Geçenlerde yaklaşık 1 ay falan oldu sanırım. Cumartesi günü arabamızın camını patlatıp koltuğun üzerinde duran dayımın laptopunu çaldılar. Görüntüyü bizim sokağa bakan kamera kaydetti. Bu upload ettiğim biraz hızlı çekim olmuş kötü bi kayıt dağa iisini upload edersem editlerim.
Dikkat etin koltukların üzerinde çanta vb değerli şeyler bırakmayın. Kaç saniye sürdüğüne bakın. Adam ağzına buji porseleni atıp ıslatıyo ve cama attığı anda cam tuz buz. Kayıtları polise verdik ama nafile.. isteseler öyle bi bulurlarki...
Tarih: 27.03.2007 - 14:48 Mesaj konusu:
vay azına .... lan bunları doğuran anaya sövmek lazım.
gecmıs olsun dostum... _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
çok geçmiş olsun ,istanbul'un bazı yerleri harlem'di simdi heryeri _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
kadiRR_delisi Geçmiş olsun kardeşim bu çocuk ların aile leri bakmıyor sokağa atıyor sonrada büyüyor al sana kapkaç cı hırsız tinerci hep bundan çıkıyo arkadaşım hem üzülüyorum hemde sinirleniyorum
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 27.03.2007 - 15:03 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun kardeş. Tuzak kuracaksın bunlara laptopa 220 V elektrik çekecen elini attığı anda kalacak orda _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 27.03.2007 - 15:17 Mesaj konusu:
bunlar büyük sanatkar ya nekadar kolay iş parayı kısa ve kolay yoldan elde etmek adamı bulurlar ama 2 gün sonrada salarlar, loptop çoktan bin parçaya bölünmüştür allah bilir kaç el degiştirmiştir... çok geçmiş olsun.... _________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız