Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda'dan Ödüllü Oyun...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda'dan Ödüllü Oyun...

Honda'dan Ödüllü Oyun...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 31.03.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Honda'dan Ödüllü Oyun... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük Ödül Honda CBF150 Motosiklet!

08 Mart 2007 - 08 Haziran 2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan kampanyanın sonunda, oyunun en yüksek puanını alan kişi, kampanyanın büyük ödülü olan 1 adet Honda CBF150 motosiklet kazanacaktır.

10 kişiye Honda Güvenli Sürüş Eğitimi!
Honda Motosiklet, oyunun 3. haftasından itibaren her hafta bir kişiye Honda Güvenli Sürüş Eğitimi hediye edecektir.

Honda Motosiklet, her hafta motosiklet sektöründen bir yarışçıya veya ünlüye Honda CBF150 Motosiklet Yarışı oyununu oynatacaktır. Oyunu oynayan yarışçının veya ünlünün aldığı puan, belirleyici puan olacaktır. O hafta için belirlenmiş olan puana en yakın puanı alan, yani belirlenen puandan daha yüksek ya da daha düşük en yakın puanı alan katılımcı, Honda Güvenli Sürüş Eğitimi kazanacaktır.

Her 5000'e giren her 50. kişiye Honda tişört!

İlk 5'e girenlere Castrol'den 4'er lt yağ!

İlk 2500'e giren her 25. kişiye Castrol'den bandana!

İlk 500'e giren her 10. kişiye Castrol tişörtü!

(Benim bilgisayar oyunlarında sürüşüm berbattır, size kolay gelsin)
Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 31.03.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yarışacağız ki hiç bi bilgi yok...

Son Mesajdan 55 saniye:

biraz konuyu açsan süper olacakta .........

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.03.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502 demiş ki:
nasıl yarışacağız ki hiç bi bilgi yok...

Son Mesajdan 55 saniye:

biraz konuyu açsan süper olacakta .........

Katılmamamak mümkün değil Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ben buldum. İşte burda...
http://game.hondamotosiklet.com/

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.03.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yapılıyo puanlama??????????
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.03.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neanderthal, pek sarmadı oyun Test Drive : Unlimited oynayıp altımda R1 lerle 300km/h yapmak varken tek tekerde bir t-shirt için bu grafiklerde zaman harcamaya değmez :P
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 31.03.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.03.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nerden nası başvurcaz abii
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 31.03.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben çalışmalara başladım Çok gülüyorum ee nede olsa ucunda cbf 150 var gece gündüz bunu oynamayı düşünüyorum...

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 31.03.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Valla ben çalışmalara başladım ee nede olsa ucunda cbf 150 var gece gündüz bunu oynamayı düşünüyorum...

bende Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tylertyler
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben oynuyorum ama bir türlü puanımı görememiyorum kaçıncıyım nerdeyim hiç bilmiyorum bulan arkadaş varsa iletsin mutlaka
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 31.03.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende üye oldum bakalım bakalım belki 1 inci olurum Çok gülüyorum Dans
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 31.03.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi var bunda bir bit yeniği. her oynayışımda 5 puan veriyo daha yüksek puan yok mu. yoksa beni mi adamdan saymıyo yaa Delirdim
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 03.04.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bu oyunun Sitemizde linki var. Honda nın M.D. yi seçmesi gurur verici.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 03.04.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

link nerde yqa bulamadım bırsı koysun buryaa

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.04.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok acayip bi oyun salak saçma ama yinede oynadım saolasın.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal