Kayıt: Mar 19, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul-çanakkale
Tarih: 26.03.2007 - 12:53 Mesaj konusu:
abim 2. el bi mondial mct 250 almak istiyo fakat çin malı olduğ için pek güvenemio.bu motoru kullanan arkadaşlardan biraz yardım alabilirmiyim...
sağolun
Tarih: 26.03.2007 - 19:04 Mesaj konusu:
motorun kecelerden yağ kacırabılıyo vıbrasyon standart zaten var başka problem yok nerden bılıyosun dersen servıs oldugum ıcın bılıyorum _________________ hız sürat değil kabiliyetdir
msn: d.k_80@hotmail.com
merhaba , benim motorumda(2005 model şu an 6800 km.de) ilk zamanlar soğuk iken çalıştırmalarda hep boğulma oluyordu. jikleyi kullan ve sakın gaza dokunma. Bu sorunu giderdik. Yetkili servislik verme işini tüm firmalar çabuk örgütlenme ve müşteri kapma telaşıyla eli anahtar tutana veya bisikletçilere dağıtarak en büyük hatayı yaptılar. Benm motorumun karbüratöründe bulunan ince ayar işini hiç bir mondial servisi yapamadı ve en sonunda rica ettim suzuki servisinin ustasına yaptırdıktan sonra şimdi boğulma ve buji ıslatma sorunu veya gaz yememe ve tekleme diye birşey kalmadı ve istediğim an istediğim yere giderim. kullanımı çok zevkli ve bu parayla alınabilecek en iyi seçenek diyorum. Şiddetle tavsiye ederim.
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 01.04.2007 - 18:18 Mesaj konusu:
ben yeni sattım motorumu. ve 8 ayda 11 000 km. yaptım ufak tefek sorunları var vibrasyon var ama o paraya alınabılıcek en ıyı motor bende yok macarmış falan inanma sakın al bı tane tavsıye ederim. istanbul izmir 2 kere gittim geldim ne bır hararet ne bır yolda kalma bı kere benzın bıttı yolda kaldı oda yedek deponun vanası kaybolmuş ama actım elimle ve devam ettim. bakarsan sorunsuz biner ve gezersin ama bas marşa yürü işin zor tabiii _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
valla bizim bi abimizde vardı..adam hergün motora bişeyler yapıyordu....hergün biryerleri bozuluyordu.....motoru alınca sende çok uğraşmak istiyorsan al derim.....bence daha güzel bişey düşün..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
arkadaşlar bu motordan memnun olan yok galiba.2 yıldır kullanıyorum bi sıkıntı vermedi ben tavsiye ederim. yalnız sonuçtta kul yapısı. arıza illaki yapar bakımları falan hiç ihmal etmeyin bakın sizi o zaman nasıl çekiyor dağ taş. bir tek sorun var o da 250cc olması. tavsiye ederim
Kayıt: Mar 19, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul-çanakkale
Tarih: 02.04.2007 - 14:06 Mesaj konusu:
arkadaşlar sağolun paylaşımlarınız için.kullanan arkadaşların bazıları iyi diyo bazıları sakın alma diyo.bu da çin malı motorların birinin diğerini tutmadığını,bu motorları almanın loto tutturmak gibi bişey oldğunu gösteriyo gibi bi izlenime vardım ben... doğru mu düşünüyorum
baştan da belirtildği gibi bu motorları alan kişiler genelde japonlara yetişemeyip büyük motor hayalini bir nebze olsun tatmin etmek isteyenler. Motor sahipleri acemi, servisler zaten aceleye getirilmiş motorları tam olarak tanımayan (içlerinde 2 zamanlı 4 zamanlı ne demek bilmeyenler çoğunlukta) kişiler olunca haliyle böyle olması gayet normal. Motor ne yapsın. Daha önce motora binmiş ve motorun halinden anlayan kişilerin elinde gayet iyi çalışıyor. Gerisi hikaye. Bu paraya alınacak en iyi 250'lik derim.
arkadaşım ben bir seneden fazladır kullanıyom.2.el olarak adım.aldığım günün ertesi günü arka jant tellerinin bi kalınını kullanark yeniden topladım ve şimdiye kadar en ufak bir sorun çıkartmadı,motoru o kadar hırpalamama ragmen.vibrasyon filanda çok fazla değil bence o kadar rahatsız etmiyo bence çin malları içindeki en sorunsuz motor
Tarih: 14.02.2008 - 16:56 Mesaj konusu: mondial mct
bende cg 125 titan var 99 model motoru sıfır aldım bir kere rektefe ye girdi motor 99 model olmasına rağmenybr yi tokatlıyor motorda hiçbirşey takılı değil modifiye olarak 125 rahat yapıyor biraz daha zorlayınca 130 bile çıkıyo 1 km mesafede en fazla yenilerini bilmiyorum ama cg şiddetle tavsiye ederim 9 senedir hiçbir arıza yada yolda kalmışlığım yok lastik patlaması dışında derlerya honda hayat onda harbi doğru söylemişler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız