Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - var mı magna varmı ????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

var mı magna varmı ????

var mı magna varmı ????
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 22:40    Mesaj konusu: var mı magna varmı ???? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1987 vede 1988 Model MAGNA arıyorum. Nasıl mı mümkünse Orjinal vede düşük kilometreli olması tercih sebebidir Çok gülüyorum
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 26.03.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trshadow, Edirne'de cok temiz bir Magna var ama modeli 2000 üzeri sanırım... Gülümsüyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.03.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla o motoru alan pek satmıyo malum ömürlük makinalar. Benim yakın bi arkadaşımda vardı 90 model amerikan versiyon motora doru düzgün baktığı bile yoktu ama bi gün yolda kalmamıştır. O da sattı malesef. Bi arkadaşımda var 95 model daha 20000 de falan gıcır gıcır duruyo ama satmayı düşünmüyo açıkçası. İnşallah bulursun kolleksiyonluk aletler bunlar.. Sağda solda rastlarsam haber uçururum buradan.
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.03.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kardeş napıcan magna'yı falan, gel ben sana benim shadowu vereyim Çok gülüyorum Delirdim
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 26.03.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bahsettigim motor bu...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3629425
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.03.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o ilandakinin arka çantalarıda aynı o cinlunların tipinde olmuş hoş diil.
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi de cin furyasi piyasada yokken 125lik daelim magna vardi simdi hatirladim Gülümsüyorum

unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 27.03.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nerenin malı bu Magna merak ettim
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.03.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a, Dediğin etilerdeki villa leventte duranmı sanırım 89 falandı 1100 cc 3-4 yıl önce duruyodu bende bakınmıştım ona. o mu..?
emre3455
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 27.03.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

87 MODEL düşük km'li Beğenmedim çok zor derim

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.03.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin istediğin cooooooooook zorr be kardeş Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakışır dostuma..Umarım istediğin gibi bir motor bulursun.
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam işallah aradıgın ıstedıgın ıcıne sınen makınayı bulursun Gülümsüyorum
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gkzcbrRR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir ara honda pazarbaşında vardı ama. ne oldu bılmıyorum
223 34 35 ulasabılırsın.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

numara 223 35 34 olcak.
Başa dön
gkzcbrRR Çevrimdışı gkzcbrRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hardal
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.03.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

janımbe o söylediğin makinayı sana türkiyede bi tane göstersinler (87yada88) deil satmak ben sana yarısının parasını verirrim kilometrede durumuda önemli deil Alkışlıyorum
Başa dön
hardal Çevrimdışı hardal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal