Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yaw mondial mct 250 sahipleri bana yardımcı olabilirlermi??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yaw mondial mct 250 sahipleri bana yardımcı olabilirlermi??

yaw mondial mct 250 sahipleri bana yardımcı olabilirlermi??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abim 2. el bi mondial mct 250 almak istiyo fakat çin malı olduğ için pek güvenemio.bu motoru kullanan arkadaşlardan biraz yardım alabilirmiyim...
sağolun

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aliefe
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.03.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun kecelerden yağ kacırabılıyo vıbrasyon standart zaten var başka problem yok nerden bılıyosun dersen servıs oldugum ıcın bılıyorum
aliefe Çevrimdışı aliefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 26.03.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motorla manisa Didim Arası yok yaptım 250 km hiç durmadan motoru servise götürdüm Motor ortadan ayrılacaktı masraf oldu baya bi Almanı istemem...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortadan ayrılcaktı derken hararet sebebiyle mi?bilgiler için sağolun bu arada.. Bravo
Başa dön
niyazierk
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 01.04.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba , benim motorumda(2005 model şu an 6800 km.de) ilk zamanlar soğuk iken çalıştırmalarda hep boğulma oluyordu. jikleyi kullan ve sakın gaza dokunma. Bu sorunu giderdik. Yetkili servislik verme işini tüm firmalar çabuk örgütlenme ve müşteri kapma telaşıyla eli anahtar tutana veya bisikletçilere dağıtarak en büyük hatayı yaptılar. Benm motorumun karbüratöründe bulunan ince ayar işini hiç bir mondial servisi yapamadı ve en sonunda rica ettim suzuki servisinin ustasına yaptırdıktan sonra şimdi boğulma ve buji ıslatma sorunu veya gaz yememe ve tekleme diye birşey kalmadı ve istediğim an istediğim yere giderim. kullanımı çok zevkli ve bu parayla alınabilecek en iyi seçenek diyorum. Şiddetle tavsiye ederim.
Başa dön
niyazierk Çevrimdışı niyazierk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 01.04.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz de babama bir tane alma gafletinde bulunmuştuk...

Kendisi ilk çıkan çin malı motorlardan olduğundan kimseden bilgi de alamadık...

Motorda inanılmaz bir vibrasyon var, yola çıkmadan önce yanına bool bol cant teli almanı tavsiye ederim, ateşleme ve zincir sorunu da cabası....

Sen en iyisi alma o motordan Gülümsüyorum

Biz güç bela bir CG 125 le takas etmiştik, adam bi kaç kez motoru geri almak için aradı Şok oldum
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet vibrasyon var ama mekanikte daha bu güne kadar bir sorun cıkmadı 2005 model olmasına rağmen ama yinede tavsiye etmem
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yeni sattım motorumu. ve 8 ayda 11 000 km. yaptım ufak tefek sorunları var vibrasyon var ama o paraya alınabılıcek en ıyı motor bende yok macarmış falan inanma sakın al bı tane tavsıye ederim. istanbul izmir 2 kere gittim geldim ne bır hararet ne bır yolda kalma bı kere benzın bıttı yolda kaldı oda yedek deponun vanası kaybolmuş ama actım elimle ve devam ettim. bakarsan sorunsuz biner ve gezersin ama bas marşa yürü işin zor tabiii
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim senin söylediğin motorun ençok çıkardığı proplem cantelini kırıyo arka cant ın ve motoruda çok sağlıklı deyil Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bizim bi abimizde vardı..adam hergün motora bişeyler yapıyordu....hergün biryerleri bozuluyordu.....motoru alınca sende çok uğraşmak istiyorsan al derim.....bence daha güzel bişey düşün.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
philip_morris_sa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu motordan memnun olan yok galiba.2 yıldır kullanıyorum bi sıkıntı vermedi ben tavsiye ederim. yalnız sonuçtta kul yapısı. arıza illaki yapar bakımları falan hiç ihmal etmeyin bakın sizi o zaman nasıl çekiyor dağ taş. bir tek sorun var o da 250cc olması. tavsiye ederim Bravo
Başa dön
philip_morris_sa Çevrimdışı philip_morris_sa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.04.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sağolun paylaşımlarınız için.kullanan arkadaşların bazıları iyi diyo bazıları sakın alma diyo.bu da çin malı motorların birinin diğerini tutmadığını,bu motorları almanın loto tutturmak gibi bişey oldğunu gösteriyo gibi bi izlenime vardım ben... İyi fikir doğru mu düşünüyorum
Başa dön
niyazierk
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 02.04.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baştan da belirtildği gibi bu motorları alan kişiler genelde japonlara yetişemeyip büyük motor hayalini bir nebze olsun tatmin etmek isteyenler. Motor sahipleri acemi, servisler zaten aceleye getirilmiş motorları tam olarak tanımayan (içlerinde 2 zamanlı 4 zamanlı ne demek bilmeyenler çoğunlukta) kişiler olunca haliyle böyle olması gayet normal. Motor ne yapsın. Daha önce motora binmiş ve motorun halinden anlayan kişilerin elinde gayet iyi çalışıyor. Gerisi hikaye. Bu paraya alınacak en iyi 250'lik derim.
Başa dön
niyazierk Çevrimdışı niyazierk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Modifiye__Delisi
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.04.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ben bir seneden fazladır kullanıyom.2.el olarak adım.aldığım günün ertesi günü arka jant tellerinin bi kalınını kullanark yeniden topladım ve şimdiye kadar en ufak bir sorun çıkartmadı,motoru o kadar hırpalamama ragmen.vibrasyon filanda çok fazla değil bence o kadar rahatsız etmiyo bence çin malları içindeki en sorunsuz motor
Başa dön
Modifiye__Delisi Çevrimdışı Modifiye__Delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali6304
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.02.2008 - 16:56    Mesaj konusu: mondial mct Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende cg 125 titan var 99 model motoru sıfır aldım bir kere rektefe ye girdi motor 99 model olmasına rağmenybr yi tokatlıyor motorda hiçbirşey takılı değil modifiye olarak 125 rahat yapıyor biraz daha zorlayınca 130 bile çıkıyo 1 km mesafede en fazla yenilerini bilmiyorum ama cg şiddetle tavsiye ederim 9 senedir hiçbir arıza yada yolda kalmışlığım yok lastik patlaması dışında derlerya honda hayat onda harbi doğru söylemişler
Başa dön
ali6304 Çevrimdışı ali6304 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal