Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türk Sultanlarinin Sayfasi acilmistir...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türk Sultanlarinin Sayfasi acilmistir...

Türk Sultanlarinin Sayfasi acilmistir...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 05.12.2004 - 19:49    Mesaj konusu: Türk Sultanlarinin Sayfasi acilmistir... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam Arkdaslar.
Türk Sultanlarinin Motor Clübümüzün Internet Sayfasi acilmistir.
http://www.turkishsultans.de Göz kırpıyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.12.2004 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.. inceledim hoş bir sayfa olmuş.. Dil çıkarıyorum
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

semuteyo dostum ,
Daha bazi yerler yapilmaktadir.
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 05.12.2004 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şahin abicim hayırlı uğurlu olsun.E bekliyorduk zaten Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Bütün Türk Sulatanlarına selamlar.Sansar abime ayrıyetten torpilli selam. :-D
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 05.12.2004 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e hayırlı olsun diyelim allah utandırmasın 8)
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
umarım her ülkeye bir tane açarız. Dil çıkarıyorum
ileride gidersek yalnız kalmayalık
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.12.2004 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam bende baktım siteye güzel ama biraz daha türkçeleştirseydin senin buralara düştüğün gibi bizde akardık oralara
bence biraz düşün valla söz kayıt yaptırım 8) Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.12.2004 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Leider befinden sich zur Zeit noch keine Themen und Beiträge in dieser Kategorie.

Zur Forenübersicht

öyle sanıyorum ki şu an yapım aşamasında demek. tanışalım forumunu açmaya çalışırken karşıma geldi.
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle sanıyorum ki şu an yapım aşamasında demek. tanışalım forumunu açmaya çalışırken karşıma geldi

delijapon acıklama için teşekür edeerim
Başa dön
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliijapon forum acik daha konu yok Çok gülüyorum dostum bende sayfanin acemisiyim Çok gülüyorum
Başa dön
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 05.12.2004 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun abi
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 05.12.2004 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon demiş ki:
Leider befinden sich zur Zeit noch keine Themen und Beiträge in dieser Kategorie.

Zur Forenübersicht

öyle sanıyorum ki şu an yapım aşamasında demek. tanışalım forumunu açmaya çalışırken karşıma geldi.

Hayir yukaridaki cümlenin anlami "malesef su anda bu kategoride hic bir konu yada yazi yoktur" yani daha kimse yazmadan siz girmissiniz!!
Yazilinca sizde görebileceksiniz!!

@46falcon

Sahin kardesim site cok güzel olmus !! Hayirli ugurlu olsun !!!
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 05.12.2004 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, hayılı olsun dostum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 05.12.2004 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir düşünce ve uygulama olmuş tebrik ederim hayırlı olsun
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal