Tarih: 20.03.2007 - 13:07 Mesaj konusu: benim makinem bu olmalııııııııı!!!!!!!
1000cc ler arasında en yakışıklısı bence tartışmamız 1000RR...
_________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
28 milyar dedi mutluhan cem şuan almam hayal gibi görünüo, 2006 yla yetinicez artık napalım belki yaza doğru bişiler olur, makine erkek evlat gibi duruo ve ben idda ediorum bütün 1000cc ler standart gelsin yanyana 1000RR olay...bashka bişi demiorum... _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Kayıt: Feb 05, 2005 Mesajlar: 381 Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus
Tarih: 20.03.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
cok guzel olmus jantların rengi cok iyi.. 2006 dan farklı olarak arka mafsalın sıyah olmaması da motoru daha cekıcı yapmıs.. bu arada ekozozun seklıde degısmıs sanırım cok begendım..
_iRFaN_BayRaK_, tabıkı mugenle beraber.gecen hafta bu fotodakı 1000rr ı sattı mutluhan ve sesını duymanızı ısterdım.offfff... dıyorum fena... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Jan 06, 2005 Mesajlar: 547 Nereden: asfalt alty / istanbulllll
Tarih: 20.03.2007 - 13:16 Mesaj konusu:
ne diyim kardeşim. allah hayallarini gerçek kılsın. bu makineyi sende düşünemiyorum bile. yırtarsın ortalığı kesin takımdaşım benim _________________ www.gazciteam.org
kawasaki green zx6r 2005 (34 tk 4149)
slip-on akrapovic - K&N air filter -NGK iridium buji - Hyperpro steering - zero gravity
GAZCI TEAM
egzost mugen koymuş mutluhan ve çok iyi olmuş, sesi gerçekten olay...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
BLACKSTORM, abim benim sana yetişmek için ancak böyle bi makine olması lazım _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 20.03.2007 - 13:25 Mesaj konusu:
üzerinde lütfen oturmayınz yazdığı içini yere oturdun yanlış yapmışsın
kuzu gibi duruyor 100 rr bence oturacaktın görevli gelecek beyfendi oturmak yasak diyecekti sen pardon deyip kalkacaktın üzerinden
ama böle fena olmamış canım yakışmış _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
önceki senelerde üzerine oturmak serbesti ama ben yinede yere oturur resim çektirirdim, benim olmayan makinenin üstüne binmem benim olduktan sonrada üzerinden inmem _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
İrfan nerelerdesin sen yau...coktandır gozukmuyorsun sıtede demek ki yine şifreni kaybettin ....kanka ben de fuardaydım fuar topicine bak 1000rr için ne yazmıstım
Fuarın en güzel motoru ama hala yavaş ...1000rr renkler gercekten cok guzel
kanka aynen öyle biliosun benim unutkanlık sendromlarımı, şifremi unutmuştum yazdığım yeride unuttum, biton uğraştım yine sonunda burdayım _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız