Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Köpecikler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Köpecikler

Köpecikler
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DrCarpeDiem
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Köpecikler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben Ankara Elmadağda bir askeri kuruluşta çalışıyorum. Motor işine başlayalı henüz 5 ay oldu toprak yolları da düşünerek kendime bir f 650 gs ve ful koruma kıyafetleri aldım. .Bu zamana kadar dağda boş ve havanın müsait olduğu zamanlarda tecrübeli subay astsubay arkadaşlardan motor öğrenmeye çalıştım...Daha geçen hafta da ehliyetimi aldım . Bugün itibarı ile henüz trafiğe çıkmadım...Ama yavaş yavaş havaların da düzelmesi ile trafiğe çıkmaya başlayacağım.

Askeri birliğimiz Ankara-Samsun yoluna 15 km uzaklıkta. Yolda 2 adet köy var ve yollar oldukça ıssız...Bu 15 km boyunca 4-5 noktada en az 2-3 köpek bulunmakta. Ve motorlu araçlara çok da alışık olmadıklarından ve doğal olarak kendi alanlarını koruduklarından pek bi enerji ile saldırıyorlar. Kocaman servis otobüslerine bile saldırıyorlar. Yani motosiklet onlar için çerez...Şehirdeki köpekler yanlarında fino gibi kalır. Ankara'daki evime gitmem için bu yolu geçmem gerek...Ve her seferinde de saldırıyorlar.

Silahım var ama suçsuz hayvanlara ateş etmek istemiyorum. Bu durumda tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bana bir öneriniz var mıdır . Çok köpek korkum yoktur ama motor üzerinde iken köpekler kudurmuşcasına manyaklaşıyorlar...Gerçekten durum çok kötü. Motora takılan köpeksavar aletler varmış ama pek bu azman köpeklere karşı faydalı olacağını sanmıyorum...Ya bu yolda binmeyeceğim ya da bir yolunu bulacağım...Önerilerde bulunursanız sevinirim

Saygılarımla...
Başa dön
DrCarpeDiem Çevrimdışı DrCarpeDiem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saatte 120 km hızla aralarından geçersen bişey olmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
şaka biyana bu köpekler büyük bi sorun oluşturuyo aslında durup dururken kaza yapmana sebep olabilirler.
herhalde en iyi çözüm kornaya asılmak belki korkup kaçarlar.

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DrCarpeDiem
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yol stabilize ve çok viraj var yani hız yapacak yer yok
Başa dön
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DrCarpeDiem, hani bizim duyamadıgımız ama onların duydugu bi ses dalgası çıkaran cihazlar var ya al onlardan,sürüş halinde en kolay ulaşabilecegin bi nokta seç oraya bantla bence,daha onlar saldırmadan sen cihaza basmaya başla ki hiç gelmesinler belki işe yarar Gülümsüyorum
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Silahım var ama suçsuz hayvanlara ateş etmek istemiyorum , Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum köpeklerden korkun yoksa o zaman dur ve motorun kontaganı kapat dostum ,motor sesi onları rahatsız ediyor,benim başımada çok geldi durup onları sevebiliyorum ,ama sen yapma isdersen benim 2 tane köpeğim var ,ve onlara nasıl davranacağımı biliyorum ,
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alanya' da oba kasabasında akrabam oturur. Oraya gideceğim zaman mecburen ağaçlık ara yoldan gitmek zorunda kalıyordum.
Bahçesi olan her evin genelde 2 tane köpeği olur. Zaten orasıda tamamen portakal bahçesi.Senin başına gelenler benimde başıma ister istemez geliyordu.

Benimde 2 tane köpeğim var. Ancak ben onların dilinden anlarım, beni ısırmazlar tarzı yaklaşmadım
Yabancı her zaman yabancıdır..
Ben köpeklerin sahibiyle tanışmıştım. Müsait bir zamanında yanına gittim.
Köpeklerin sahibi bahçede portakal toplarken onun yanında durdum.
Köpekleri motosikletin yanına götürdü, bende köpeklerle 1 saat kadar zaman geçirdim. İçgüdüsel olarak zararsız olduğuma kanaat getirmiş olmalılar ki gördükleri zaman kovalamıyorlar.
Arada bir rüşvet olarak kemikli et götürüyorum o kadar Çok gülüyorum

Bunun yanısıra çeşitli mağazalarda köpekleri uzaklaştırmak amacıyla bir takım cihazlar satılıyor. Ancak ne kadar işe yarar bilemem..
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DrCarpeDiem, köpeklerin yanından olabildiğince yavaş geç saldırmazlar. ben de çok gittim geldim köy yollarında, sanki radar var hayvanlarda biraz hızlanınca hemen saldırıyorlar. eğer saldırmaya kalkarlarsa hemen yüklen gaza sana yetişmeleri imkansız, ama karşıdan hızlı gelince direk saldırı pozisyonunda bekiyorlar ve üzerinize atlıyorla ozman motoru devirirsiniz.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DrCarpeDiem
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün 4 köpek geçtim bişey olmadı ama biraz uzaktılar inşallah hep böyle olur Dans
Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.04.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama motor üzerinde nasıl kullanılır?Asıl soru bu?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl çalışıyor bu alet ?
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 11.04.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bisiklette kullanmıştım bir dönem bu cihazdan. Cihazın içinden kablo uzatıp ucuna bir buton yerleştirip bu butonu didona sabitlemiştim, makineyi ise sele altına koydum... Sonra ıslanıp bozulmuştu Gülümsüyorum

Artık bisiklet ve motosiklette arazi sürüşlerim sırasında biber gazı kullanıyorum... Bravo
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.04.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gadfader, o okların olduğu yer sanki düğme gibi göründü gözüme ama....
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shendi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / istanbul

MesajTarih: 11.04.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DrCarpeDiem, dostum bu sonic ses çıkaran cihazlar işe yarıyor ben kendimden biliyorum ..Rizede yaylalara çıkarken kullanmıştım ki ordaki köpekler boylarıylada hızlarıylada at gibiler maaşallah. Önce bir yerlerinden kalkıyolar sen aleti çalıştırıyosun ve salak salak sana bakıyolar sadece hareket etmiyolar... ( Yada beni tanıdılar ) Delirdim Delirdim Delirdim
www.sendoganoksuz.com
Başa dön
shendi Çevrimdışı shendi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.04.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Carpediem ne yap et panik yapma.
Söylenen doğru gördüğünde yavaşla
Ancak yanına aldığında gaza basıp uzaklaşabilirsin.
Bu arada bende ankaradayım ve F650 GS kullanıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 12.04.2007 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Arkadaşın eve gidiyorum,köpek beni tanıyor eve giriyorum seviyorum bütün gün kedi gibi sırnaşıyor kurt köpeği.Ama ne vakit ki motora binsem ve kaskı taksam yan yan bakmaya başlıyor.Motoru calıştırınca havlamaya başlıyor.Hareket eder etmez resmen kuduruyor.Bu başka bir arkadaşın boxer köpeğinde de ayni.Köpekler hareket eden ve dönen cisimlere sıcak bakmıyorlar amman dikkat ed deyim sivas kangal hareket eden araba lastiğini ısırabilecek kapasitede bir hayvan.vede 90 kg kadar da cıkabiliyorlar.Maşallah ayı gibiler...Önce biraz yavaşlayıp hatta bayaa yavaşlayıp öfkelerinin gectiğini görür görmez gaza asılacaksın yada pozizyon iyiyse aralarından gecip gideceksin.Elalemin köpeğini durup da sevmeye kalkma bazılar hic affetmez ya pacandan ya gırtlağından kapıverir...bende çok köpek besledim ama kendi köpeğinle yoldaki köpek bir olurmu.Istediğin kadar dillerinden anla yinede yabani bir köpek bu...Allah kolaylık versin Gülümsüyorum
Başa dön
daytm Çevrimdışı daytm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal