Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kanuni 250 c

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kanuni 250 c
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hsahanoglu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 14:46    Mesaj konusu: kanuni 250 c Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kanuni 250 c motor almak istiyorum acaba nasıl motor mondialler gibimidir sizce yardımcı olurmusunuz bana yada aranızda kullanan varsa bana biraz bilgi verebilrmisiiniz
Başa dön
hsahanoglu Çevrimdışı hsahanoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 24.03.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor teecrubenı bılmıyorum ama ona verecegın parayı bıraz daha ustune katt ıyı ve kalıtelı bır makına alll yınde sen bılırsın dıkkat etttt Göz kırpıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 24.03.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aramıza hoş geldin kardeş. Almadan biraz araştırmanı tavsiye ederim. Zira sadece güzel bi görüntüsü olduğunu biliyorum.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 24.03.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

japon abicim japonnnnnnn başka bişey ben bilmem
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.03.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Size motor hakkında bilgisi olan var mı diye soruyor siz japondu bilmem neydi Sinirlendim
Herkez ister japona, italyana binmek ama imkân olmayabiliyor.

Zaten her sorana, her konu açana böyle cevaplar veriliyor.Adam şu kadar param var, bu motoru almayı düşündüm diyor, biraz daha ekle şunu al ybr125 al bilmem ne!
Yardımcı olacaksınız yazın bari de insanın kafasını da karıştırmayın.
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.03.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni tiger 250 almak istiyorsun sanırım..daha önceden motor kullanmışlığın varsa yani tecrüben varsa kullanabilirsin......kalitesi bakımından kanunide güzel bir makinadır.....fazla özelliğini bilmiyorum ama nede olsa 250cc güzeldir........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm Hshanoglu!2004 te aldığım 250 C kullanmaktayım.Geçen sene E 5 üzerinde giderken plakayı taşıyan içi boş 10cm kalınlığndaki profil borusu kırıldı.Sinyal kabloları tutmasa E 5 üzerine yayılacaktı.Servise götürdüm garanti kapsamında;parça olmadığı için bir ay gibi bir zaman serviste kalacağını bildirdiklerinde kaynak yapılacağnı söylediler.iki hafta sonra tekrar kırıldı.Servise gitmekten vaz geçtim.Profil borunun içine inşaat demiri geçirip kaynatarak hallettim.
- Hız göstergesi ve kilometre sonsuz dişlisi sorun çıkardı.
- Elektrik aksamında sorunları oluyor.Kısa devre olabilmekte, sinyal ve ileri görüş ampulları patladı.
- İki defa ön fren balatası fren esnasında fırladı E 5 üzerinde.(Servise değiştirttim).
-Egzozu kırıldı.
Bu yazdıklarım kendi motorsikletimdeki deneyimlerim, yakınma olarak yazmıyorum.Arkadaşımıza fikir sahibi olması için ifade etmek zorundayım.Marka ile alıp veremediğim yok.Elim anahtar tutabildiği için üstesinden gelebiliyorum.Bu olumsuzluklara rağmen motorumu çok seviyorum.Çünkü, köyde eşek üstünde geçmiş bir çoban olarak benim için lüks bir motosiklet niteliğini taşıyor.
İyi yönlerinden de bahsedebilecek başka motorcu arkadaşlarımıza sırayı devrederek noktalıyalım.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
topaloglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 24.03.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rosse < +1000 Bravo 4750 ye aldığım motoru 2500 verene kadarda göbeğim catladı 1 yıl binebildim yedek parca olarak verdfiğim siparişlerde halen gelecekı zaten bu maillerinizi kanuni yetkileri de okuyor merak etmeyin far ınıda farklı bi modelle ben değiştirdim plastik olan far içinin eridiğine yetkilileri bile inan dıramadım elektrik tesisatı da garanti dışı belirteyim satmaya kalktığımda yetkili bayii ne tel arkadaşa benim yanımda 3000 ytl ye 250 c alıcam nasıl fiyat diye sordurdum aynen verilen cevap 1500 e bile alma daha 8 ay öncesi ben o motoru alırkan yerlere sığdıramıyordu tabii bunla 2005 de oluyor şu ana kadar honda 600 f suzuki gsx r 600 ve honda xx 1100 e binmemde cok yardımcı oldu söylemeden edemem alıcaksan hesaplı al satarken zarar edicen ama fazlada etme
Başa dön
topaloglu Çevrimdışı topaloglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _Bursa MD_

MesajTarih: 24.03.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım aramıza hoşgeldin öncelikle Bravo eski bir kanuni kullanıcısı olarak kanuni servisinden cook memnundum cok ilgililerdi ve hiç bir sıkıntı cekmedim.. kanuni seyhan 250 kullanan arkadaşlarım elektirik sorunu dışında hiçbir arıza cıkartmadı... saygılar
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 24.03.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza hoş geldin dostum bence paranı ziyan etme hevesini kırmak deyil niyetim ama japon al mesela cbr125 veya ybr 125 gerçi farklı motorlar ama zevkine kalmış Bravo ben ettim sen etme hala uğraşıyorum tamir ettir allah ettir yine bişey çıkıyo gerçi benimki farklı bi çinli ama sonuçta çinli Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.03.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba hsahanoglu, anladığım kadarıyla sen Kanuni Seyhan 250 C arıyorsun. Artık üretilmese bile yedek parça ve servis hizmeti hala devam eden şık bir modeldir. Ben 250 Tiger kullanıyorum, çok memnunum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Yukarıda arkadaşların tavsiyelerini de dikkate alarak bazı özellikleri iyi incele. Kesinlikle 4 baba Japon markalarla asla kıyaslama... Çünkü http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3530634 adresinde örnek olarak baktığımız Seyhan 2000 YTL (2 milyar) gibi bir fiyata satılırken aynı özelliklerde bir Japon ise http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3064362 6000 YTL (6 milyar) gibi bir fiyatla satışa sunuluyor. Arada 3 kat fark var. Yani "üzerine biraz daha koy" diyen arkadaşlar 3 katı fiyatla sana yol gösteriyorlar. Herkesin aynı memnuniyette olması beklenemez ama, bu kadar uçurum fiyat aralığını da tavsiye etmek sadece bilgisizliktir. Son karar senin, hakkında hayırlısı olsun...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 24.03.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte.. Motosiklet konusunda satış sonrası hizmetlerin önemi.. Sayın Kanuni yetkililerine sesleniyorum. Güzel mi şimdi bu yazılanlar? 5000 YTL fiyat istenen motosiklete bak.. Parayı ağaçtan mı topluyor bu millet?... Bir motosikletin fren balatası fırlarmı??.... Far'ı erirmi?? ampulleri patlayıp dururmu??.. Aklım almadı valla... Şok oldum
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kullanıyorum motor tamircisi olmak uzereyim motorumu sevmiyorum satacam çok zarar ediyorum ybr yi sattığıma bin pişmanım
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hsahanoglu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşekkür ederim arkadaşlar her şey için saolun biraz kafam karıştı ama düşünmem lazım
Başa dön
hsahanoglu Çevrimdışı hsahanoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanunude çin kardeşim ya uzak ol ya boşver
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal