Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yine bir kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yine bir kaza

yine bir kaza
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bayrik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:57    Mesaj konusu: yine bir kaza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ne olur motor kullanırken daha dikkatli olalım...yeni bir deli olmama rağmen cumartesi günü şahit olduğum motosiklet kazası beni altüst etti..iki arkadaş solunu kontrol etmeden ana yola çıktığı için kamyonun altıda kaldılar...bir gün önce aldıkları motorla daha yeni asker dağıtımı ile izne gelen iki arkadaşımız feci şekilde can verdi...ayrıca şu ucuz kasklara güvenmeyin...darmadağın olmuş...
Başa dön
bayrik Çevrimdışı bayrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
berkmen1
Üye
Üye

Nereden: afyon

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizi allah korusun.cok acı
Başa dön
berkmen1 Çevrimdışı berkmen1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emre3455
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok köyü yaaaa..allah alisine sabır versin Üzgünüm Üzgünüm

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. işte benim korkum bu bilmeden binmeyelim altımızdaki bisiklet değil. canavar....
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah ailesine sabır versin çok kötü bir durum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
hepimiz daha dikkatli olmalıyız,gözümüzü açmalıyız motorun üstünde kafamız doluyken özellikle çok dikkat edilmeli Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmişş olsunnn Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm yaaa ölmeseydiiii

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.03.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay nede olmuş, haber vs yayınlandımı gazete tv vb.??
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzüldüm yaa allah ailesine sabır versin Üzgünüm
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fingerfive
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü bir haber Üzgünüm havalar ısınmaya başlıyor ve motorlar artıcak caddelerde. lütfen daha dikkatli olalım
Başa dön
fingerfive Çevrimdışı fingerfive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 26.03.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır ıhsan eylesın dıkkat edelım arkadaşlar lutfennnnn Ağlıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pfffffffffffff allah ailesine sabır versin bunlardan cok iyi örnek almak lazım Üzgünüm
Başa dön
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yerebakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.03.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir dilerim.
Başa dön
yerebakan Çevrimdışı yerebakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 26.03.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eglesin...korkunç bi kaza.
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 26.03.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Offf... Çok kötü, çok üzücü... Ağlıyorum Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır diliyorum.. Lütfen biraz daha dikkatli olalım ve de tabii eğitimi asla geri plana atmayalım.. Umarım son olur bunlar...

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 26.03.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yar ve yardımcısı olsun aılesıne bas saglıgı dılıyorum Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal