mrb arkadaslar 1 ay once suzukı gsr 600 aldım korlastan motorumu bıraz doldurmak ıstıyorum aksesuar hakkında fazla bı bılgım yok ne gıbı aksesuar lar alabılırım. istegim sıradısı bı gsr 600 yaratmak yardımlarınızı beklıyorum.
ilk aklima gelen egzoz ve uzun yol icin givi tarzi bi cam çaça bir aksesuar degil ama tank ustu canta da alabilirsin kullanisli oluyor _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
devil'in motorun için ürettiği egzosu almanı öneririm... harika şekli var.. _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
güle güle kullan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..egzos olarak devil i öneririm akra da olur ikisinden şaşma ama benim favorim devil..gsxr 600 e de çok yakışıo ve en iyi sesi o verio bence..onun dışında jantlara şerit yaptırabilirsin başka cama film çektir veya yeni bi cam al..bide istersen airbrush yaptırırsın kendini göstermek motorunu standartdan ayırmak istiosan benden bu kadar ee daha nolsun inşallah makinen istediğin gibi olur..tekerin düz bassın
Tarih: 23.03.2007 - 23:53 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun. Çok beğendiğim bi makina. Kazasız belasız kullan inş. Eksoz olarak bi arrow a bak istersen link veriyim .. arrow sesi bombadır görüntüde on numara.
Tarih: 24.03.2007 - 00:01 Mesaj konusu:
Capirossi türkiye'ye artık adını sanını duymadığımız ses olarak güzel ürünler geliyor. Ama önemli olan burda senin ne kadar ödiyeceğin arkadaşların saydığı markalar ciddi para gerektiren ürünler internetten ses olarak dinleye bilirsin araştır biraz bak hangisi daha iyi şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız