Tarih: 23.03.2007 - 19:54 Mesaj konusu: Henry (Buğra) kardeşime ithafen
Arkadaşlar elimde olan fotoğraflardan böyle birşey yaptım.
Sizlerinde buna benzer ses kaydı, video, foto vb varsa ekleyelim.
Moral açısından olumlu olacağını düşündüm.
Buğra olm bak sensiz kızılkayalarda dürüm yiyemez oldum.
2 tane dürümü 10 dk da yediğimde oha demeni özledim be kardeşim.
Hadi kalk çabuk ayağa
Tarih: 23.03.2007 - 20:54 Mesaj konusu:
Yapmayın böyle şeyler ya, elllerine sağlık hadi be Buğra dört gözle seni bekliyoruz seni burada _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Lowflyer, NE yaptın ya çok güzel olmuş. Ellerine sağlık _poseidon_, Onur sana da çok teşekkürler
Gün geçtikçe daha da iyi olacak.
Yoğun bakımdan çıktı ya Şükürler Olsun .... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
En son Tua_nna tarafından 23.03.2007 - 21:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.03.2007 - 21:12 Mesaj konusu:
ELLerine sağLık Gökhan.. Çok güzeL oLmuş.. Şarkı seçimi de harika _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 23.03.2007 - 22:19 Mesaj konusu:
ellerine sağlık Gökhan,
çok yakında aramızda olacak buğra allahın izni ile buna tüm kalbimle en başından beri inanıyorum _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 24.03.2007 - 01:58 Mesaj konusu:
Süper olmuş ellerin dert görmesin _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız