Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Coşkun şakren'in Airbrush yaptığı kask

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Coşkun şakren'in Airbrush yaptığı kask

Coşkun şakren'in Airbrush yaptığı kask
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Coşkun şakren'in Airbrush yaptığı kask Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar
Airbrush yapılan kaskıma yorumlarınızı almak istiyorum.
Yaptığınız yorumlar hem benim hem de Coşkun ŞAKRE için önemli olduğunu belirtmek isterim.
Bir çok arkadaşım çok beğendi kaskı fakat resmin biraz canlı olsaydı dediler biraz da acele etmeseydi daha hoş olurmuş dediler.
Benim yorumum ise resmi zaten ben beğendiğim için resimde ve gözlerde sorunum yok tek hoşlanmadığım şey yazılar oldu koyu bir Beşiktaşlı adama sarı kırmızı olmuş mu sorarım ama kaskı resimden ziyade canlı görünce düşüncelerim azda olsa değişti nede olsa kardeş takım dedik Galatasaray için
Buradan Coşkun ŞAKRE ye çok teşekkür ederim. Kaskı beğendim umarım eleştirilerimize açıktır.

kaskın önceki hali

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fevkalade Çoşkun Abi Yine Döktürmüşşşşş Valllaaaa...
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ahmet süper kim ne derse desin ben yanlız seyi begenmedim...su sgor yazan yazıların rengi evet renk olmamıs ayrıca buna bi siyah cam offfffff süper olur Bravo Bravo

En son zxrhalit tarafından 26.03.2007 - 21:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efemert_alanya
Üye
Üye

Nereden: Antalya/ALANYA

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum kask süper olmuşta o kaska siyah vizör yakışır
Başa dön
efemert_alanya Çevrimdışı efemert_alanya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

abi fevkaladenin fevkınde olmus haykın onunde cok guzel icra etmişin çok leziz olmuşş.... siyah cam guzel olurmus bence birde yazı baska karakterde olsaymıs sanki daha okunaklı olurmus gibi geldi ama yinede
Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son gsxr750 tarafından 26.03.2007 - 21:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, kardeşim kaskın asfalt yüzü görmesin mükemmel olmuş. Alkışlıyorum Bravo güle güle kazasız belasız günlerde kullan
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili sgor
gercekten cok güzel ve vahşi olmus kaskın.güle güle kullanmanı dilerim Alkışlıyorum

Son Mesajdan 28 saniye:

sevgili sgor
gercekten cok güzel ve vahşi olmus kaskın.güle güle kullanmanı dilerim Alkışlıyorum
Başa dön
drjesus Çevrimdışı drjesus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, çoşkun abi yine döktürmüş.Sende işi biliyosun ama
Siyak vizör sonra bide başta görelim.Daha çekiçi olur Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redknight
Üye
Üye

Nereden: Kyrklareli/tekirda?

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş Alkışlıyorum güle güle kullan...
Başa dön
redknight Çevrimdışı redknight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sgorum hayırlı olsun kardeşim. Koptum kaskına, ellerine sağlık Coşkun ŞAKRE'nin.. Güle güle kullan inşallah Çok gülüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmusta kaca patladı
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.03.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullan Air Brush çok güzel olmuş Alkışlıyorum fakat yazıyı maalesef hiç beğenmedim hem yazı karakteri, hem renkler açıkcası hiç hoş olmamış, yazı tam bir tezat oluşturmuş Üzgünüm (samimi bir yorumdur, bu işler görecelidir Bravo )
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 26.03.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek eksiği siyah vizör güle güle kullan yere deymez inşşallah hiç bir zaman Alkışlıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 27.03.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim ne derse desin ben beğendim arkadaş Bravo
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 27.03.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper yaaaaa. Bravo güle güle kullanınnnn Alkışlıyorum

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal