Arkadaşlar kuba skyjet 150cc motorum var titremeyi çözdüm hiç titremio ve motora zevkle binmeye başladım şimdi eksozu deiştirip yoshımura,tıger,arrov v.s. tarzı kalite bi eksoz takasım var sesin çok çıkmıca kesin ama ses güzelliği nasıl çıkar bilgisi olan var mı? _________________
Tarih: 06.04.2007 - 05:34 Mesaj konusu:
Arkadaşlar ben antalyadayım benim servisimdeki adam bilmiyorum nasıl oldu ama titremeyi çözdüm dedi bende verdim motoru 3 gün içinde yaptı.baktım hakikaten çözmüş yani.motor titremiyo ve şuan çok memnunum. _________________
motoru uzun yolda kullanıyoan takma motoru yoruyo.sehir içinde kullanıyosan da takma polılerle ugrasırsın gece gezemessın.bence o motorla hıç ugraşma orj. kalsın.bizim burda bı cocuk taktı bıanchi marka scooter 'a aynı tarla ulama motoru gıbı calısıyo:( hiç oynama kardes.inek vızıltısı gibi kalsın))
kim titremiş noolmuş hani nerde ben neden göremiyorum
şaka bi yana arkadaşlar bende arkadaşın motorunun aynısını kullanıyorum ama benim ki çelik yuan f5 sport(hepsi aynı şey ) bende titreme şikayetini nerdeyse yarıya indrdim motor kulaklarını filan sıkmışlardı motor üzerindektüm vidaları elden geçirdiler olmayanlar tamamlandı sonra kullandığınız benzine dikkat edin eğer yanlışlıkla 95 oktan üztü bi benzn koyduysanız bu da motoru titretiyo ayrıca kızmızı ışıklarda filan durunca stop ediyo dikkat edin sonra zırıltı varsa egzozun boğaz kısmında(tüpün hemen aşağısı) bi parça saç var onu çıkarın tamamen aksesuar zırıldamaktan başka bi işe yaramıyo plakalık tan da çok zırıltı geliyo şmdilik hatırladıklarım bu kadar ben öyle yaptım yani baya düştü titreme saolsun ustaya ha bi de fiberli somun denen bi somun var gevşeyince kendini sıkan bi somun türü onları kullanırsanız vida kayıplarını da önlersiniz
ha bu arada egzozunun orjinal kalmasını tercih ederdim ben parana yazık etme sadece bi müddet sonra inanki pişman olursun çünkü artık kesmiyo beni sende öyle yap bekle biraz daha yüksek cc alınca onun orjinal egzozu bile sana ninni
gibi gelicek
piranha a.ş sundu sağlıcakla kalın _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 09.12.2007 - 22:20 Mesaj konusu:
piranha demiş ki:
kim titremiş noolmuş hani nerde ben neden göremiyorum
şaka bi yana arkadaşlar bende arkadaşın motorunun aynısını kullanıyorum ama benim ki çelik yuan f5 sport(hepsi aynı şey ) bende titreme şikayetini nerdeyse yarıya indrdim motor kulaklarını filan sıkmışlardı motor üzerindektüm vidaları elden geçirdiler olmayanlar tamamlandı sonra kullandığınız benzine dikkat edin eğer yanlışlıkla 95 oktan üztü bi benzn koyduysanız bu da motoru titretiyo ayrıca kızmızı ışıklarda filan durunca stop ediyo dikkat edin sonra zırıltı varsa egzozun boğaz kısmında(tüpün hemen aşağısı) bi parça saç var onu çıkarın tamamen aksesuar zırıldamaktan başka bi işe yaramıyo plakalık tan da çok zırıltı geliyo şmdilik hatırladıklarım bu kadar ben öyle yaptım yani baya düştü titreme saolsun ustaya ha bi de fiberli somun denen bi somun var gevşeyince kendini sıkan bi somun türü onları kullanırsanız vida kayıplarını da önlersiniz
ha bu arada egzozunun orjinal kalmasını tercih ederdim ben parana yazık etme sadece bi müddet sonra inanki pişman olursun çünkü artık kesmiyo beni sende öyle yap bekle biraz daha yüksek cc alınca onun orjinal egzozu bile sana ninni
gibi gelicek
piranha a.ş sundu sağlıcakla kalın
mehmet abi saol bilgilendirdiğin için _________________ SkYJeT 150
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız