Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım. ve motoru bırakıyorum. (resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım. ve motoru bırakıyorum. (resimli)

kaza yaptım. ve motoru bırakıyorum. (resimli)
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmi olsun. hayırlısı ne ise o olur.asıl hissdiyorsan öyle davran; yüreğinin götürdüğü yere git diye buna derler Alkışlıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun ya acayip üzüldüm İstemiyorum sana nazar değmiş ya bence Ağlıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, öncelikle cook gecmiş olsun sende ciiddi bişey olmaması sevindirici... kararına saygı göstermek gerekli umarım hayatında herşey artık daha mutlu olur Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, geçmiş olsun Allah hiç bi aracına bidaha taş getirmesin inşallah kararına saygı duyuyorum seni tanımıyorum çok içten yazmışsın tanımış gibi oldum bol şanss
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, çok geçmiş olsun... Gerçekten üzüldüm...

Ama motosikleti bırakmak diye bir tabir yoktur, belki ara verilebilir ama bırakmak tabiri kontrolün altında olan şeyler, alışkanlıklar için kullanırır, tutkular için değil...

Geri döneceğine inanıyorum... Bravo
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum gercekten de haklısın sen motoru bırak sana yaramamıs valla
ama ben daha yeni başladım korkuttun valla benı daha bir sene oldu ama hala bazan korkuyorum motordan
ben onu bıraksamda o benı bırakmaz hem ehlıyet aldık copemı atalım Dil çıkarıyorum bahaneye bak
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen çok geçmiş olsun canım biraz önce teldede konuştuk iyi olman sevindirdi...burdanda geçmiş olsun dileklerimi iletim dedim.. Göz kırpıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, çok geçmiş olsun, bu kadar ucuz atlatman sevindirici.
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, cooook gecmiş olsun ya şok oldum bu kadarda kısmetsızlık olmaz neyseki bısey olmasıs sana aksıne olabilirdide sevındırıcı tarafı bu ..
sana motorsuz hayatında mutluluklar diliyorum belkide hislerin senin icin dogru bir karar verdirtti..tekrardan gecmis olsun ....
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Engin çok geçmiş olsun, Üzgünüm sana bir şey olmamasına çok sevindim, zamana bırak bazı şeyleri...
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun engin .. sana bişi olmadığına sevindim ... Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale - bozcaada

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, çok çok geçmiş olsun allah korumuş... neyse senin için hayırlısı olsun Üzgünüm
Başa dön
delimiyimbenyaaa Çevrimdışı delimiyimbenyaaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

herşeyin hayırlısı, Allah daha büyüğünden korumuştur inşallah. Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yerebakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes cok buyuk gecmıs Üzgünüm olsun sana bısey olmadıya gerısını bosver yanlız bu kadar emın konusma bırakma konusunda bırazdaha dusun bence Üzgünüm
Başa dön
yerebakan Çevrimdışı yerebakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 30.03.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off be zen im ...çok üzüldüm..sana ciddi birşey olmamasına ise çok sevindim..canım benim çok geçmiş olsun Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal