Tarih: 25.03.2007 - 11:26 Mesaj konusu:
Da ama dikkat edersen anket ile konudaki yazmış olduğun yazı çok farklı
Ankette "Maddi olarak ve kaliteli olarak hangi scooter 'i seçerdiniz?" Demişsin...
Yazında ise "Evet almak istediğiniz scooter hangisi herkes söylesin !" Demisşin...
Bence bunları ayrı ayrı topiclerde açsaydın daha ii olurdu _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 25.03.2007 - 11:50 Mesaj konusu:
ben honda activa kullanıyorum 2002 den beri ve çook memlunuz görünümü biraz klasik ama çok süper bi motor.herkese tavsiye ederim ama eğer motorla ilgilenem veya merak eden bi akrabanız varsa sakın ama sakın ha scooter almayın çünkü motoru ayda yılda bir kullanabiliyorsunuz ama en sinir olacağınız şey ise bir pazar sabahı motoru temizlersiniz tam bir gününüzü motorunuza ayırırsınız,motorunuzun heryerini pırıl pırıl temizler cilalarsınız ve motoru eskisine göre 10 kat daha fazla seversiniz bu sevgi 10 saat bile sürmez eğer benim gibi bir amcanız varsa çünkü motor pazartesi öyleni selesine kadar çamur olmuş bir şekilde görürsünüzz....onun için eğer motorla ilgilenen akrabanız var ise sakın ama SAKIN scooter almayın vitesli motorlardan biraz daha korktukları için vitesli motorları kullanamıyorlar.
işte pazar günkü o temizlikten sonra pazartesi öyleni motoru bu halde buluyorsunuz.ben bunu hep yaşıyorum HEP
hizligenc, kymco nun üzerine motosiklet tanımıyorum arkadaşlar
adamlar 1000km motosikletine garanti veriyor ve 2yılyedek parça ganatisi veriyor
ben bunu 1000km garanti veren firma hayatımda görmedim kymco derim başka bişey demem ve honda yamaha kanuni vs vs onlardan bir çok artı özellikleri var alacak olan arkadaşlar olursa kesinlikle tavsiye ederim bi prblem yaşarlarsa kymco dan ben burdayım _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Kayıt: Mar 31, 2007 Mesajlar: 156 Nereden: Denizli/Kuşadası/Davutlar
Tarih: 31.03.2007 - 20:20 Mesaj konusu:
constantine_502 sana sonuna kafar katılıyorum Arkadaşlar önemli olan verdikleri garanti değil sizin yıllardır yollarda sorunsuz gördüğünüz motorlardır asıl garanti. Ben bir beat kullanıcı olarak garantiyle işim olmadı olan kişide şimdiye kadar duymadım ama kymcoların motorunun iyi fakat biraz sert olduklarını duydum... yakıt olarak ta hondaları tek geçerim...
_________________ Az kaşarlıdan tost, çok kaşarlıdan dost olmaz...YeBeRe A Rh(+)
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 31.03.2007 - 20:50 Mesaj konusu:
Alıntı:
garantiyle işim olmadı olan kişide şimdiye kadar duymadım
benim motor yağ değişimi dışında servis yüzü görmedi artık onuda kendim yapıyorum yani servisin yolunu unuttuk yazın bi ara serviste balataları yeniletecem (e artık yenilensin 2002 den beri şehir içi kullanıyoruz) bi dahada gideceğimi zannetmiyorum.scooterda sağlamlık dendimi bi honda bide vespa kardeşim.... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız