Tarih: 23.03.2007 - 18:16 Mesaj konusu: ben ve atv'lerim
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar
atv ile ilgili forumu görünce üye olup aranıza katılmak istedim,istanbuldayım ve iki tane atv sahibiyim,
1.kanuni 110
2.masai 150 otomatik (montana ve suzuki servisleri bakıyor)
yeni başlayacak arkadaşlar için önce biraz fikir vermek istiyorum,ben scooter tarzı motor kullanıyordum ilk defa kiralık bir atv kiraladım ve bu müthiş duyguyu tattım, atv bi nevii hastalık bağımlılık yaratıyor insanda ve nitekim bende de yarattı ve kısa zamanda motoru satıp 2 atv aldım,
birazda kanuni den bahsedeyim size (çok kişi bu markadan korkuyor) kanuni arazide çok güzeldir arkadaşlar şaftlı ve 3 ileri 1 geri vitesli,ama asfaltda zayıf kalıyor,ben bu motorda kontak harici hiç bir problem yaşamadım ama kaportası çok zayıf,3 aylık atv ama kaportam yok decek kadar az kaldı plastiği çok sert ve çabuk kırılıyor kısacası bu paraya ben bundan iyisini zaten beklemedim kanuni den,
masai 150 suzukinin getirdiği montana motor adı altında satılan bir atv modelidir,takriben sıfırı 5.750 ytl dir,otomatik ve zincirli,asfaltda 150 lik scooteri geride bırakacak kadar hızlıdır,arazide tartışılmaz kendi sınıfında 1 numara arkadaşlar,
şimdilik bu kadar bilgi aktarabiliyorum size,resimlerinide koymaya çalışacağım,tekrar görüşmek üzere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız