Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ödemişli motorcu onur ayvazı kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ödemişli motorcu onur ayvazı kaybettik

ödemişli motorcu onur ayvazı kaybettik
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deathmachine
Üye
Üye

Nereden: AKREP/izmir

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:33    Mesaj konusu: ödemişli motorcu onur ayvazı kaybettik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün bir kardeşimizi kazada kaybettik,bu genç yaşta toprağa vermek gercekten çok acı ama kaderin önüne gecemiyorsunuz.bilinçsiz bir araba sürücüsü ve 260 km re giden bir motor kazası bu,motorcu kardeşlerimizden istediyimiz sadece çok dikkatli kullanmaları ve bilinçli bir şekilde sürat yapmalarıdır.allah kimsenin başına vermesin böyle kaza.kardeşimize allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.
Başa dön
deathmachine Çevrimdışı deathmachine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin.
Mekanı cennet olsun, Nur içinde yatsın......
Geride kalanlara sabır ihsan eylesin.... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum İstemiyorum İstemiyorum

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onur abi yapma onur abi yapma
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
çok üzgünüm arkdaşlar bir motor cu dostumuzu daha kaybettik allah rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathmachine
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow kardeşim onur abin bize çok kötü 1 nisan şakası yaptı kardeşim Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
deathmachine Çevrimdışı deathmachine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu camisının başı sağolsun allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin çok üzücü olay,ben ölüm haberini duyduğumda honda stantındaydım her kes çök üzüldü ama ne yazıkki yapıcak bir şey yok lütfen arkadaşlar çok dikkatli olalım geride bırakacağımız ailemizi ve sevenlerimizi düşünüp ona göre motora binelim.
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın..cok kotu ya... İstemiyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun tüm yakınlarına Allah sabır versin .. Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oncugokgoz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul/?enesenevler

MesajTarih: 02.04.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın cok yazık olmus İstemiyorum
Başa dön
oncugokgoz Çevrimdışı oncugokgoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.04.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorcu kardeşlerimizden istediyimiz sadece çok dikkatli kullanmaları ve bilinçli bir şekilde sürat yapmalarıdır

hepimizin başı sağolsun.hemşerimdi...

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathmachine
Üye
Üye

MesajTarih: 02.04.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu kardeşlerimizden istediyimiz sadece çok dikkatli kullanmaları ve bilinçli bir şekilde sürat yapmalarıdır
Başa dön
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.04.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm. Ağlıyorum
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.04.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin başı sagolsun allah rahmet eylesin Üzgünüm

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Dev_Adam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale_çan

MesajTarih: 02.04.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin başı sağ olsun bu haberleri aldıkça motora bakasım gelmıyo... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
maniak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 02.04.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm allah ailesine sabır versin Ağlıyorum
Başa dön
maniak Çevrimdışı maniak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal