Tarih: 20.03.2007 - 16:57 Mesaj konusu: kaç cc sürüyorsunuz,size yetiyormu tarzınız bu mu peki?
evet arkadaşlar kaç cc sürüyorsunuz .size yetiyormu yok sa buyutmek mi lazım diyorsunuz .peki sürdüğünüz motorun tarzı size göremi yoksa benim tarzım degilmiş bidakine naked ,yada cross alayımmı diyenlerden misiniz
.ben 125cc sürüyorum şu anda cc ve tarz olarak yanlış bi seçim yaptıgıma inanıyorum cc sine bişey demiyorum yeni başladık .ama tarzım bu degilmiş daha agrasif sürüş sevdigim için naked almak istiyorum
90 cc sürüyorum bana yetmiyor yol yaptığımız için bana bir cbf 250 lazım _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 20.03.2007 - 17:07 Mesaj konusu:
ben 2002 den beri 100cc scooterımı kullanıyorum şehir içi kullandığımdan yetiyor inşallah yaza büyültücez. _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Tarih: 20.03.2007 - 17:42 Mesaj konusu:
1000 cc kullanıyorum tabiki yetmiyor zaten insan oğlu hazımsızdır.onun nefsine hiçbir şey yetmez. _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
bayadır 600 cc motorumu kullanıyorum artık 1000 cc almak istiyorum ve 2 ay sonra hayırlısıyla alıcam bekliyorum o yeter bana _________________
|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Tarih: 20.03.2007 - 17:48 Mesaj konusu:
tarz olarak soruyorsanız bence cc den ziyade motosiklet tipini yazın.
cc olarak bana yetiyor 125 ama tarzım değil olunca ben bir şey anlamadın da o yüzden diyorum.
ben cbf 150 kullanıyorum, farklı tarzlardan sadece scooter denedim daha önce ve bence cbf in tarzı benim için uygun, ileride deneyim kazandıkça cc yükseltirim tabii ki ama sanırım son cc tercihim 600 olur en fazla...
ama yine de sadece şehir iççi kullanım için hep bir scooter tutarım yedekte, kullanımı çok rahat çünkü...
En son Luxor tarafından 20.03.2007 - 17:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben yeni kasa R6 kullanıyorum yetiyo zaten bu makinadan kızlısı jet uçağı kesmediğinde gidip bi uçak alcam _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
ben 14 yasındayım 50 cclik kullanıyorum aslında 50 cclik hiç kullanmamıştım 150 likle baslamıstım sonra babam bana bi gün arabayı verdi otobanda bende bastım bayaa bi dedi sen yarın görürsün 150 likden birden 50 ccle düşdüm halbuki 250 lik alcaktım 50 cclie kaldım bende yükseltmek istiorum kesinlikle bu akülü bisiklet gibi gelio
750lik de kullanmis birisi olarak su anda 600 cc kullaniyorum ve simdilik yeterli buluyorum, konya gibi yerde yasasam 1000lik isterdim ama _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
En son rayjay tarafından 20.03.2007 - 18:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Motorun cc si konusunda herkesin hız tutkusu değişik olabilir.Ama tarz konu olunca bana göre yaş ve vucudun yapısıyla motorun bütünleşmesi gerekli diyorum.gençliğimde sport makinaya bindim.Şimdi sport toring makinaya biniyorum.Daha sonra enduro en son custom makinaya binmek istiyorum.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız