Merhaba arkadaşlar
Airbrush yapılan kaskıma yorumlarınızı almak istiyorum.
Yaptığınız yorumlar hem benim hem de Coşkun ŞAKRE için önemli olduğunu belirtmek isterim.
Bir çok arkadaşım çok beğendi kaskı fakat resmin biraz canlı olsaydı dediler biraz da acele etmeseydi daha hoş olurmuş dediler.
Benim yorumum ise resmi zaten ben beğendiğim için resimde ve gözlerde sorunum yok tek hoşlanmadığım şey yazılar oldu koyu bir Beşiktaşlı adama sarı kırmızı olmuş mu sorarım ama kaskı resimden ziyade canlı görünce düşüncelerim azda olsa değişti nede olsa kardeş takım dedik Galatasaray için
Buradan Coşkun ŞAKRE ye çok teşekkür ederim. Kaskı beğendim umarım eleştirilerimize açıktır.
kaskın önceki hali
_________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
valla ahmet süper kim ne derse desin ben yanlız seyi begenmedim...su sgor yazan yazıların rengi evet renk olmamıs ayrıca buna bi siyah cam offfffff süper olur
En son zxrhalit tarafından 26.03.2007 - 21:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
abi fevkaladenin fevkınde olmus haykın onunde cok guzel icra etmişin çok leziz olmuşş.... siyah cam guzel olurmus bence birde yazı baska karakterde olsaymıs sanki daha okunaklı olurmus gibi geldi ama yinede
En son gsxr750 tarafından 26.03.2007 - 21:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 26.03.2007 - 21:29 Mesaj konusu:
SGOR, çoşkun abi yine döktürmüş.Sende işi biliyosun ama
Siyak vizör sonra bide başta görelim.Daha çekiçi olur _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Tarih: 26.03.2007 - 21:59 Mesaj konusu:
Güle güle kullan Air Brush çok güzel olmuş fakat yazıyı maalesef hiç beğenmedim hem yazı karakteri, hem renkler açıkcası hiç hoş olmamış, yazı tam bir tezat oluşturmuş (samimi bir yorumdur, bu işler görecelidir ) _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız