Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005zx10r ve 2003hayabusa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005zx10r ve 2003hayabusa

2005zx10r ve 2003hayabusa
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 26.03.2007 - 18:06    Mesaj konusu: 2005zx10r ve 2003hayabusa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar amacım demogojı yada yenı bı tartısma yaratmak degıl ama merak ettıgım bı konu 05zx10 1 km lık mesafede kac km hıza ulasabılır 03hayabusa kac km lık bı hıza ulasabılır yanı 1 km ye hangısı onde gırer zx10 onde gırerse hayabusa sızce 10 u ne kadar mesafe sonra gecer.tabıkı motorlar standart surenlerde standart olmak kaydı ıle
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 26.03.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kımse seni kale almıyacak yada ortalık karışacak Çok gülüyorum merakla bekliyorum..... Çok gülüyorum Delirdim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok dedım gıbı amacım yenı bı tartısma degıl bu sadece bır ıddıadır bız bunu gercekten bılmedımız ıcın soruyorum ıkısı zaten farklı kategorıde bu sorudur dusuncedır fazla tepkı vercek bı durum yok aslında
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa yer kawayı bu herzaman böyledir ve böyle olacaktır mesafe 0 - 400 olsa belki dicem ama 1 km lik mesafede asla affetmez ellerde geçer hayabusa Bravo
Başa dön
LASTROMANTIC Çevrimdışı LASTROMANTIC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer 1000 metre ise hayabusa alır..fakat 400 metre olsaydı hiç şansı yoktu busanın...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eğer 1000 metre ise hayabusa alır..fakat 400 metre olsaydı hiç şansı yoktu busanın...

hayabusanın drag yani 0-400m zamanı tüm 1000lerden daha iyidir resmi yarışlarda alınan sonuçlar bu yönde! sitede testleride var zaten hayabusa yaklasık 9.30larda geçiyordu 400m.yi bu rakama gelen 1000 yoktu!! yani pilotaj esitse hayabusa havada karada denizde alır!!! Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok arkadaslar sagolun.ama fabrıka verılerı bazen tutmayabılıyo hava yol ve rakım nem oranı cok farkedebılıyo ama sonuc genede sızlerın fıkırlerı ıle bellı galıba tesekkurler
Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 26.03.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

standart zx10 9.34sn

http://www.youtube.com/watch?v=R9TFvnOdMQM

standart busa 10.23

http://www.youtube.com/watch?v=UEnFbqxYdKw
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 26.03.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busayı kaldırmak daha fazla yürek ister.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.03.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busayı devirli kaldırmak imkansız,fakat zx10'u devirli kaldırabiliyosunuz,buda onun 400 metredeki avantajı
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kawa cılar bırde sızlerın yorumunu dınlesek ıyı olacaktı ama sonuc degısmeyecegı ıcın yazmadınız sanırım
Başa dön
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 28.03.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, aynen sana katılıyorummmm Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:
standart zx10 9.34sn

http://www.youtube.com/watch?v=R9TFvnOdMQM

Sinan kuzi senın koydugun zx10 standart degil....alcaltırmıs dişlileri degiştirilmiş bırkac kucuk degişiklik daha var..

hatta bu vıdeoyu sıteye bır arkadas koymus yaklasık 2 yıl kadar once olması lazım...
başlıgı net hatırlamıyorum ama kucuk degısıklıkler ıle zx10 dragda cok ıyı fılan olması lazım...vıdeoyu koyan yurtdısından bır uye yturan olabılır....2004 zx10 bu...linki bulursam ben koyarım.....

bende Berhanın dedıgını katılıyorum eşit pilotlarda en ıyı zx14 sonra busa
1000cc ler onlardan bıraz daha kotu ancak Erayın soyledıgı de dogru busayı devırlı kaldırmak cok daha zor..

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

ewet kuzi senin yolladıgın videodakı motorun açıklamalı lınkı

http://www.motordelisi.com/ftopict-2256-2004.html+zx10

işte o videdakı motorda yapılan degişiklikler

Yukarida ise zx10 in motorunun 100% fabrika cikisi yani motoruna hic dokunulmadigi soyleniyor, bunun haricindeki modifiyeler ise motor yere yakinlastirilmis, on disli 2 dis kucukmus arka disli standart birakilmis, Power commander III R varmis bu alet motorun ECU ile enjektorler arasina baglaniyor ve fuel enjektorlerin benzin puskurtme oranlarini ayarlayabiliyorsunuz (aslinda bu ayar meselesi ayri bir konu bunu daha sonra konusuruz) R demekte ayni zamanda zamanlamasinida ayarlayabiliyorsunuz demek zaten bu lazim. Ultimate4 dedikleri yaris benzini(ya 104 yada 109 oktan galiba emin degilim , ayrica akrapovic egzoz systemi (full) takilmis motora. Ve arka tekerlekteki hp 164 olarak olculmus .DJ250 dedigi dynojet in (ayni zamanda PCIIIR in yapimcilari) dyno aleti en gelismisi daha dogrusu cunku 250 modeli ayni zamanda sadece donen bir silindir degil motorun arka tekerlegine yuk te uygulayabiliyor (insallah yakinda turkiyeye ben getiririm bir tane) bunu yazan arkadas zx10 in standart modifiyelerle nasilda zx12 den hizli olabilecegini ispatlamaya calismis (basarmista) fakat bir seye katilmiyorum eger on veya arka dislileri kucultursen (sayi olarak) buda buda zincirin bollasmasina sebep olacak dolayisiyle arka tekerlegi geri cekmek durumunda kalacaksiniz dolayisiyla wheel base yani on ve arka tekrelegin arasindaki mesafe artacak buda motoru standart wheel base olcusunden cikartacak (ustalar siz ne diyorsunuz???)
daha sonrada surucunun vucut pozisyonlarinin ornek alinmasi gerektigini soyluyor assagida ayni zamanda gaz ve debriyaj kontrolune bakin diyor...
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yamaha_onur, aynen sana katılıyorummmm

demıssın demesıne ama bu cevap yada yorum degıldır bu kadar elstırıyı hak edıyomuyum canım aaaaaaa Gülümsüyorum dostum kınamayı yada elstırıyı bırak verecek cevabın varsa onu gorelım
Başa dön
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 28.03.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ikisinide kullandim, Hayabusa deli bir alet ( iyi bir surucu ile cok buyuk bir potansiyeli olan bir alet), ZX10R a gelice, buda deliX2 bir alet ve cok iyi bir surucunun altinda olmasi lazim ust sinirlarina ulastirabilmek icin.

Iki alet ikiside fabrika cikisi hicbir modifikasyon yok, zx10 in en buyuk sorunu on tekerlegi yerde tutmak olacak, Hayabusa icin soyleyecek bir seyim yok cunku dogustan drag icin uretilmis bir alet...

Sonuc ne olurdu ikisinin yarisi esnasinda; bu benim sahsi gorusum isteyen katilir isteyen katilmaz, bence kisa mesafede zx10r iyi bir kalkis yaparsa 240-260 a kadar ZX10 onde gider gibi geliyor ama iki alette 6. vitese girdigi anda hayabusa parlamaya baslar diye dusunuyorum....

Ayni zamanda ben iki motoruda Dyno test yaptim ve HP olarak aralarinda hemen hemen hic fark yok hatta ayni gun benim zx10 156-158 Hp gosterirken (ama benimki modifiyeli) stock hayabusalardan 152 hp dan fazlasini gormedim (toplam 3 tane dyno yaptim) 4. yaptigim busada slip-on, power commander III vardi ve 2 saatlik bir ayardan sonra 162 hp gostermisti.

Y.T.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal