musa1978 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Malesef sağ bacak dizden aşağı kaybedilmiş. Kaza sonrası bilinci de yerindeymiş.
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmiş olsun inşallah sapa saglam hastanden cıkar tekrar saglıgına kavuşursun acil şifalar diliyoruz
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korusun.Çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun acil şifalar.
Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. En azından hayatta olması iyi. Kalan zorluklarla iradesini kullanarak başa çıkabileceği inancındayım. Allah acil şifalar versin.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Deme ya... Allah yardımcısı olsun kardeşimizin. Ağlıyorum İstemiyorum Ağlıyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal