Tarih: 28.03.2007 - 18:36 Mesaj konusu: Bilen biliyor ama içimden geldi...Bu da benim motorum
Bugün işten geldim baktım hava fena da sayılmaz, hafiften güneş te var. Çıkardım biraz turladım, çektim kenara birde fotoğraf çektim. Bu da benim motorum
Edit : Freewing (Başlığı anlaşılır şekilde değiştirdim) _________________
Tarih: 28.03.2007 - 18:46 Mesaj konusu:
Kendi motorum vede kendim çektim diye demiyorum ilk foto çok hoşuma gitti valla
Küçüğüne bakıp geçmeyin, tıklayın üzerine büyütüp bakın. Tam arka planlık. _________________
orasıda bizim burası gibi galiba yaz gibi........çok lastik yakmışsın galiba lastik aşınmış,ilk resimde belli oluyor....bencede camı çıkartsan daha iyi gözükür ama yüksek hızlarda naketlerin üstünde neler yaşanıyor biliyorum(rüzgar bakımından).....motorun güzel güle güle kullan..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 28.03.2007 - 19:17 Mesaj konusu:
selam murat senin makina çok güzel makina tekerin zeval görmesin _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 28.03.2007 - 20:18 Mesaj konusu:
ER-5 cıdden cok hos motorlar bende cok memnunum ama on camurluktakı ek parca ıle on camı cıkarsan bır o kadar daha guzel olacagı kanısındayım kazasız belasız surusler _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 28.03.2007 - 20:57 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ demiş ki:
ER-5 cıdden cok hos motorlar bende cok memnunum ama on camurluktakı ek parca ıle on camı cıkarsan bır o kadar daha guzel olacagı kanısındayım kazasız belasız surusler
Öyle düşünüyosunuz ama o cam sayesinde ne sinek buluyor beni nede rüzgar. Naked motorda gitmek 120 den sonra işkence. Hafif de kafayı eğdimmi tam süper oluyor
Ön çamurluktaki parçayı ben takmadım ama çok işe yarıyor. Olmadığını hesap edersek, çamurluğun kısa olmasından dolayı ıslak veya çamurlu yolda motor dahil çamurlanmadık bir tarafım kalmaz herhalde... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız