Tarih: 26.03.2007 - 12:57 Mesaj konusu: yine bir kaza
arkadaşlar ne olur motor kullanırken daha dikkatli olalım...yeni bir deli olmama rağmen cumartesi günü şahit olduğum motosiklet kazası beni altüst etti..iki arkadaş solunu kontrol etmeden ana yola çıktığı için kamyonun altıda kaldılar...bir gün önce aldıkları motorla daha yeni asker dağıtımı ile izne gelen iki arkadaşımız feci şekilde can verdi...ayrıca şu ucuz kasklara güvenmeyin...darmadağın olmuş...
allah ailesine sabır versin çok kötü bir durum
hepimiz daha dikkatli olmalıyız,gözümüzü açmalıyız motorun üstünde kafamız doluyken özellikle çok dikkat edilmeli _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
Offf... Çok kötü, çok üzücü... Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır diliyorum.. Lütfen biraz daha dikkatli olalım ve de tabii eğitimi asla geri plana atmayalım.. Umarım son olur bunlar... _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız