Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir arkadaş arıyor motoru isteyecek...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir arkadaş arıyor motoru isteyecek...

bir arkadaş arıyor motoru isteyecek...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 28.03.2007 - 21:46    Mesaj konusu: bir arkadaş arıyor motoru isteyecek... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TEL CALAr... bi arkadaş arıyor...

- aLo ?
- kardeşim nbr ?
- iyidir zart zurt....
- zart zurt .....
- .....
- .....
- .....
- ya bana yarn motoru verebilirimisn?
- ( muhtemeL cevaplar ? )

şimdi böyle bi durumda ne yapacağiz at avrat silah diyip veermeyecekmiyiz?

yoksa motor düşürünenindir diyerek mi vereceğiz?

yoksa abi kimse snn motoruna kendi motor gibi bakmıyor sı.acak yine motorun ağzına diiyp vermiyomusnuz?

üff nefret ediyorum motorumun istenmesinden Üzgünüm

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 28.03.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benım gıbı yap ben motoru vermıyorum artık ya gecenlerde bır arkadasımın basına geldı arkadasına vermıs arkadası kaza yapmıs yaralımıs hastaneye yatırmıslar uzuluyo falan de bende aynı duruma dusmek ıstemem bu yuzden bende karar verdım o yuzden motorumu vermıyorum artık de ılk bastan bozulurlar kızarlar ama zamanla alısırlar amma kıymetlı malın varmıs dıyenlerede ewt benım malım kıymetlı de o sana laf soyledıkce sen daha fazla yuklen gerı adım atıgını goruceksın oda zamanla alısır sende bınersın rahat rahat kazasız belasız surusler... Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sonix
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 28.03.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

--aloo tamam veririm babamın motorunu alabilirsin Çok gülüyorum

derim Gülümsüyorum
Başa dön
sonix Çevrimdışı sonix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 28.03.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka motor serviste yaa Delirdim Delirdim
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.03.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni Kaza Yapmış biri olarak söyleyebilirimki Dil çıkarıyorum
TTK' ya göre suçlu oluyorsun. Hemde sırf motoru verdin diy Beğenmedim
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yeni Kaza Yapmış biri olarak söyleyebilirimki
TTK' ya göre suçlu oluyorsun. Hemde sırf motoru verdin diy

aL bide burdan yaK... İstemiyorum

cliov6 kardeşim geçmiş olsun bu arada umarım bidah yaşamassın...

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...

En son mdonurr tarafından 28.03.2007 - 22:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumu isteme benden buz gibi soğurum senden
ya ttk falan sorun değil verdin adama motoru adam öldü anası gelip öldürdün cocugumu dese ne cvp vercen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 orasını düşünmek bile istemiyorum. aldığımız arkcıların bile sorumluluğu cok büyük birde adam motor verdinmi iş dahada karışıyor...

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, ehlıyetı varsa arabayı verırım ama motoru asla ya bide abuk şeyler olur kımseden almazsın almazsın bir alırsın senin elinde kalır çık işin içinden ondan sonra o yüzden baştan mesafe koycaksın motor konusunda kankide olsa aslında bu ona verdiğin değeri gösterir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya aslında ben sağlam bi yalan buldum Çok gülüyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum öğrenciyim ve motorun sahibi babam yani ne kadar banada almış olsa sonuçta takır takır parayı babam kazandı babam saydı parayı aldı. diyorum abi peder laf yapıyor ama tabi yemiyorlar ama ... Çok gülüyorum bende diyorum YERSEN...

Başa dön
selim81
Üye
Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demiş ki:
motorumu isteme benden buz gibi soğurum senden
ya ttk falan sorun değil verdin adama motoru adam öldü anası gelip öldürdün cocugumu dese ne cvp vercen

albide burdan yak.işte bu daha geçerli bi cevap aynen katılıyorum sonuçta iki tekerli bi araca biniyoruz ödünç alan insan zevkine varmak istiyo ve bunu yaparkende haliyle gazlıyo,sonucu çok kötü olabilir.iki taraf için en iyi olanı vermemek.hiç kıvırmadan ben motorumu vermiyorum demek en mantıklısı.
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emanet Malın Canı Burnunda Olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim çık dobra dobriska de ki,

- Hayır arkadaş.. Benden motoru isteme.. Veremem.. Buz gibi soğurum senden. Para iste vereyim.. Gel sana iskender ismarlayayım.. Benden ne istersen iste motorumu isteme !

Bunu dobra dobriska söylemelisin.. Gevelersen sonra gene ister.. !

Adam iyice anlasın...

Çünkü verince neler olacak bak anlatayım..

-Motoru kaza nedeniyle kaybedeceksin..

-Arkadaşın da en iyi ihtimalle ağır yaralı olacak veya sizlere rahmet !

-Polis ve adliye senin peşini bırakmayacak
..

Dobra dobriska olmak lazım bu konuda...

Hani bazı kızlar vardır ya.. Askıntı olursun vs.. Ve kız der ki...

--Bu iş asla olmaz.. En başta söyleyeyim..

Sen de öyle demelisin....
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capital1, konuyu hatuna bağladın ya tebrik ederim Delirdim kımse en baştan evet demio konuyla kel alaka ama olsun Delirdim deliyiz sonuçta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En temizi eli değmişken nasıl istersin motorumu diye bir güzel döv Öfkeliyim Sinirlendim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal