Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arabamızdan laptop çalındı (Kamera kaydı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arabamızdan laptop çalındı (Kamera kaydı)

Arabamızdan laptop çalındı (Kamera kaydı)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Arabamızdan laptop çalındı (Kamera kaydı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde yaklaşık 1 ay falan oldu sanırım. Cumartesi günü arabamızın camını patlatıp koltuğun üzerinde duran dayımın laptopunu çaldılar. Görüntüyü bizim sokağa bakan kamera kaydetti. Bu upload ettiğim biraz hızlı çekim olmuş kötü bi kayıt dağa iisini upload edersem editlerim.

Dikkat etin koltukların üzerinde çanta vb değerli şeyler bırakmayın. Kaç saniye sürdüğüne bakın. Adam ağzına buji porseleni atıp ıslatıyo ve cama attığı anda cam tuz buz. Kayıtları polise verdik ama nafile.. isteseler öyle bi bulurlarki...

Motorla ilgisi yok ama paylaşmak istedim.

Link

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay azına .... lan bunları doğuran anaya sövmek lazım.
gecmıs olsun dostum...
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, geçmiş olsun... Yaa valla olmayacak şey yok artık şu istanbul'da Şok oldum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun ,istanbul'un bazı yerleri harlem'di simdi heryeri
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay beee adamdaki cesarete bak. şipşak ne oldu annamadım adam geçiyomuş gibi yaptı malı götürdü. neyse cana geleceğine mala gelsin... geçmiş olsun..
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi Geçmiş olsun kardeşim bu çocuk ların aile leri bakmıyor sokağa atıyor sonrada büyüyor al sana kapkaç cı hırsız tinerci hep bundan çıkıyo arkadaşım hem üzülüyorum hemde sinirleniyorum Sinirlendim İstemiyorum Üzgünüm
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeş. Tuzak kuracaksın bunlara laptopa 220 V elektrik çekecen elini attığı anda kalacak orda Sinirlendim Sinirlendim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, laptop çantasına dinamit koyacaksın uzaklaşınca patlayacak.. Öfkeliyim Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar büyük sanatkar ya nekadar kolay iş parayı kısa ve kolay yoldan elde etmek Sinirlendim adamı bulurlar ama 2 gün sonrada salarlar, loptop çoktan bin parçaya bölünmüştür allah bilir kaç el degiştirmiştir... çok geçmiş olsun....
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun inşallah yakalanır bir an önce
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. allah belasını wersin. o adamaı ................................................( boşluğu sen doldur)
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre3455
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ...... Şok oldum
Öfkeliyim allah fırsat vermesşn bu adi şerefsizlere
bunlarda kabahat yok aslında hükümette bütün suc... Sinirlendim

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yerebakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun işallah yakalanır
Başa dön
yerebakan Çevrimdışı yerebakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 27.03.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun aga da istanbulda yaşağan bilir arabanın için de değerli eşanı bırakma yada bagaja yok koltuyun üstünde durur saaaa 5 dakka çalarlar
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.03.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, geçmiş olsun dostum....
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal