Tarih: 28.03.2007 - 21:51 Mesaj konusu:
valla benım gıbı yap ben motoru vermıyorum artık ya gecenlerde bır arkadasımın basına geldı arkadasına vermıs arkadası kaza yapmıs yaralımıs hastaneye yatırmıslar uzuluyo falan de bende aynı duruma dusmek ıstemem bu yuzden bende karar verdım o yuzden motorumu vermıyorum artık de ılk bastan bozulurlar kızarlar ama zamanla alısırlar amma kıymetlı malın varmıs dıyenlerede ewt benım malım kıymetlı de o sana laf soyledıkce sen daha fazla yuklen gerı adım atıgını goruceksın oda zamanla alısır sende bınersın rahat rahat kazasız belasız surusler... _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 28.03.2007 - 22:04 Mesaj konusu:
motorumu isteme benden buz gibi soğurum senden
ya ttk falan sorun değil verdin adama motoru adam öldü anası gelip öldürdün cocugumu dese ne cvp vercen _________________
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 28.03.2007 - 22:08 Mesaj konusu:
GOLYAT34 orasını düşünmek bile istemiyorum. aldığımız arkcıların bile sorumluluğu cok büyük birde adam motor verdinmi iş dahada karışıyor... _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 28.03.2007 - 22:12 Mesaj konusu:
yamaha_onur, ehlıyetı varsa arabayı verırım ama motoru asla ya bide abuk şeyler olur kımseden almazsın almazsın bir alırsın senin elinde kalır çık işin içinden ondan sonra o yüzden baştan mesafe koycaksın motor konusunda kankide olsa aslında bu ona verdiğin değeri gösterir _________________
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 28.03.2007 - 22:15 Mesaj konusu:
ya aslında ben sağlam bi yalan buldum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum öğrenciyim ve motorun sahibi babam yani ne kadar banada almış olsa sonuçta takır takır parayı babam kazandı babam saydı parayı aldı. diyorum abi peder laf yapıyor ama tabi yemiyorlar ama ... bende diyorum YERSEN... _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 28.03.2007 - 22:16 Mesaj konusu:
GOLYAT34 demiş ki:
motorumu isteme benden buz gibi soğurum senden
ya ttk falan sorun değil verdin adama motoru adam öldü anası gelip öldürdün cocugumu dese ne cvp vercen
albide burdan yak.işte bu daha geçerli bi cevap aynen katılıyorum sonuçta iki tekerli bi araca biniyoruz ödünç alan insan zevkine varmak istiyo ve bunu yaparkende haliyle gazlıyo,sonucu çok kötü olabilir.iki taraf için en iyi olanı vermemek.hiç kıvırmadan ben motorumu vermiyorum demek en mantıklısı. _________________ sinek
- Hayır arkadaş.. Benden motoru isteme.. Veremem.. Buz gibi soğurum senden. Para iste vereyim.. Gel sana iskender ismarlayayım.. Benden ne istersen iste motorumu isteme !
Bunu dobra dobriska söylemelisin.. Gevelersen sonra gene ister.. !
Adam iyice anlasın...
Çünkü verince neler olacak bak anlatayım..
-Motoru kaza nedeniyle kaybedeceksin..
-Arkadaşın da en iyi ihtimalle ağır yaralı olacak veya sizlere rahmet !
-Polis ve adliye senin peşini bırakmayacak..
Dobra dobriska olmak lazım bu konuda...
Hani bazı kızlar vardır ya.. Askıntı olursun vs.. Ve kız der ki...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız