Merhabalar bu benim ilk mesajim, ispanyada yasiyorum ve burda herkezin altinda motor var. Haliyle bende bu yaz suanki derbi GPR mi satip yeni bir RR alacagim.
Tarih: 20.03.2007 - 12:48 Mesaj konusu:
hepsinin artısı eksisi ayrı yönlerde. Kimisi daha stabil, kiminin frenleri daha iyi, kiminin ömrü daha fazla, kiminin performansı fazla, kiminin mekanik sorunu. En çok tercih edilen motoru almak, hem satarken rahat olur, hem de yedek parçalarını daha rahat bulursun.
zor bır karar..bende cok arada kaldım boyle senın gıbı benım tercıhım 6rr dan yana oldu nıye dersen cok ıyı tanıdıgım bır model ve sorunsuz..egzost taktıgında ıse olay bıtıyor.. kolay gelsın dıyorum.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bence CBRRR 2007 modeli ile afedersiniz sictilar. motoru cok incelttiler agirligi merkezden alip one verdiler birde gorunusu hava giris kanallarini kic tarafindan kaldirip iyice batirdilar... Gecen burdada arkadaslarla tartisiyordum bence Honda artik biraz markasinin imajini kullaniyor. Gecmis yillarin meyvesini yiyor fakat tum markalar citayi cok yukseltti artik. Bak yamaha aldi basini gidiyor. KAwasaki son modeli ile hondadan daha iyi bir grafik ciziyor. Honda ise reklam pesinde hala...
Bilmiyorum hondayi amator motoru gibi goruyorum. Cok pasif oldugunu dusunuyorum. Kawasakinin agresivligini hicbir motorda goremedim..
Tarih: 20.03.2007 - 13:14 Mesaj konusu:
Honda'nın amatör motoru olması imkansız, Kenan Sofuoğlu ve takım arkadaşı gayet iyi dereceler alıyorlar, aksine gittikçe daha profesyonel bir motor haline geliyor. düz yolda geri kalabilir ama bu 600rr'ın kötü motor olduğu anlamına gelmez, virajlarda geride kaldığını sanmıyorum.
Tarih: 20.03.2007 - 13:25 Mesaj konusu:
Bir Honda kullanıcısı olarak söyleyeyim; yukarıda belirttiğin motorlar arasında tercih edilebilecek tek alet suzuki.Gerçekten Honda bu sene dizayn açısından saçmaladı, bu kifayetsizliği önümüzdeki sene lansmanını yapacağı 1000rr dada yapmaz umarım.
Tarih: 20.03.2007 - 13:50 Mesaj konusu:
Bir YZF R6 sahibi olarak şunu diyebilirim motorun performansı çok yüksek sen sürüşünü beğenmediğini söylüyorsun herhalde fazla kullanmadın motoru 600 cc'ye göre çok iyi bir performans sergiliyor ama kıyasladığın motorların hepside birbirine yakın çok iyi motorlar. Hayırlısı olsun diyelim
Yapabileceğim tek yorum Dizayn hakkında olur Ondan yana olan kişisel görüşümde
600 RR
ZX6 R
GSX-R 600
YZFR-6
YZF R6 ilanlarımı incelediğimde 3 tane motorun satılma sebebi çok hafif ve çok hızlı olması diye belirtmiş sahipleri.
Sanırım bazıları çokta fazla sürat istemiyor Bu yüzden 600RR'ı hem çok tatlı hem en sağlamı diye biliyorum. Neyse hayırlısı olsun. _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
Saniyorum %99 Zx6R alacagim. Ben dizayn acisindan cok begendim ve surus zevkide cok iyi ama yinede son bir suzuki denemesi yapacagim. artik ikisinin arasinda karar veririm. Suzuki cok piyasa oldu burda herkezin altinda mavi mavi suzuki var. artik motorum var diyene suzuki mi diye soruyoruz
kawa kendı klasmanında tek bı kariyeri var suzukı desen ayrı bır guzelliği yamaha desen cok estetık bır motor goze hıtap eden bır motor baa motor alıcaksan en hızlısını alıcaksın bundan baska akıl mı olur _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
ninja@ninja.com.tr new msn
yamaha kirilacak gibi duruyor sanki arka koltuga 80 kilo biri otursa kici lastige degecek ahaha ne bilegim bana oyne bir izlenim verdi. kic kismi cok ince
Tarih: 20.03.2007 - 15:34 Mesaj konusu:
bence yamaha yzf r6 derim fiatı öbürlerinden pahalı ama bence çok iyi motor performans canavarı diyebilirz 2007 modelde bira yüksek ve biraz hafif ama 2. sıarada kawasaki var eger fiat yada performans istemiyorsan kawasakiyide onerrim 3.de gsxr600 tavsiye tabi ginede sen bilrisn hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız