Tarih: 27.03.2007 - 22:33 Mesaj konusu: Son değişiklik devir&akü saati (photo)
arkadaşlar biliyosunuz motorumu komple boyatmıştım ve en son yaptığım modifikasyon
artık EMSALSİZ 07 ah 423
soltaraftaki saat devir saati ve sağ taraftaki saat ise akü saati
türkiyede bir eşi daha yok...
diyorum
NOT : Bu arada saatler kesinlikle gösteriş amaçlı düşünülmesin ikiside çalışır durumda _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca
ilerde kullanma imkanın olur inşallah görüntü herşey görmek hiçbirşey demek ki _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca...
Çok doğru bir düşünce. Herkes motorunun aynalarını söksün. Ne gerek var ki? Görünüşü bozuyor, anten gibi ne öyle..
Aynalar, sinyaller, far bir motosiklette olması gereken elzem aksesuarlardır. Şehiriçi trafiğine giren tüm araçlarda olması zorunludur. Hele ki ayna kullanmıyorum demek kadar yanlış bir düşünce yok..
Sen kask da takmıyorsundur şimdi, görünüşü bozar ya _________________
[/url]
dogukan23, yok baba tektekeri sevmem yapanıda görürsem korkarak izlerim
kivanckaplan, abi şimdi yanlış düşünce diyosunda şehir içinde fazla gerek duymuyorum zaten bana hitap eden bi araç bende kullanmıyosam ne gerek var ki ! _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca...
bence yakında öyle birşey olur ki,motoruna 2 ayna değil 4 tane ayna takarsın...
kivanckaplan, abi merak etme arkadaş ilk polisle karşılaşmasında hepsini kullanmaya başlar.......... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Ben aynasız bir sürüş düşünemiyorum. Kime neye göre ayarlayacaksın hızını? Dönüşlerini? Hatta gereken yerde kaçışlarını? Sollamalarını? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız