Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD'den bir acı haber daha !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD'den bir acı haber daha !!!

KONYA MD'den bir acı haber daha !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:54    Mesaj konusu: KONYA MD'den bir acı haber daha !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KONYA MD üyesi olan ismail arkadaşımız dün akşam saatlerinde konya da meram yolunda bir arabanın scooterine çarpması sonucu yaralanmıştır.
Kafasından aldığı darbe sonucu ödem oluşmuş ve amilayata alınmıştır.
Şu anda yoğun bakımda yatmaktadır ve durumu iyiye gitmektedir.
Kendisine geçmiş olsun diyor ve biran önce aramıza dönmesini bekliyoruz.

ismail abimizden resimler

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun dün akşam haber aldık çok üzüldük inşallah çabuk iyileşir ve aramıza döner. Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım acil şifalar versin Bravo dualarımız onunla Çoook seviyorum konya m.d'ye ahmet kardeşim başta olmak üzere geçmiş olsun diyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dr-kaya
Üye
Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzücü..... allah acil şifa versin
Başa dön
dr-kaya Çevrimdışı dr-kaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Büyük geçmiş olsun..
Kardeşimize acil şifalar diiyoruz..
Çok üzgünüm..Bu gibi kazalar malesefki bu güzel hobimizin üzücü tarafları..
Konya MD camiasınada geçmiş olsun dileklerimi sunarım..
Süper Üye
Süper Üye

Şok oldum Şok oldum Şok oldum acil şifalarrrr çok gecmıs olsunnn Üzgünüm dualrımz senınle ismail abi Üzgünüm
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulaaa kerpetenime ne olmuş. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
İsmail abim noldu niye öyle yaptın ya....
Hangi hastane olduğunu bilen varsa acil yazsın.... Üzgünüm İstemiyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımıza acil şifalar diliyorum inş en yakın zamanda eski saglıgına kavuşur geçmiş olsun konya md Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşir..
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun umarım son kazası bu olur. Üzgünüm

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne zaman olmus ya allaalla burnumuzun dibindekinden haberimizi yok hadi herkez yanına ALLAHIM ya hayret ya Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah şifa versin çok geçmiş olsun.umarım bir an önce iyileşir Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ismail arkadaşımızı ziyarete gidecek arkadaşlar için; Meram Devlet Hastanesi(SSK) 7.kat 724 nolu odada kalmaktadır. Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son durumunu öğrenip toplu bir geçmiş olsuna gidilecektir.Arkadaşlar topici takip ediniz bilginize
HakanGuler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.03.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun üzüldüm acil şifalar dilerim bir an önce aramıza döner inşallah.
Başa dön
HakanGuler Çevrimdışı HakanGuler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal