Tarih: 27.03.2007 - 19:15 Mesaj konusu: olamaz böyle birşey motorumun üstüne kaldırım taşı düştü!!!
arkadaşlar bugün akşamüstü başıma inanılması çok güç bir olay geldi. bugun sezonu açmak için benım motorcu ustanın dukkanına gittim (hayabusa) motorumu ortaya çektim camın önünde sağını solunu temizliyorum, siliyorum birden bir kütürtügeldi ama baya yükses birses. arkamı döndüm birden 4-4.5 metre yukardan bir karartı üzerime geliyo! hemen kenara atladım ve bir gürültüyle camdan içeri en az 30-35kg. ağırlığında bir kaldırım taşı parçası girdi ve motorumun kuyruk kısmına çarptı oradan sekip kask stantına çarptı ve devirdi!!!! motosikletimin kuyruk kısmı tamamen parçalandı ve arka koltuğu tutan şasiyi kırdı!!! olayın şokunu atlatır atlatmaz hemen dışarıya koştuk... olay şöyle ceryan etmiş... mıcır yüklü bir kamyon dukkanın köşesinden dönerken kaldırıma çıkıyor, oynak kaltırım taşını çok büyük bir güçle tekerinin arasına alıp tekrar kaldırıma doğru fırlatıyor, kaldırıma çarpan taş omomentle kırılıyor ve havaya fırlıyor... camdan içeri giriyor... olayın şokunu hala atlatmış değilim... neticede exper geldi polis geldi ve adamlarda duruma inanamadı çünki içeri giren taş 3.5 metre yuksekliğindeki üst camdan içeri girdi!!! neyse usta maliyet çıkardı sigorta ödicek masrafları... ama ben canıma bısey gelmedıne seviniorum bana çarpsaydı kesın dağıtırdı... aman arkadaslar ben bu olaydan sora herseye ınanırım... gozunuzu dört açın değil trafikte motorun yanında durduğunun her az gözünüzü dört açın! _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Tarih: 27.03.2007 - 19:18 Mesaj konusu:
Burası Türkiye her şey olağan cana gelmesin... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
DarkHaze bedevi şansı varmış senin motorda.. Sen ise oldukça şansı birisin göründüğü üzere. Allah korumuş sana vurmamış. Mala gelsin, geçmiş olsun. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Tarih: 27.03.2007 - 19:25 Mesaj konusu:
Vay anasını sayın seyirciler, olaya bak. DarkHaze, Geçmiş olsun arkadaşım. Şimdi hasarı kasko mu ödüyor sigortamı, sigorta ise kimin sigortası. Ve bu işte kim suçlu..? _________________
Tarih: 27.03.2007 - 19:30 Mesaj konusu:
Capital1, arkadaşım yurtdışı da o kadar düzenli ki bize gelmez abi.yok yapamıyor insan.biz alışmışız hengameye.iyi değil aslında. _________________ H0:red
H1:kabul
On7_li; brader kamyoncunun calıstıı sırketın sıgortası ödicek... dukyanda 5 kısıydık o tas bırımıze gelseydi kım neyı nasıl öderdi ben onu düşünüyorum... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 27.03.2007 - 19:46 Mesaj konusu:
DarkHaze gerçekten geçmiş olsun. sanırım sadece türkiye ye özgü bir kaza
sizlere bişey olmamasına sevindim _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
geçmiş olsun msn adresimi eklesene bende eskişehirdenim _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 280 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 27.03.2007 - 20:19 Mesaj konusu:
DarkHaze, geçmiş olsun.dükkan ceylan ustanın kimi?
gerçi bu ara irtibatı kopardık ama görüşmek dileğiyle.tekrar geçmiş olsun. _________________ Valla fotoyu Uppsala 68 de cekebilmeyi isterdim ama kaçyrdym:s
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 27.03.2007 - 20:21 Mesaj konusu:
yuh dıyorum sadece
yuhhhhhhhhhhh
geçmiş olsun birader allah korumus sizlere bir şey olmamıs ya
gerisi yalan _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Geçmiş olsun.Allah korumuş.Benzerini bende yaşamıştım.Taş 1 metre önümden geçmişti.olaya sebeb olanda taşın üzerinden geçen kamyondu.Hoş bir duygu değil.Neler hissetiğini tahmin edebiliyorum. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız