Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 28.03.2007 - 15:33 Mesaj konusu: halilrr artık halilr1 oldu
sitemizin değerli organizatörlerinden sevgili halilrr kardeşimiz honda dan en sonunda kurtulmuş olup doğru yolu r1 de bulduğunu söyleyip yamahaya transfer etmiş bulunmaktayız,,,şaka bi yana en iyi kararı werdiğine çok sevinmekle beraber hayırlı uğurlu kazaqsız belasız ve nice güzel gezilerde kullanman dileğiyle,inanılmaz sevindim,,fotoları bekliyoruz acilen ismini de değiştir artık,,puhahahaahahahahahahahaahahaha(topik açmanı bekleyemedim sorry,dayanamadım açtım) içinde yamaha aşkı warmış meğer,way beeeeeee halilim inanamıyorum r1 aldığına bi türlü,şoktayım walla _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 28.03.2007 - 15:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin.insanın hayallerine kavuşması kadar güzel bişey yook. darısı bizlerin başına _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 28.03.2007 - 15:42 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun.... halil başkan yavaş gitmekten sıkılmış olacak herhalde bencede en doğrusunu yapmış.güle güle kullanmak nasip olsun.darısı bizim başımıza. _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
Tarih: 28.03.2007 - 15:47 Mesaj konusu:
HALİLRR,Sevgili Başkanım ilk olarak ALLAH kazadan beladan korusun diyorum.Honda'dan Yamaha'ya geçmişsin .
İşte Yamaha hevesi gün geçtikçe artıyor,ALLAH tekerini yan bastırmasın BAŞKANIM. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 28.03.2007 - 15:57 Mesaj konusu:
abartmaya gerek yok arkadaslar 2008 i beklemek için buyıl bi ara kaçamak yapmak zorunda kalanlardan biride halil RR kardesim yani! bu arada kazasız belası kullanmanı dilerim dostum şimdi işte R1 için gercek test basladı desek yeridir! ama ben halili tanıyorum R1 ide çok iyi tanıyorum eğer RR da yaptıklarını bu makinada yaparsan çokkkkk artçı olursun halil kardesim yada gruptaki öncülük görevini BWS ile yaptığın gezilerde olur(ANLADIN SEN hehehe )hayırlı olsun kardesim kazasız belasız _________________
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 28.03.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
halılrr tarıh oldu halılyyyıllllr1 var bundan sonra bellıydı zaten ılk once yamaha tsortunu gecırdı sırtına sonrada r1 aldı.ben herzaman solemısımdır her genc kızın kalbınde bır R1 yatar dıye sey her delıkanlının dıycektım halıl ne oldu brader hanı honda saglam makınaydı hanı yamaha yolda kalırdı ne oldu halılcım hayırlısı olsun brader allah kaza bela vermesın ınsallah R1 varsa problem yokkk...!!! _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız