Tarih: 24.03.2007 - 15:36 Mesaj konusu: 31 mart 2007 - büyük md buluşması
Bu seneki motosiklet fuarı nedeniyle tüm motorseverler ve MD le bir araya geliyor. Biz de bu fırsattan yararlanıp, tüm illerden gelen MD'lerimizi bir araya toplayalım ve de eğlenelim istedik.
31 Mart - Cumartesi gecesi, fuardan çıktıktan sonra birlikte büyük gecemizi gerçekleştireceğiz ve hep birlikte MD'nin dostuluğa, kardeşliğe, arkadaşlığa verdiği değeri, motorcu dayanışmasını herkese göstereceğiz.
Bu nedenle, 31 Mart gecesi, saat 20.00'den itibaren Tashan-Arkat Restaurant'da buluşuyoruz. Mekan, tamamen tarihi, eski bir Bizans su sarnıcı. Restore edilerek restorana dönüştürülmüş. Türk gecesi düzenleyen bir mekan, program boyunca, folklör gösterisi, zenne ve dansöz izleyip, daha sonra da Nilüfer Alagöz'ün söylediği enternasyonel müzikle eğleneceğiz. Program bittikten sonra da DJ eşliğinde gece klübü şekline dönüşüyor. Sabah 03.00'e kadar açık bir yer.
Fiyat : 35 YTL / kişi başı. Bu fiyata limitli yerli içki dahildir. (Kişi başı 2 bardak şarap, rakı, bira veya meşrubat). Yemek olarak ise ordövr tabağı, ara sıcak, salata, ana yemek et veya tavuk ve meyva verilecektir. Ödeme restoranda peşin olarak yapılacaktır.
Önemli not : Restorana 1 gün önce yaklaşık sayı vermemiz gerektiğinden lütfen katılacak arkadaşların bilgi vermesini rica ederim. En azından yazılanlarla yaklaşık bir sayı oluşturabiliriz
Kolay tarif : Laleli eski Merit Antique Oteli giriş kapısının hemen karşı sırasında, yaklaşık 50 mt yukarıda.
Mekanın olduğu caddede park edilebiliyor. Yer olmaması durumunda hemen arka tarafında otopark mevcut. Motorları ise yine pasajın girişinde kaldırım üstüne parkedebilirsiniz.
Sorularınız ve ekstra bilgi için : Arzu : 532-363 01 05
Tarih: 24.03.2007 - 15:41 Mesaj konusu:
Bir aksilik çıkmazsa bende geliyorum _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 24.03.2007 - 15:56 Mesaj konusu:
fuar biletimi az önce aldım honda bayiinden cbf 500 almıştık oradan bende orada olacağım allah işe karışmazsa çok büyük md buluşması olacak _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Kontenjanın da yer varsa yaz beni de bende varım _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Tarih: 24.03.2007 - 18:48 Mesaj konusu:
hooopppp beni en başa yaz gevezehanım...ben o fuarda olmaycem de,başke nerde olaceeemmm yaw.......de benim mini cooper a yer bulabilirmiyiz orada acaba. _________________
Ben çetik'i (sevgili AHMET'i) de getirecem (nasıl olur bilmem ama olacağını biliyorum) Ponpon kız mı kiralarım başka bir şey mi bilmem ama mutlaka Ahmet kardeşimin hoşuna gidecek bişey bulurum ve de getiririm onu da yazın listeye _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 24.03.2007 - 23:37 Mesaj konusu:
Allahtan bir mani gelmesse cumartesi akşamı istanbulda olacağız Her hangi bir aksilik çıkmassa katılmayı düşünüyoruz
telefonunuzu aldım irtibat kuracağım
5 kişi ile 10 kişi arasında kişi sayımızdır _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 25.03.2007 - 00:38 Mesaj konusu:
bende o aksam karaköy liman lokantasındakı performance partide çalışıyor olucaam... ehehe ç.kale olmadı bu olmadı neyse seneye artıkın.... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız