08 Mart 2007 - 08 Haziran 2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan kampanyanın sonunda, oyunun en yüksek puanını alan kişi, kampanyanın büyük ödülü olan 1 adet Honda CBF150 motosiklet kazanacaktır.
10 kişiye Honda Güvenli Sürüş Eğitimi!
Honda Motosiklet, oyunun 3. haftasından itibaren her hafta bir kişiye Honda Güvenli Sürüş Eğitimi hediye edecektir.
Honda Motosiklet, her hafta motosiklet sektöründen bir yarışçıya veya ünlüye Honda CBF150 Motosiklet Yarışı oyununu oynatacaktır. Oyunu oynayan yarışçının veya ünlünün aldığı puan, belirleyici puan olacaktır. O hafta için belirlenmiş olan puana en yakın puanı alan, yani belirlenen puandan daha yüksek ya da daha düşük en yakın puanı alan katılımcı, Honda Güvenli Sürüş Eğitimi kazanacaktır.
Her 5000'e giren her 50. kişiye Honda tişört!
İlk 5'e girenlere Castrol'den 4'er lt yağ!
İlk 2500'e giren her 25. kişiye Castrol'den bandana!
İlk 500'e giren her 10. kişiye Castrol tişörtü!
(Benim bilgisayar oyunlarında sürüşüm berbattır, size kolay gelsin)
_________________ Çamurluk dediğin yüksek olur...
neanderthal, pek sarmadı oyun Test Drive : Unlimited oynayıp altımda R1 lerle 300km/h yapmak varken tek tekerde bir t-shirt için bu grafiklerde zaman harcamaya değmez :P
Tarih: 31.03.2007 - 21:31 Mesaj konusu:
abi var bunda bir bit yeniği. her oynayışımda 5 puan veriyo daha yüksek puan yok mu. yoksa beni mi adamdan saymıyo yaa _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız