Bugün fuarın Vip açılışındaydık. Çok büyük emek gene iyi bir hizmet. Alış-veriş için iyi bir zamanlama çünki istediğiniz kadar pazarlık yapabilirsiniz hem bu bizim Türk örf adetimizden değilmidir zaten
M.D standıda yerini almış. Tiyatro afişleri standa asılmış.
Artık herkes anlamalı serseri motorcu diye birşey yok sosyal kültürel kişilikli motorsporusever motosikletli insanlar var.
Fuardan görüntüler;
(Mankenleri mi sordu biri ! Tabiiki hepsi çok başarılı motorun hakkını vermek konusunda tabii )
Devamı var ... _________________ Yolunuz acik olsun.
0 (+)
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 29.03.2007 - 00:30 Mesaj konusu:
Bildiğimiz gördüğümüz şeyler, bizim fuarlar bir halta yaramıyor, tüm yeni lansmanlar Avrupa ülkelerinde yapılıyor, pek satılmayan ve rağbet görmeyen modeller ya da yenilenecek modeller bde indirim oluyor, ayrıca eğer motor almayacaksanız yani eğer aksesuar alacaksanız fuar en azından benim için işkenceye dönüşüyor, şahsen ben fuara üç beş dostu görmek için gidiyorum. _________________
disi birinin cektigi cok belli fotolari zira mankenler firarda _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Fazla yorum yapamayacak kadar yorgunum... İmageshack imagelarin çekiliş sırasını da harmanlamış onları bile düzeltmeden gönderiyorum
Sanırım motosiklet fuarına katılan bir otomobil firması olarak tarihe geçecek... Hangi akla hizmet bu fuara katıldıklarını anlayamadım. Yani konu edilen otomobil birde alfa...
DD bak artık Türkiye de custom motor var:)))
En son Ante tarafından 29.03.2007 - 04:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
elinize saglik
bu arada modlu mavi hyosung cok boncuk duruyor tam sali pazari isi _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 29.03.2007 - 06:54 Mesaj konusu:
güzel resimler çekmişsin ellerine sağlık teşekkürler _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız