dun aksam 7 supari ara sokakta 2. viteste gidiyorum arkadasimi ewe birakip gelicem yani 1 km falan uzaklasmadim ewimden.
ben yolu ortalamisim cok hizli gelen kamyonet beni goruncede gaza basti motorun on tekerini altina aldi. motosiklet oldugu yerde 180 derece dondu . on aksaam tamamen kirildi .
isin kotu tarafi jandarma beni suclu buldu saatte 60 yapan yapan ve motorumu parcaliyacak kadar hizli gelen kamyonetin hic suu yok yani ara sokakta 60 bas adam ez sucsussun .
motosikleitmi yaptirip satiyorum araba alicam saniyorum motosiklete bu kadar dusman olan insanlarina rasinda motosiklet kullanmak pek akil harci degil
büyük geçmiş olsun kareşim Allah büyüğünden esirgesin kimsenin basına vermesin bizim bu tarlada traktör sürmeye alışkın olan insanımız sehir içindede tarladaymıos gibi kullanmaya calışıyor trafiğe cıkınca kendisinden baskasını görmüyor hele motorlara hiç saygı yok bilmiyorum insanımız ne zaman deisecek
Tarih: 02.04.2007 - 08:52 Mesaj konusu:
geçmiş olsun...maalesef araçların motora olan saygıları pek yok ama günden güne çoğalan motor sayısıyla trafikte beklentimiz olan yeri bulacağıma inanıyor ve umuyorum. _________________ HIZ NE KADAR TUTKU OLSADA SONU FELAKETTİR..
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 02.04.2007 - 09:02 Mesaj konusu:
abi verilmis sadakamiz warmis sagim solum cizik kolum bacagim cok fena agriyo . ama hani oyle bi kirik cikik yok galiba . arkamda bi arkadsim wardi oda iyi durumda olan motora oldu kasko falanda olmadigi icin yaptirana kadar yerinde yaticak malesef
geçmiş olsun babacan ... ne diyelimki ne hikmetse hep motor sürücüleri haksız ben bunu anlayamıyorum neyse sende bişiyoktur inşallah önemli olan bu gerisi olur gider... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Kayıt: Feb 14, 2007 Mesajlar: 382 Nereden: gebze-bayramoğlu
Tarih: 02.04.2007 - 09:07 Mesaj konusu:
kabuto, çok geçmiş olsun allah beterini vermesin
gsxr750, hiç bekleme değişmez bu millet çok zor bi olay _________________ P-E-R-T T-E-A-M
kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
kabuto, tekrar geçmiş olsun... Fotoğrafları yalnız 640'a küçült... Böyle görünmüyor... imageshack.us'a upload edebilirsin. Upload ederkende 640x480'e küçült diye bir seçenek var onu işaretle. _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 02.04.2007 - 09:20 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun kardeşim, demirden korksak trene binmeyiz. Zamana bırak, öyle düşünme... Ehliyetin var mıydı peki... A2 olmadı mı, direk suçlu sen oluyorsun çünkü... Sana bir şey olmasın... Gerisi hikaye... Allah beterinden saklasın... _________________
Tarih: 02.04.2007 - 09:22 Mesaj konusu:
kardeşim geçmiş olsun.ben bu kanunları anlayamıyorum.bana da arkadan çarptılar tırı sollarken polis beni suçlu buldu.durum vaziyetini yaşadıgımdan seni çok iyi anlıyorum.ama ben yeter dedim artık bir daha böyle bişey gelirse başıma ki vay haline o araba şöförünün _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tarih: 02.04.2007 - 09:28 Mesaj konusu:
yani anlaşılmıştır ki bu güzelim ülkemde bu tip trafik olaylarını polis veya jandarmayla değil kalkıp ayağa bi kafa atarak tekme yumruk dalarak halledilmesi gerektiğinin kanıtıdır. _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Geçmiş olsun. Ante'ye katılıyorum karar almayı zamana bırakmalısın. Hızlı verilen kararlar sonradan üzüntü verebiliyor. Ciddi bir yaralanmanın olmamasına sevindim.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız