Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Köprüye zam,12 Nisan'da otoyol ve köprülerde iş yavaşlatma

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Köprüye zam,12 Nisan'da otoyol ve köprülerde iş yavaşlatma

Köprüye zam,12 Nisan'da otoyol ve köprülerde iş yavaşlatma

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Köprüye zam,12 Nisan'da otoyol ve köprülerde iş yavaşlatma Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaka gibi ya!!!!!
Sinirlendim

Yapı-Yol Sen üyeleri, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın, "özelleştirmeyi düşündüklerini" bildirdiği otoyol ve köprülerde 12 Nisanda iş yavaşlatacak.
Yapı-Yol Sen Genel Başkanı Bedri Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Özak’ın, "otoyol ve köprüleri özelleştirmeyi düşündükleri" yolundaki açıklamalarının basında yer aldığını belirtti.
Açıklamada, otoyolların paralı olarak kullanıldığı ve geçiş ücretlerindeki tahsilatın özelleştirildiği ülkelerde, geçiş ücretlerinin Türkiye rakamlarının dört-beş katı olduğu belirtildi. Özelleştirmeden sonra geçiş ücretlerinin 10-12 YTL’ye yükseltileceği ifade edilen açıklamada, köprülerden elde edilecek gelirin 1 milyar YTL’ye çıkacağı vurgulandı Tekin, özelleştirmeyle çalışanların da mağdur edileceğini savunarak, işletme hakkının devrine hem yargı yoluyla hem de eylemlerle karşılık vereceklerini, bu kapsamda 12 Nisanda otoyol ve köprülerde iş yavaşlatacaklarını bildirdi.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 20.03.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kopru kolay para devlet ıcın hıcbır hukumet vazgecemedı sımdıye kadar bu boyle devam eder..yavaslatmada bızı evımıze ısımıze gec kalmamızı saglar ama tepkısızlıkten ıyı dıyorum...ozellestırme ıhtımalı olmasaydı zamma karsı bu kadar duyarlı olurlarmıydı bu da tartısılır bence...??
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 1 kez olsun para vermedim, arabayla geçtiklerim hariç tabi, 96 dan beri bedava geçiorum yaz aylarında günde 3 kere bile geçtiğim oluodu...
_iRFaN_BayRaK_ Çevrimdışı _iRFaN_BayRaK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya darpaneyi satmak gibi bisey bu cebindeki nakit parayi satarmi insan

hem serefsizler biz bu parayi koprunun yapilirkenki parasini cikarmak icin aliyoruz sonra iptal olucak dediler yillardir iptal olmadi acaba bu konu hakkinda bi dava acsak
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle bi derdim yok valla milletin cebini doldurucak kadar zengin degilim a. o kadar para alıyorlar tirilyonlar basıyor gişeler hala cukurlar yüzünden kazalar oluyor ikime kadar kıvırırım plakayı geçerim
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 21.03.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum arkdaşlar bo gişe işi çok kötü ya aallaha şükür bizim bu hatayda gişe köprü felan yok yollar beleş Çok gülüyorum ama cidden çok pahalı aslında motosikletçilerden para almamalılar değilmi arabalardan alsalar yeter bence Üzgünüm
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER600 demiş ki:
öyle bi derdim yok valla milletin cebini doldurucak kadar zengin degilim a. o kadar para alıyorlar tirilyonlar basıyor gişeler hala cukurlar yüzünden kazalar oluyor ikime kadar kıvırırım plakayı geçerim

Doğru söze ne denir?
Çok güzel özetlemişsin. Aynen... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal