Tarih: 24.03.2007 - 14:46 Mesaj konusu: kanuni 250 c
öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kanuni 250 c motor almak istiyorum acaba nasıl motor mondialler gibimidir sizce yardımcı olurmusunuz bana yada aranızda kullanan varsa bana biraz bilgi verebilrmisiiniz
Aramıza hoş geldin kardeş. Almadan biraz araştırmanı tavsiye ederim. Zira sadece güzel bi görüntüsü olduğunu biliyorum. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
Size motor hakkında bilgisi olan var mı diye soruyor siz japondu bilmem neydi
Herkez ister japona, italyana binmek ama imkân olmayabiliyor.
Zaten her sorana, her konu açana böyle cevaplar veriliyor.Adam şu kadar param var, bu motoru almayı düşündüm diyor, biraz daha ekle şunu al ybr125 al bilmem ne!
Yardımcı olacaksınız yazın bari de insanın kafasını da karıştırmayın.
kanuni tiger 250 almak istiyorsun sanırım..daha önceden motor kullanmışlığın varsa yani tecrüben varsa kullanabilirsin......kalitesi bakımından kanunide güzel bir makinadır.....fazla özelliğini bilmiyorum ama nede olsa 250cc güzeldir........ _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Slm Hshanoglu!2004 te aldığım 250 C kullanmaktayım.Geçen sene E 5 üzerinde giderken plakayı taşıyan içi boş 10cm kalınlığndaki profil borusu kırıldı.Sinyal kabloları tutmasa E 5 üzerine yayılacaktı.Servise götürdüm garanti kapsamında;parça olmadığı için bir ay gibi bir zaman serviste kalacağını bildirdiklerinde kaynak yapılacağnı söylediler.iki hafta sonra tekrar kırıldı.Servise gitmekten vaz geçtim.Profil borunun içine inşaat demiri geçirip kaynatarak hallettim.
- Hız göstergesi ve kilometre sonsuz dişlisi sorun çıkardı.
- Elektrik aksamında sorunları oluyor.Kısa devre olabilmekte, sinyal ve ileri görüş ampulları patladı.
- İki defa ön fren balatası fren esnasında fırladı E 5 üzerinde.(Servise değiştirttim).
-Egzozu kırıldı.
Bu yazdıklarım kendi motorsikletimdeki deneyimlerim, yakınma olarak yazmıyorum.Arkadaşımıza fikir sahibi olması için ifade etmek zorundayım.Marka ile alıp veremediğim yok.Elim anahtar tutabildiği için üstesinden gelebiliyorum.Bu olumsuzluklara rağmen motorumu çok seviyorum.Çünkü, köyde eşek üstünde geçmiş bir çoban olarak benim için lüks bir motosiklet niteliğini taşıyor.
İyi yönlerinden de bahsedebilecek başka motorcu arkadaşlarımıza sırayı devrederek noktalıyalım.
Tarih: 24.03.2007 - 19:16 Mesaj konusu:
rosse < +1000 4750 ye aldığım motoru 2500 verene kadarda göbeğim catladı 1 yıl binebildim yedek parca olarak verdfiğim siparişlerde halen gelecekı zaten bu maillerinizi kanuni yetkileri de okuyor merak etmeyin far ınıda farklı bi modelle ben değiştirdim plastik olan far içinin eridiğine yetkilileri bile inan dıramadım elektrik tesisatı da garanti dışı belirteyim satmaya kalktığımda yetkili bayii ne tel arkadaşa benim yanımda 3000 ytl ye 250 c alıcam nasıl fiyat diye sordurdum aynen verilen cevap 1500 e bile alma daha 8 ay öncesi ben o motoru alırkan yerlere sığdıramıyordu tabii bunla 2005 de oluyor şu ana kadar honda 600 f suzuki gsx r 600 ve honda xx 1100 e binmemde cok yardımcı oldu söylemeden edemem alıcaksan hesaplı al satarken zarar edicen ama fazlada etme _________________ 11,11,2004 kanuni 250 c m.ö.
15,04,2006 m.s
bu tarihden itibaren suzuki srad 600
Tarih: 24.03.2007 - 19:22 Mesaj konusu:
arkadaşım aramıza hoşgeldin öncelikle eski bir kanuni kullanıcısı olarak kanuni servisinden cook memnundum cok ilgililerdi ve hiç bir sıkıntı cekmedim.. kanuni seyhan 250 kullanan arkadaşlarım elektirik sorunu dışında hiçbir arıza cıkartmadı... saygılar _________________ MotoDrift öyle mi.. Gel birde beni yolda gör
Boşuna Kaskımda ve nickimde 46 lık yazmıyor..
Bursa MD
aramıza hoş geldin dostum bence paranı ziyan etme hevesini kırmak deyil niyetim ama japon al mesela cbr125 veya ybr 125 gerçi farklı motorlar ama zevkine kalmış ben ettim sen etme hala uğraşıyorum tamir ettir allah ettir yine bişey çıkıyo gerçi benimki farklı bi çinli ama sonuçta çinli _________________
Tarih: 24.03.2007 - 22:11 Mesaj konusu:
Merhaba hsahanoglu, anladığım kadarıyla sen Kanuni Seyhan 250 C arıyorsun. Artık üretilmese bile yedek parça ve servis hizmeti hala devam eden şık bir modeldir. Ben 250 Tiger kullanıyorum, çok memnunum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Yukarıda arkadaşların tavsiyelerini de dikkate alarak bazı özellikleri iyi incele. Kesinlikle 4 baba Japon markalarla asla kıyaslama... Çünkü http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3530634 adresinde örnek olarak baktığımız Seyhan 2000 YTL (2 milyar) gibi bir fiyata satılırken aynı özelliklerde bir Japon ise http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3064362 6000 YTL (6 milyar) gibi bir fiyatla satışa sunuluyor. Arada 3 kat fark var. Yani "üzerine biraz daha koy" diyen arkadaşlar 3 katı fiyatla sana yol gösteriyorlar. Herkesin aynı memnuniyette olması beklenemez ama, bu kadar uçurum fiyat aralığını da tavsiye etmek sadece bilgisizliktir. Son karar senin, hakkında hayırlısı olsun... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız