Bugün saat 17.30 civarında motorumla gezerken kaskın içinde piştim.Camı açarken gözüme çöp kaçtı.Çok kötü acımasına rağmen panik yapmadım.Hemen hasteneye gittim.Gözüme bandaj yapıştırdılar ve polis motoru kullanmama izin vermedi(zaten tehlikeliydi) hemen Sertaç (Sercat) kardeşimi aradım.Sağolsun hemen Samet'le(Tek yıldız motor) beraber yanıma geldiler.Sertaç benim motorumu sağolsun evime kadar getirdi.İkisinede çok minnettarım...Arkadaşlar herkes dikkat etsin panik yapıp duvara girebilirdim.Yaklaşık 60 km ile gidiyordum.Sertaç ve Samet kardeşlerime bol bol teşekkür ederim.Böyle acil durumlarda herkese yardım edebilirim. Telefon numaram: 05053813542 acil bütün durumlarda arayabilirsiniz.Allah Sertaç ve Samet'ten razı olsun.
king16, kardeşim biz görevimizi yaptık böle seylerin lafı bile olmaz bizde. önemli olan sana bişey olmaması nerde ne durumda olursanız olun bir telefon yeterli bizim için tekrar geçmiş olsun diyorum kardeşim... _________________
Tarih: 03.04.2007 - 17:48 Mesaj konusu:
Birgün E5'de normal hızlarda seyirtiyorum, ansızın önümdeki araçtan kırmızı bir ışık sağ-sol yaparak başıma doğru güdümlü füze gibi geldi ve tam vizörün ortasında patlıyarak etrafa kıvılcımlar saçtı. Evet tahmin ettiğiniz gibi öndeki aracın sürücüsü tarafından bir sigara fıskesi ile vurulmuştum. O günden beri vizörü hep kapalı tutarım...
Tarih: 03.04.2007 - 18:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
geçmiş olsun kardeşim dikkat etmessen dediğin gibi kötü olaylarla sonuçlanırdı
_________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Kardeşimle polenezköye gittiğimizde olmuştu.
Kardeşim yavaşladı ve sağa çekti
Ben ne oldu diye sorarken eliyle 1 dakika yaptı
Ve kaskın ağızından tarafından arı çıktı
Geçmiş Olsun
Tarih: 03.04.2007 - 19:21 Mesaj konusu:
rıdwan öncelikle çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın tophanede yanımdan geçtiniz ama o kadar ıslık çaldım bi durmadınız tekrar geçmiş olsun aga _________________
MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız