Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen

600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Strah
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 12:36    Mesaj konusu: 600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar bu benim ilk mesajim, ispanyada yasiyorum ve burda herkezin altinda motor var. Haliyle bende bu yaz suanki derbi GPR mi satip yeni bir RR alacagim.

Fakat su 4 model arasinda kararsizim

Yamaha YZF R6
Kawasaki ZX6R
Honda CBR 600RR
Suzuki GSX 600R

Burda yapilan tum dergi testlerinde Yamaha onde geliyor. Diger ucu neredeyse ayni, sadece saliseler oynuyor.

Benim favorum Kawa dan yana. 2007 modelini test etme imkanim oldu ve gercekten iclerinde en begendigim oldu... Ben favori listemi soyle yapiyorum

Kawasaki Zx6r
Suzuki gsx 600r
Honda cbr 600rr
Yamaha yzfr6(cunku surusu cok zevksiz)

Bir yardim ederseniz lutfen Gülümsüyorum

Başa dön
Strah Çevrimdışı Strah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.03.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsinin artısı eksisi ayrı yönlerde. Kimisi daha stabil, kiminin frenleri daha iyi, kiminin ömrü daha fazla, kiminin performansı fazla, kiminin mekanik sorunu. En çok tercih edilen motoru almak, hem satarken rahat olur, hem de yedek parçalarını daha rahat bulursun.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 20.03.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zor bır karar..bende cok arada kaldım boyle senın gıbı benım tercıhım 6rr dan yana oldu nıye dersen cok ıyı tanıdıgım bır model ve sorunsuz..egzost taktıgında ıse olay bıtıyor.. Bravo kolay gelsın dıyorum..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Strah
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence CBRRR 2007 modeli ile afedersiniz sictilar. motoru cok incelttiler agirligi merkezden alip one verdiler birde gorunusu hava giris kanallarini kic tarafindan kaldirip iyice batirdilar... Gecen burdada arkadaslarla tartisiyordum bence Honda artik biraz markasinin imajini kullaniyor. Gecmis yillarin meyvesini yiyor fakat tum markalar citayi cok yukseltti artik. Bak yamaha aldi basini gidiyor. KAwasaki son modeli ile hondadan daha iyi bir grafik ciziyor. Honda ise reklam pesinde hala...

Bilmiyorum hondayi amator motoru gibi goruyorum. Cok pasif oldugunu dusunuyorum. Kawasakinin agresivligini hicbir motorda goremedim..
Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.03.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda'nın amatör motoru olması imkansız, Kenan Sofuoğlu ve takım arkadaşı gayet iyi dereceler alıyorlar, aksine gittikçe daha profesyonel bir motor haline geliyor. düz yolda geri kalabilir ama bu 600rr'ın kötü motor olduğu anlamına gelmez, virajlarda geride kaldığını sanmıyorum.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 20.03.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir Honda kullanıcısı olarak söyleyeyim; yukarıda belirttiğin motorlar arasında tercih edilebilecek tek alet suzuki.Gerçekten Honda bu sene dizayn açısından saçmaladı, bu kifayetsizliği önümüzdeki sene lansmanını yapacağı 1000rr dada yapmaz umarım.
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selim1971
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 20.03.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir YZF R6 sahibi olarak şunu diyebilirim motorun performansı çok yüksek sen sürüşünü beğenmediğini söylüyorsun herhalde fazla kullanmadın motoru 600 cc'ye göre çok iyi bir performans sergiliyor ama kıyasladığın motorların hepside birbirine yakın çok iyi motorlar. Hayırlısı olsun diyelim
Başa dön
selim1971 Çevrimdışı selim1971 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.03.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki GSX-R 600'ü ben 1. sıraya koyardım 2007 kasa olarak ZX6R'ı hiç beğenmiyorum 2006 kasasını hergeçen gün daha fazla özlüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.03.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence içine hangisi siniyorsa onu al Bravo
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 20.03.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapabileceğim tek yorum Dizayn hakkında olur Gülümsüyorum Ondan yana olan kişisel görüşümde

600 RR
ZX6 R
GSX-R 600
YZFR-6

YZF R6 ilanlarımı incelediğimde 3 tane motorun satılma sebebi çok hafif ve çok hızlı olması diye belirtmiş sahipleri.
Sanırım bazıları çokta fazla sürat istemiyor Göz kırpıyorum Bu yüzden 600RR'ı hem çok tatlı hem en sağlamı diye biliyorum. Neyse hayırlısı olsun.
Strah
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saniyorum %99 Zx6R alacagim. Ben dizayn acisindan cok begendim ve surus zevkide cok iyi ama yinede son bir suzuki denemesi yapacagim. artik ikisinin arasinda karar veririm. Suzuki cok piyasa oldu burda herkezin altinda mavi mavi suzuki var. artik motorum var diyene suzuki mi diye soruyoruz Gülümsüyorum
Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 20.03.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa kendı klasmanında tek bı kariyeri var suzukı desen ayrı bır guzelliği yamaha desen cok estetık bır motor goze hıtap eden bır motor baa motor alıcaksan en hızlısını alıcaksın Çok gülüyorum bundan baska akıl mı olur Çok gülüyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Strah
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dans yamaha kirilacak gibi duruyor sanki arka koltuga 80 kilo biri otursa kici lastige degecek ahaha ne bilegim bana oyne bir izlenim verdi. kic kismi cok ince Gülümsüyorum
Başa dön
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin kafana ne yatıyorsa onu al bence kawasaki Bravo tabi sen bilirsin
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fantastic_islander
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hatay 4yol

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yamaha yzf r6 derim fiatı öbürlerinden pahalı ama bence çok iyi motor performans canavarı diyebilirz 2007 modelde bira yüksek ve biraz hafif ama 2. sıarada kawasaki var eger fiat yada performans istemiyorsan kawasakiyide onerrim 3.de gsxr600 tavsiye tabi ginede sen bilrisn hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim Beğenmedim
Başa dön
fantastic_islander Çevrimdışı fantastic_islander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal