Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SBSY Hafta Sonu Buluşması ve Motoshow 2007 (Resimler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SBSY Hafta Sonu Buluşması ve Motoshow 2007 (Resimler)

SBSY Hafta Sonu Buluşması ve Motoshow 2007 (Resimler)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:10    Mesaj konusu: SBSY Hafta Sonu Buluşması ve Motoshow 2007 (Resimler) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta sonu anladıkki Organizasyonu Bir kişi yapar ama herşeye rağmen güzel, neşeli, zevkli, bir hafta sonu geçirdik Üzgünüm Derrmişim

hafta sonu misafirlerimis vardı manisadan ekamba ve astral_45 antalyadan mehmet rr akıl onda ne RR Gülümsüyorum black supra ve abisi

istediğimis organizasyonu yapamadık ama eylendik sanırım Üzgünüm

neyse yaa hemen resimlere geçiyorum

[img]http://img295.imageshack.us/my.php?image=115hq9.jpg[/img]

ve motoshow 2007 Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

[img]ttp://img144.imageshack.us/img144/9823/156hu6.jpg[/img]

eminatar@hotmail.com

En son deliemin tarafından 02.04.2007 - 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu pazar herkezin günü dolu dolu geçmiş...
Güzel kareler Bravo

Monero'nun üzerindeki mankeni iyi yakalamışsınız Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi helal olsun bizde çok foto çektik ama hiçbiri bu kadar yakından değildi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel hafta sonu geçtiği belli paylaşımın için tşk.... Alkışlıyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin R1 açmış seni Dil çıkarıyorum bu arada kuzu çevirme yalan olmuş Delirdim resimler harika motor'lar bahane manken'ler şahane Çok gülüyorum paso manken'lerin bacaklarını çekmişsin ayıp be ayıp Sinirlendim Öfkeliyim Şok oldum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Pazar gerçekten dop dolu bi gündü kankimi otogardan alıp fuara gittik ikimiz ama oda ne kapıda izdiham var ipini koparan 90 yaşındaki dededen kesker alaka herkez kendini fuara attığı için kapıda yarım saat sıra bekledik İstemiyorum ve ardından MD standına kendimizi attık ben öle terlemişimki sırada hemen bi md tişörtü alıp giydim.ve sonra deliemin, ekamba,eko_r1 kanşimin arkileri artık benimde arkilerimle fuarı gezdik manken ablaların güzel kareleri şey pardon motoların güzel kareleri çekildi Çok gülüyorum ve ardından yollara döküldük Delirdim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canlı ve cansız motorları bende gördüm... Çok gülüyorum Ama cansızlar en ilgimi çekendi tabi Çok gülüyorum

ekamba paşam seni görmek güzel oldu fotolardan Çok gülüyorum

Güzel yapmışsınız, tebrikler Bravo
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deli eminnn ne bu resimler yaa koptum valla.. Detaylara acayip özen göstermişsin. Gülümsüyorum
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşk ellerinize saglık mankenlerde fuar kadar ilgi görmüş sanırım Göz kırpıyorum
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Sana ne desem ki şimdi ama içimden sana kocaman bir YUHHHHHH çekmek geldi. Güzel resimler Şok oldum

Pazar sabahı gitsem mi? Gitmesem mi? diye diye kendi kendimi yedim.
Gitmem gerekiyordu çünkü misafirlerimi tek bırakamazdım.
Geliyorum diyip gelmemek yakışı kalmazdı.
Çok kalabalıktı fazla gezmedik.
Antalya ve Soma'dan gelen arkadaşlarımı görmek ve uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımı Motoshow sayesinde gördüm. Yoksa bunların kalkıp gelmeye niyetleri yok.Gerçektende dopdolu gün geçirdim demek ki arkilerimi görmeye ihtiyacım varmış ve hepsini çok seviyorum Çoook seviyorum

Noscu abimi göremedim ben gelmeden o gitmiş ...
Oysa ki ne kadar çok görmek istemiştim ... İstemiyorum

beyazkardelen79 Sen birde bu delinin yanında olsaydın kesin döverdin onu. İşi gücü mankenlerdi makinasında daha ne resimler Sinirlendim Delirdim

Bu arada MC deki balonlar Ekamba'nın gelişi içinmiydi.
Ne orası öle balonlar süsler falan .... Delirdim

dezanj Benim arkilerim seninde arkilerindir. Buyur hepsi senin.

ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..

En son Tua_nna tarafından 02.04.2007 - 12:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallaa motorlardan çok bacak resmi gördüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

paylaşım için teşekkürler Delirdim
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Motorlar yalan olmuş hatunlar olunca hayırdır Dil çıkarıyorum Ama güzel bi hafta sonu olmuş belli ki MehmetRR,Ekamba Şok oldum şaşırdım valla ne yalan söyliyeyim..
Neyse iyi olmuş iyi... Göz kırpıyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorucu ama bi o kadarda güzel bi haftasonu geçirdik Hatamız eksiğimiz, kusurumuz olduysa affola...
deliemin, ellerine sağlık dostum resimleri bizlerle paylaştığın için...
mehmet_RR, ve astral_45, resimlerin devamını bekliyoruz...
ummet
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun abi sonlara dogru motorlara bakmayi unuttum bayanlara saygısızlık olacak.
Başa dön
ummet Çevrimdışı ummet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gamze42782
Üye
Üye

Nereden: istanbuldan

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok komik motordan çok mankenleri çekmişsin yahu Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal