Tarih: 20.03.2007 - 19:29 Mesaj konusu: 18 Mart İzmir MD Kuşadası-Söke Gezisi Yol Boyu--Tam 135 FOTO
Bunlarda gsr_emel Ablam Ve gsr_serter Abimin Çektiği Kareler...
Motor Delisi Yol Boyu Maceraları
gsr_serter
Motor Delileri Kahvaltıya Giderken...
onuR1
dragon35 Savaş...
Tekseker Emrah Ve İbRRahim
Cenk Abi Ve Ben...
Uzaklardan Bir Motor Delileri Gözüküyorr....
Açılın Yoldan Motor Delileri Geliyorrrr...
İşte Bu Resmi Haftanın Komikleri Arasına Alıp komikresim.com'a Eklicem
[img][/img]
Ufukta Bir MD Gözkür Uzaklardan
Yol Boyu Artçımız dragon35 Savaş Bakay...
Veeeeee Kuşadasındayız...
Cenk Abi Ve Bennnn.....
Kuşadası Merkeze Doğru Yola Çıktık
İşte Mutlu Bir Aile Portresi Aziz ve Nur Oran....
Şimdide Kuşadası Durağımızı Geçtik Ve Söke ye Doğru Yol Alıyoruz...
Ve Geldik Tam 135 Fotoğraflık Yol Macerası Görüntülerinin Sonuna Fotoları Çekmek İçin Büyük Fedakarlıklar Yapan gsr_emel Ablam Ve gsr_serter Çok Teşşekkür Ederiz Bir Daha Ki MD Etkinliğinde Daha Hep Beraber Olmak Dileğiyle....
Hatam Olduysa Af Ola Dile Kolay 135 Foto Kolay Deil... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Tarih: 20.03.2007 - 19:51 Mesaj konusu:
bizim motorların resimleri yok bi ceken olmamış sanırım bizi neyse önemli degil güzel gezi gsr_emel ve gsr_serter e teşekürler resimler için öbür topikte de demiştim md ciler cok sıcak kişilerden kurulmuş beklemiyorduk bu kadr iyi olacaklarını hepsine teşekür ederiz tekrar bekleriz adaya _________________
tühbe böyle bir gezi kaçarmıydı bee........resimleri görünce kafayı yicek gibi oluyorum....befehl_1912, sanada çok sağol resimleri koyuyorsun...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 20.03.2007 - 21:45 Mesaj konusu:
çok güzel bir gezi olmuş tebrikler md
Ya benim merak ettiğim şey şu ;
Toplam kaç kişiydiniz? _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
befehl_1912, ellerine sağlık kolay değil tabii 135 foto ama bunların 20 tanesi nerdeyse benimm emel ablam ve serter abime gerçekten çok teşekkür ederimm süper kareler emel abla tekrar teşekkür _________________
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 21.03.2007 - 00:12 Mesaj konusu:
muhabbet çok güzelmiş ama biz bir hafta önceki geziyi iptal ettiğinizde yapıştırdık we sizin geziniz sırasında istanbula kopardık . inşallah birdahaki gezide buluşuruz. mükemmelsiniz çocuklar izmir emdi için
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız