Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoSHOW'07 Fuarından Görüntüler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoSHOW'07 Fuarından Görüntüler

MotoSHOW'07 Fuarından Görüntüler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 29.03.2007 - 00:18    Mesaj konusu: MotoSHOW'07 Fuarından Görüntüler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün fuarın Vip açılışındaydık. Çok büyük emek gene iyi bir hizmet. Alkışlıyorum Alış-veriş için iyi bir zamanlama çünki istediğiniz kadar pazarlık yapabilirsiniz hem bu bizim Türk örf adetimizden değilmidir zaten Göz kırpıyorum
M.D standıda yerini almış. Tiyatro afişleri standa asılmış. Delirdim
Artık herkes anlamalı serseri motorcu diye birşey yok sosyal kültürel kişilikli motorsporusever motosikletli insanlar var.
Fuardan görüntüler;
(Mankenleri mi sordu biri ! Tabiiki hepsi çok başarılı motorun hakkını vermek konusunda tabii Dil çıkarıyorum )

Devamı var ...
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 29.03.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 29.03.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bildiğimiz gördüğümüz şeyler, bizim fuarlar bir halta yaramıyor, tüm yeni lansmanlar Avrupa ülkelerinde yapılıyor, pek satılmayan ve rağbet görmeyen modeller ya da yenilenecek modeller bde indirim oluyor, ayrıca eğer motor almayacaksanız yani eğer aksesuar alacaksanız fuar en azından benim için işkenceye dönüşüyor, şahsen ben fuara üç beş dostu görmek için gidiyorum.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-üçkuyular

MesajTarih: 29.03.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için sağol dostum ama keşke daha çok çekseydin malum gidemeyecekler de gitmiş kadar olsaydı
Başa dön
dreamrider Çevrimdışı dreamrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 29.03.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar az ama olsun Çok gülüyorum rızla da parıl parıl parlıyor namussuz Delirdim
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 29.03.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler yanlız 2.resimdeki mankenlerin eşgalide karelere sıgdırsaydın Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2007 - 03:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

disi birinin cektigi cok belli fotolari zira mankenler firarda Dil çıkarıyorum
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 29.03.2007 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla yorum yapamayacak kadar yorgunum... İmageshack imagelarin çekiliş sırasını da harmanlamış onları bile düzeltmeden gönderiyorum

Sanırım motosiklet fuarına katılan bir otomobil firması olarak tarihe geçecek... Hangi akla hizmet bu fuara katıldıklarını anlayamadım. Yani konu edilen otomobil birde alfa...

DD bak artık Türkiye de custom motor var:)))

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!

En son Ante tarafından 29.03.2007 - 04:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2007 - 04:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize saglik Bravo
bu arada modlu mavi hyosung cok boncuk duruyor tam sali pazari isi Beğenmedim
oguzyilmazer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2007 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu hyosung ahmet abi nin yaptığı araç sanırım mavi olan 100 beygirin üstünde o alet drag için yapıldı aslında diye biliyorum...
Başa dön
oguzyilmazer Çevrimdışı oguzyilmazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 29.03.2007 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler çekmişsin ellerine sağlık teşekkürler
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.03.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlık arkadaşlar gitmeye gerek kalmadı dermişim Dil çıkarıyorum
süper güzel görüntüler bunlar Bravo
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 29.03.2007 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, Ante, resimler için teşekkürler Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 29.03.2007 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için tşk.ler fotoğraflar süper de MD standı nerede? İyi fikir
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 29.03.2007 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuara giriş kaç para haberi olan varmı acaba Gülümsüyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal