Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bugün Dünya Tiyatro Günü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bugün Dünya Tiyatro Günü

Bugün Dünya Tiyatro Günü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 06:29    Mesaj konusu: Bugün Dünya Tiyatro Günü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün Dünya Tiyatro Günü..
Amatör ve profesyonel tüm tiyatro sanatçılarının Dünya Tiyatro Günü nü kutluyorum. Herkesin ortak paydasının motosiklet olduğu bu forum ortamında, ayrıca birer tiyatro kulubü de kuran İstanbul ve İzmir MD grubunu ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Tüm Tiyatro sanatcıların dünya tiyatro gününü kutlarım Alkışlıyorum
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tiyatro yaşamın bir parçasıdır. Yaşamı sergiler.
Yaşama sevincini yaratır. Geçmişi, günümüzü, geleceği anlamamıza yardımcı olur.
Tiyatro hep iyiden, güzelden hoştan yana olmuştur.

Tiyatro insanlara beraber gülmek, beraber ağlamak, beraber düşünmek gibi insanca duygular aşılar.

Tiyatro insanları eğitir. Eğitirken düşündürür.

MDTK' yı oluşturan MREnduro'ya ne kadar teşekkür edilse azdır. Çoook seviyorum
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.03.2007 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merdoc, çok güzel düşünüp bu topiği açmışsın kendi adıma sana teşekkür ederim.İSTANBUL VE İZMİR MDTK ve sanatı seven gönül veren herkesin dünya tiyatro gününü kutluyorum. Çoook seviyorum

biz'e tiyatroyu aşılayan sevgili hocamız vuyu ve başından beri bizden desteğini esirgemeyen mrenduro'ya sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

27 mart dünya tiyatro gününümüz kutlu olsun.
sanatsız kalmayın Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 27.03.2007 - 08:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, noluyo nıye basıyolar butona yaaa ne varkı bunda bende kınıyorum nurrr Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, nur ablaaaa anladın sen onu abla istesen bu günü unutamam ben herhalde Sinirlendim Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

hadi yine iyisiniz sizlerinde bir günü var oh tadını çıkarın bakalım Delirdim

arkadaşlar butona basana kızmayın olur mu
butana basan benim genele alırmısınız diye rica ettim sadece
butona basmak şikayet oluyorsa tamam basmam valla İstemiyorum Gülümsüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, pardon ahmet Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, pardon tamam görüşürüz seninle dışarda Öfkeliyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merdoc, Teşekkürler dostum Alkışlıyorum
Dünya Tiyatro Günü kutlanırken, bizler hala salonlarımızın yıklamamsı için gövdelerimizi siper ederek direnişlerde bulunmanın büyük acısını yaşıyoruz ne yazık ki Üzgünüm
Tiyatro sanatını kavrayamayan mihrakların, tiyatroyu benimsemeyen toplumların gericilikle mücadeleleri hala sürmektedir, sürecektir. Dünyanın en eski sanatlarından biri olan Tiyatro ne yazık ki, günümüzde ve Türkiyemizde hala hak ettiği yeri bulamamıştır.
Güzel dileklerde ve temennilerde bulunan dostlara teşekkürler
Aydınlık günlere Tiyatroyla..

DÜNYA TİYATRO GÜNÜNDE ULUSAL BİLDİRİ/Muhsin Ertuğrul

Bugün 27 Mart 1978, Dünya Tiyatro Günü.

Bu kez önünüzde konuşmak görevi ve onuru bana verildi. Tiyatroya hizmet yolunda çok yaşamış bir emekçi olarak izninizle söz alıyorum.

Derler ki, tiyatro üçüz doğmuş bir sanat koludur: Yazar, oyuncu ve seyirci. Bunlar birbirinden ayrılırsa ortada tiyatro kalmaz. Oysa ben diyorum ki, günün en önemli sorunlarını kağıda aktaran yazar da, onları sahnede dile getiren sanatçı da sizin aranızdan çıkmıştır. Onun için biz bir bütünüz. Teker teker düşüncelerimiz ayrı olabilir, ama dertlerimiz birdir.

Bugün Dünya Tiyatro Günü’dür, şu dakikada yüzlerce sahnede her ulusun kendi dramı oynanıyor. İzninizle biz de yurdumuzda oynanan oyuna bir göz atalım. Ben perdeyi açıyorum. Sahne, Türkiye haritası yüzeyine yayılmış yaslı ana babalar, bir ağızdan, yitirdikleri gencecik yavrularının tabut kervanına ağıt yakmaktadır. Perdeyi hemen bu acıklı görünüme kapatıyor ve sizlere soruyorum:

Gençler gençleri neden öldürüyor? Kardeş kardeşi neden öldürüyor? Gençler kendilerini neden öldürtüyorlar? İşte size şimdiye dek sahneye getirilmiş en acı konu. Ulus olarak bugün bizim en önemli sorunumuz bu. Bunun çözümünü düşünmek siz sayın seyircilerimize düşüyor. Siz ve bizler ki öldürenle kurbanını aramızda yetiştirdik, vuranla vurulanı bağrımızda besledik, ikisinden biri ya kardeşimiz, ya akrabamız, ya komşumuz, ya tanışımızın arkadaşı.

Şimdi bu sahnede soruyorum sizlere:

Kardeşi kardeşe kim kırdırıyor?

Hangi katı yürekli, hangi cana kıyıcı, hangi bencil çıkarıyor perde arkasından bu suçsuz yavruları, sinsi sinsi, kukla gibi kullanıyor? Neden? Bunun yanıtını vermek için derin derin düşünmenizi bekliyorum.

Büyük kurtarıcı Atatürk, yurtta, dünyada barış, diye temel bir ilke atmıştır. Nerde yurttaki barış? Bu temeli yıkanların art niyetlerini düşünüp bulmak siz sayın seyircilere düşüyor. Çünkü Tiyatro, sahnede sorunları yalnız sergilemekle yetiniyor. Bu sorunları düşünerek çözmek seyircinin sağduyusuna bırakılmıştır. Sahnenin başlıca çabası seyircileri sağlam düşünmeye zorlamaktır. Sorun bu: Neden öldürülüyorlar? Niçin ölüyorlar?

Tatlı saatler geçirmeye geldiğiniz tiyatroda acı gerçeklerle sizleri tedirgin ettik, bağışlanmak diler, saygılar sunarım.

Muhsin Ertuğrul, Nisan 1978
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm gönül verenlerin "Dünya Tiyatrolar Günü"nü kutluyorum... Alkışlıyorum
Umarım bir gün tiyatro sanatını ve de ona tüm emeği geçenleri hak ettikleri yerlerde görebiliriz...
AKM ve Muhsin Ertuğrul sahnelerinin sonsuza dek ayakta kalması dileğiyle... Gülümsüyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shuko
Üye
Üye

Nereden: Beylikdüzü/YSTANBUL

MesajTarih: 27.03.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yola gönül veren amatör ve profesyonel tüm tiyatro sanatçılarının Dünya Tiyatro Gününü kutluyorum. SHENDI senin ayrıca kutluyorum... Çoook seviyorum
Başa dön
shuko Çevrimdışı shuko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 27.03.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende dünya tiyatro günümüzü kutluyorum Bravo

Topici GENELE alıyorum Bravo

Özellikle bizim gibi sahneyle yakından uzaktan ilgisi olmayanları sahneye alıştıracam diye ömrünü yediği için GÖKÇE hocama ve aynı sabrı İstanbuldaki arkadaşlarım için gösteren MR ENDURO ya çok teşekkürler.
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.03.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR demiş ki:

Topici GENELE alıyorum Bravo

Teşekkürler abi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal