Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaç cc sürüyorsunuz,size yetiyormu tarzınız bu mu peki?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaç cc sürüyorsunuz,size yetiyormu tarzınız bu mu peki?

kaç cc sürüyorsunuz,size yetiyormu tarzınız bu mu peki?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 20.03.2007 - 16:57    Mesaj konusu: kaç cc sürüyorsunuz,size yetiyormu tarzınız bu mu peki? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar kaç cc sürüyorsunuz .size yetiyormu yok sa buyutmek mi lazım diyorsunuz .peki sürdüğünüz motorun tarzı size göremi yoksa benim tarzım degilmiş bidakine naked ,yada cross alayımmı diyenlerden misiniz
.ben 125cc sürüyorum şu anda cc ve tarz olarak yanlış bi seçim yaptıgıma inanıyorum cc sine bişey demiyorum yeni başladık .ama tarzım bu degilmiş daha agrasif sürüş sevdigim için naked almak istiyorum
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

90 cc sürüyorum bana yetmiyor Üzgünüm yol yaptığımız için bana bir cbf 250 lazım Delirdim
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 2002 den beri 100cc scooterımı kullanıyorum şehir içi kullandığımdan yetiyor inşallah yaza büyültücez.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc kullanıcısıyım yetmıyo ama sımdılık ıdare edıcez artık Dil çıkarıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 cc kullanıyorum tabiki yetmiyor zaten insan oğlu hazımsızdır.onun nefsine hiçbir şey yetmez. ?

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayadır 600 cc motorumu kullanıyorum artık 1000 cc almak istiyorum ve 2 ay sonra hayırlısıyla alıcam bekliyorum o yeter bana Göz kırpıyorum

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Luxor
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarz olarak soruyorsanız bence cc den ziyade motosiklet tipini yazın.
cc olarak bana yetiyor 125 ama tarzım değil olunca ben bir şey anlamadın da o yüzden diyorum.
ben cbf 150 kullanıyorum, farklı tarzlardan sadece scooter denedim daha önce ve bence cbf in tarzı benim için uygun, ileride deneyim kazandıkça cc yükseltirim tabii ki ama sanırım son cc tercihim 600 olur en fazla...
ama yine de sadece şehir iççi kullanım için hep bir scooter tutarım yedekte, kullanımı çok rahat çünkü...

En son Luxor tarafından 20.03.2007 - 17:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Luxor Çevrimdışı Luxor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yeni kasa R6 kullanıyorum yetiyo zaten bu makinadan kızlısı jet uçağı Çok gülüyorum kesmediğinde gidip bi uçak alcam Delirdim

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 yetmiyor ama 636 yetiyor Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 14 yasındayım 50 cclik kullanıyorum aslında 50 cclik hiç kullanmamıştım 150 likle baslamıstım sonra babam bana bi gün arabayı verdi otobanda bende bastım bayaa bi dedi sen yarın görürsün 150 likden birden 50 ccle düşdüm halbuki 250 lik alcaktım 50 cclie kaldım bende yükseltmek istiorum kesinlikle bu akülü bisiklet gibi gelio Gülümsüyorum Dans
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
genc26
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

150cc kullanyorum.yemıyor tabiki de.ama yasım arttıkca cc ler de artacak:D
genc26 Çevrimdışı genc26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

750lik de kullanmis birisi olarak su anda 600 cc kullaniyorum ve simdilik yeterli buluyorum, konya gibi yerde yasasam 1000lik isterdim ama Bravo

En son rayjay tarafından 20.03.2007 - 18:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
rayjay Çevrimdışı rayjay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 kullanıyorum geyet yetiyo çok şükür Çok gülüyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc -2000 cc ne varsa getirin ben kullanırım . iki teker olsun yeter. Göz kırpıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun cc si konusunda herkesin hız tutkusu değişik olabilir.Ama tarz konu olunca bana göre yaş ve vucudun yapısıyla motorun bütünleşmesi gerekli diyorum.gençliğimde sport makinaya bindim.Şimdi sport toring makinaya biniyorum.Daha sonra enduro en son custom makinaya binmek istiyorum.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal