Tarih: 06.12.2004 - 22:59 Mesaj konusu: Motor Posterleri...
Merhaba arkadaşlar,
Odamı bölee güzel güzel endro ve kros motorların posterleriyle süslemek istiyorum.
Istanbulda bunları nereden bulabilirim? (özellikle kross ve enduro bakıyorum). _________________ R?zgary y?z?nde hissetmedik?e, kanatlaryn ne ?nemi var?
RidersOnTheStorm,dostum herhangi bir resmi
ozalitçiler istediğin ebatta ve kalitede poster yapıyorlar. _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
Bu cesit posterler dergilerde cikiyor !!! Biraz dergilere baksan! ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 10.12.2004 - 17:26 Mesaj konusu:
delıjapon, ozalıtcı besıktasta var.Besıktasta merkezdekı Tansasın hemen arkasında var ıkı tane _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Alsancak Kervan Pasajında Black Cat Music House var. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Elimizde (Black Cat Music House) Motosiklet posterleri (çeşitli ebadlarda) mevcut, bunun dışında siparişle de poster getiriyoruz... _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız