Tarih: 01.04.2007 - 18:52 Mesaj konusu: Delirmeye Devam (resimli)
Geçen gün motorun far yuwalarına angel halka aldım.Yuvalar küçük olunca aldığım halkalar yerine oturmadı bende söktüm.Boşa gitmesin die böle bi şekil olsun istedim.Buyrun;
41ffdeer, cok güzel olmuşşşş.... benim motorada cekelim bundan
_________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 01.04.2007 - 19:40 Mesaj konusu:
kardeş güzel olmuş ama başka yer yokmuydu bunu aslında dış tarafa dosru bişler yapacaktın yani kendine dosru degil akşam sürerken gözünü alır bı ışıklar ya aşagı dogru yada karşıya dogru yapacaktın ama ginede iyi akıl etmişin
Tarih: 01.04.2007 - 19:46 Mesaj konusu:
fantastic_islander, Haklısın aslında angel halkaların mantığı farın içine gömersin ama benimkine sığmadı bende boşa gitmesin die nereye takıyım derken aklıma orayası geldi.Göz alma olayı bende öle düşündüm ama sonra dedim deniyim göz alırsa sökerim dedim ama göz almıyor.Herkese yorumları için teşekkür ederim saolun _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız