Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avrupa gezisine gelecek motorcu arıyorum!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avrupa gezisine gelecek motorcu arıyorum!

Avrupa gezisine gelecek motorcu arıyorum!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
keselioglu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Avrupa gezisine gelecek motorcu arıyorum! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 haziran akşamı Çeşme'den feribotla başlayacak olan 15 günlük Avrupa gezisi planlıyorum. Abimle gidecektik ancak bazı sebeplerden abim gelemiyor. Ben de en az 2 motor gitmek istiyorum. Ama yalnız da kalsam geziyi iptal etmeyeceğim. Burada turu ve kendimi kısaca anlatayım, ilgilenen arkadaşlarla detaylı konuşabiliriz;
Motor: F650 GS
Motor tecrübesi: 7 yıl
Rota(küçük değişiklikler olabilir):
Çeşmeden kalkan feribot Çarşamba günleri Brindisi limanına yanaşıyor. Oradan Roma,Floransa,Verona, Insburg(Avusturya), Munich, Prag, Bratislava(Slovakya), Viyana, Budapeşte, Belgrad, Sofya,Edirne, Istanbul.
15 gün sürecek tur şehir içi gezilerle birlikte 4500-5000 km civarında olacak.
Sürüş:
Günlük toplam yol, 800km'yi geçmemek şartıyla ortalama 300-400km'dir. Molalar hariç ortalama hız 100-110 km/s. Boş otobanlarda sürati yükseltebiliriz.Ama tur bir yere yetişme havasında olmayacak, asıl amaç yol yapmak değil, farklı kültürler ve şehirler görüp yeni insanlarla tanışmak ve motosiklet kullanmanın tadına bir de alplerde varmaktır.
Konaklama:
Turun amacı gereği, pahalı oteller yerine insanların daha samimi olduğu küçük, uygun fiyatlı pansiyonlarda kalmayı düşünüyorum. (Tabi isteyen istediği yerde kalabilir, sabah buluşup yola devam edilir).
Ekipman:
Katılacak motor 600cc den az olmamalıdır. Korumalar tam olmalıdır. Bende gerekli haritaların büyük bölümü ve GPS var. Acil durumlarda motosiklete müdahale edebilecek kadar motosiklet bakımından anlıyorum.
Vize:
Shengen vizesi(60Euro) ve Çek Vizesi(ücretsiz) gerekli olacak. En geç 1,5 ay kala başvuru yapmak gerekmektedir.

İlgilenenler mail atabilir, genel rota haritasını ve detayları yollayabilirim.
Kazasız sürüşler;

e-mail adresim: tugberkk@yahoo.com
cep: 0532 521 56 77

[/code]
Başa dön
keselioglu Çevrimdışı keselioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 30.03.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolculugun kazasız belesız olma dılegıyle kardes
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
akoktay
Üye
Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam
arkadaşım ben yeni başladım bir tane 200 lük le ögrenmeye çalışıyorum.
şimdi sana acayip imrendim keşke bi kaç sene önce başlasaydım diye hayıflanıyorum kendi kendime. umarım kafana göre biri çıkar.
senin için gerçekten çok güzel bi gezi olur inşallah.
Başa dön
akoktay Çevrimdışı akoktay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
murat220275
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeme-İçme konaklama ve benzinle birlikte ortalama ne kadar bir maliyet öngörüyosunuz? Motor için uluslarası sigorta v.b işlemlerde yaptırmak gerekiyor sanırım, bunların maliyeti ve işlemlerin kolay olup olmadığı hususunda da bilgilendirirseniz sevinrim.

Benim motorum da F 650 GS ama çok fazla uzun yol deneyimim yok, ancak bununla başedebileceğimi düşünüyorum.
Başa dön
murat220275 Çevrimdışı murat220275 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.03.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yol acıklıgı versin abi bizz nasıl gelelim yaa cok isterdim ama biz şurdan beyşehire gitmeye zaman bulamıozzz Bravo Üzgünüm

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
keselioglu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada rotayı yükledim.
Maliyeti ben şu şekilde öngörüyorum;
Benzin: Avrupada benzin fiyatı da gözönüne alınınca benim motor 0,1Ytl/km harcıyor. Yani 450 ytl gider.
Feribot: Yolcu+motor+tüm vergiler=270 ytl
Konaklama: Ben küçük pansiyonlarda(hostel da olabilir) kalacağım için 11 gece konaklamaya 300 ytl ayırdım.
Yemek: 200ytl ye halledilebilir.
İçki/eğlence:250 ytl
Vize almak için sağlık sigortası gerekli o ucuz zaten(20 euro), motosiklet sigortasını da vize aracı firmasıyla görüşeceğim. Gerekmeyebilir ama şimdi yanlış bilgi vermeyeyim.
Yani pasaport ve vize masrafları hariç 1500 ytl minimum sınırdır. Daha fazlasını harcamak isteyen kolaylıkla harcayacak yer bulacaktır.
Başa dön
keselioglu Çevrimdışı keselioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.03.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelecek ekipte mutlaka tamirci olsun yoksa çok buyuk risk olur bukadar uzun yol! kazasız belasız olur umarım..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keselioglu,

Mutlaka bir arkadaş daha bulmalısın, haklısın. Ne olacağı belli olmaz, mazallah kazası var, arızası var, hırsızı var, hiç birşey olmazsa tek başına olmanın can sıkıntısı ve burukluğu var bilirsin.

Sadece şunu hatırlatayım, bilirsin meşhur söz vardır "insanın kalitesi içerken ve seyahat ederken belli olur" diye. Bulacağın kişiyi önceden biraz tanıman riski azıcık olsa azalır belki.

Meşakkatten yüksünmeyen, gereksiz öfke ve alınganlık yapmayan kalender bir arkadaş lazım sana.

Neyse, hayırlısı ile gidin, hayırlısı ile gelin selametle.
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.03.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende şuan race var ama sezonda satarsam sırf o yol için bi touring yada enduro alırım valla nasip ben mail adresini va telefon numaranı kaydettim umarım olur Bravo
yanlız bende dil yok sende ?
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keselioglu, gezıye gelmek istiyom ama oo kadar yola nasıl dayanırım dıye dusunuyorum ama gelemem heralde İstemiyorum ya gıne 5 6 kişi olsak makara olur 2 kısı veya tek hiç çekılmez Göz kırpıyorum
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.03.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keselioglu,
Alıntı:

Shengen vizesi(60Euro) ve Çek Vizesi(ücretsiz) gerekli olacak

Yandı gülüm keten helva. O vizeyi alana kadar adama akla karayı seçtirirler. Konsoloslukta ahiret sorularına hazırlıklı olun. (İlk defa alacaklar için)

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 30.03.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ilerde yanıma birilerini bulabilirsem almanya'ya gitmeyi düşünüyorum.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.03.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shengen'i öyle vermezler.orada ikamet eden birisi davetiye bile gönderse bir dünya ahiret sorusu var vede bütün sorulara olumlu cevap verseniz bile bize vermeme yetkisine sahip.iki defa schengen vizesi alan birisi olarak söylüyorum,sicil kesinlikle temiz olacak,üzerinizde ev araba ve bankada para olacak,yurtdışında bir akrabanız olursa çok faydalı olur davetiye yollar.eğer davetiye yoksa önceden rezervasyon yaptırmanız gerekli bir otele.kaldı ki rezervasyon yaptırsanız dahi konsolosluk kabul etmeyebiliyor.

ayrıca hiç motorla gideceğiz demeyin kesinlikle vermezler.birincisi güvenmezler,ikincisi orada başınıza bişey gelde adamlara dertsiniz ki motorla başınıza bişey gelme olasılığı yüksek

ha yunanistana gidebilirsiniz tabi ki ama yunan konsolosluğu tek giriş şengen veriyor haberiniz olsun.ben aldım yunandan vize oradan biliyorum.belki çok giriş şengen verme yetkisi yoktur.

özellikle alman konsolosluğu çok gıcık bence hiç denemeyin orayı.ayrıca ülkeden ülkeye geçreken tipinize bakarak sorun çıkartabileceklerini unutmayın(arkadaşımın babasını almanyada sandalye üstüne çıkartıp aramak istemişlerdi.50 yaşında adam)

hayırlı yolculuklar.
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 30.03.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız yolculuklar kardeş.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 30.03.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keselioglu ben de diyordum aceba bu sitede benim kafadan birileri yok mu? yunanistan turu planlıyordum ancak gidecek arkadaş bulamadığım içn iptal oldu. böyle bir geziye katılmayı çok isterim. bende vespa var saatte ortalama 100-110km hızla gidebilecek kapasitede bir makine. 30000km lik yol tecrübem var. 2 senedir senede 365 gün motor kullanıyorum. sana eşlik etmek isterim. ama herşeyden önce tanışmak gerek. bir de tabi benim finallerim o döneme denk gelirse kötü olur. 31 mart MD gecesindeki yemeğe gel de bir tanışalım... bu işler netten yürümez!
Bravo

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal