deliemin R1 açmış seni bu arada kuzu çevirme yalan olmuş resimler harika motor'lar bahane manken'ler şahane paso manken'lerin bacaklarını çekmişsin ayıp be ayıp _________________
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 02.04.2007 - 12:27 Mesaj konusu:
Bu Pazar gerçekten dop dolu bi gündü kankimi otogardan alıp fuara gittik ikimiz ama oda ne kapıda izdiham var ipini koparan 90 yaşındaki dededen kesker alaka herkez kendini fuara attığı için kapıda yarım saat sıra bekledik ve ardından MD standına kendimizi attık ben öle terlemişimki sırada hemen bi md tişörtü alıp giydim.ve sonra deliemin, ekamba,eko_r1 kanşimin arkileri artık benimde arkilerimle fuarı gezdik manken ablaların güzel kareleri şey pardon motoların güzel kareleri çekildi ve ardından yollara döküldük _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
deliemin, Sana ne desem ki şimdi ama içimden sana kocaman bir YUHHHHHH çekmek geldi. Güzel resimler
Pazar sabahı gitsem mi? Gitmesem mi? diye diye kendi kendimi yedim.
Gitmem gerekiyordu çünkü misafirlerimi tek bırakamazdım.
Geliyorum diyip gelmemek yakışı kalmazdı.
Çok kalabalıktı fazla gezmedik.
Antalya ve Soma'dan gelen arkadaşlarımı görmek ve uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımı Motoshow sayesinde gördüm. Yoksa bunların kalkıp gelmeye niyetleri yok.Gerçektende dopdolu gün geçirdim demek ki arkilerimi görmeye ihtiyacım varmış ve hepsini çok seviyorum
Noscu abimi göremedim ben gelmeden o gitmiş ...
Oysa ki ne kadar çok görmek istemiştim ...
beyazkardelen79 Sen birde bu delinin yanında olsaydın kesin döverdin onu. İşi gücü mankenlerdi makinasında daha ne resimler
Bu arada MC deki balonlar Ekamba'nın gelişi içinmiydi.
Ne orası öle balonlar süsler falan ....
dezanj Benim arkilerim seninde arkilerindir. Buyur hepsi senin. _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
En son Tua_nna tarafından 02.04.2007 - 12:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
deliemin, Motorlar yalan olmuş hatunlar olunca hayırdır Ama güzel bi hafta sonu olmuş belli ki MehmetRR,Ekamba şaşırdım valla ne yalan söyliyeyim..
Neyse iyi olmuş iyi... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Yorucu ama bi o kadarda güzel bi haftasonu geçirdik Hatamız eksiğimiz, kusurumuz olduysa affola...
deliemin, ellerine sağlık dostum resimleri bizlerle paylaştığın için...
mehmet_RR, ve astral_45, resimlerin devamını bekliyoruz... _________________ Dostluğumuz baki..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız