Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Son değişiklik devir&akü saati (photo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Son değişiklik devir&akü saati (photo)

Son değişiklik devir&akü saati (photo)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Son değişiklik devir&akü saati (photo) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar biliyosunuz motorumu komple boyatmıştım ve en son yaptığım modifikasyon
artık EMSALSİZ 07 ah 423

soltaraftaki saat devir saati ve sağ taraftaki saat ise akü saati

türkiyede bir eşi daha yok...
diyorum Delirdim
NOT : Bu arada saatler kesinlikle gösteriş amaçlı düşünülmesin ikiside çalışır durumda
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca... Bravo
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.03.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş, ellerine sağlık. İnsan kendi uğraşıp birşeyler yapınca kullanmanın keyfi 2 katına çıkıyor Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 28.03.2007 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chopper scooter gibi garip bişey ortaya çıkıyor sanki Dil çıkarıyorum
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 28.03.2007 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r, far kısmı on numara olmus.. OK
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.03.2007 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lord48 demişki;
chopper scooter gibi garip bişey ortaya çıkıyor sanki
ne alaka Üzgünüm
arkadaşım sen devam et ilerde daha büyüklerine yaparsın inşallah
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 28.03.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca

ilerde kullanma imkanın olur inşallah Şok oldum görüntü herşey görmek hiçbirşey demek ki
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.03.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r demiş ki:
ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca... Bravo

Çok doğru bir düşünce. Herkes motorunun aynalarını söksün. Ne gerek var ki? Görünüşü bozuyor, anten gibi ne öyle.. Sinirlendim

Aynalar, sinyaller, far bir motosiklette olması gereken elzem aksesuarlardır. Şehiriçi trafiğine giren tüm araçlarda olması zorunludur. Hele ki ayna kullanmıyorum demek kadar yanlış bir düşünce yok..
Sen kask da takmıyorsundur şimdi, görünüşü bozar ya Beğenmedim

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.03.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek teker yapar mı buuuuu Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim bence yapar Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogukan23, yok baba tektekeri sevmem yapanıda görürsem korkarak izlerim
kivanckaplan, abi şimdi yanlış düşünce diyosunda şehir içinde fazla gerek duymuyorum zaten bana hitap eden bi araç bende kullanmıyosam ne gerek var ki !
Başa dön
yerebakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.03.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede yapar bu tek teker hatta 0 da çizer
Başa dön
yerebakan Çevrimdışı yerebakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.03.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca...

bence yakında öyle birşey olur ki,motoruna 2 ayna değil 4 tane ayna takarsın...
kivanckaplan, abi merak etme arkadaş ilk polisle karşılaşmasında hepsini kullanmaya başlar.......... Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polisten korkumuz olsaydı hiç böyle şeylere kalkışmazdık aynadan ceza yazacak adam ben daha tanımadım antalyada.

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

armyy, teşekkür ederim krdeşim!!! Gülümsüyorum
Başa dön
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.03.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niye ayna lazım olmuyormu? saçlarını nasıl tarıyorsun ?
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.03.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Ben aynasız bir sürüş düşünemiyorum. Kime neye göre ayarlayacaksın hızını? Dönüşlerini? Hatta gereken yerde kaçışlarını? Sollamalarını? İyi fikir

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal