Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 04.04.2007 - 07:45 Mesaj konusu: racingci arkadaşlara sorum var
arkadaşlar tarzım enduro/tourıng niye enduro vea tourıng çünkü konfor var,uzun yolda yorulma yok,bel ağrısı yok, yağmur yağmaya başladığı zaman yavaşlama yok,çamur görünce allah kahretsin demek yok, merdivenlerden inebiliyosun, kaldırımlara çıkabiliyosun, top case, side case , tank bag, gidon bag, sele bag gibi bir sürü eşya koyma yerlerin var ve gideğeceğin yere mutlu ve rahat varıyosun.
Bende geçen yaza kadar aprilia pegaso 650 vardı bazı nedenlerden dolayı sattım şuan alamıyorum ama 2008 de heran bir makına alabilirim geçen yaz başında pegaso ile otabandan istanbula gidiyorum arkamdada pilyon var hızımı hiç 140 dan aşağıya düşürmedim o 140la giderken rüzgar deli gibi beni dövdü camın altına yatalım dedik olmuyor şebek gibi olduk mecbur yarı cam arkasına saklanarak yarı rüzgar bizi döverek gittik, istanbula gelince boynum tutuldu yaw birde endurolarda fazla güç olmuyo en fazla 65 bg flan otabanda arasıra tork lazım oluyo demi istanbulda varınca acaba bana racingmi lazım dedim kendi kendime ama işte karşıma bu sorunlar çıktı
* bel ağrısı olacak
*uzun yolda yoracak seni
*yağmurlu havada yavaşlıyacan (endurolara göre diyorum )
*çamuru görünce offf diyecen
*kaldırıma çıkamıyacan ( çıkacak yer arıyacan )
*merdivenlerden inemiyecen inenlere bakarak delirecen
*top case side case takamıyaca uzun yolda fazla eşya alamıyacan delirecen
* uzun yola gidipte gittiğin yerden evdekilere hediyelik bir şey alamıyacan çünkü bagajın yok
*kendini tutamassan tek teker flan yaparsın ondan sonra al başına bela
* birde arkaya pilyon bindimi tepemden bakacak ( çok iğrenc gözüküyo sen altta o yukarda heran fırlıyacakmış gibi )
* pilyon için tutanacak yerler yok depoya yapışacan mecbur
*tepemden bakmasın diye pilyon almıyacan mono kapak takacan ama bu sefer uzun yola kendin çıkacan eşini alamıyacan
işte karşıma bu sorunlar çıkınca dur dedim kendime halan düşünce icersindeyim şimdi bazı arkadaşalar sırt çantası takarsın diyecekler bende şöle cevap vercem ben sırt çantasına bağlı olmak istemiyorum kaplum bağa gibi olamak istemiyorum özgür olmak istiyorum beni sıkar o , birde tank bag alırsın diyecekler onla ne kadar eşya alabilcem yanıma top casenin yerini tutmaz birde tank bag olunca racingde nasıl yatıyosunuz camın altına ????
şimdi diyecenizki ne kafanı yoruyon al bir spor tourıng bak keyfine ama iş öle deyil racingciler bu sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz
bu sorunlara güzel cvplar alabilirsem 1000 rr düşünüyorum bizim burda arkadaşta vardı bir kere binmiştim aşık oldum ona 10km flan gidip geldim tam bir şey anlayamadımdı
NOt : kimse vfr flan tavsiye etmesin ben illa racing istiyom banane _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 04.04.2007 - 07:51 Mesaj konusu:
Alıntı:
bel ağrısı olacak
*uzun yolda yoracak seni
*yağmurlu havada yavaşlıyacan (endurolara göre diyorum )
*çamuru görünce offf diyecen
*kaldırıma çıkamıyacan ( çıkacak yer arıyacan )
*merdivenlerden inemiyecen inenlere bakarak delirecen
*top case side case takamıyaca uzun yolda fazla eşya alamıyacan delirecen
* uzun yola gidipte gittiğin yerden evdekilere hediyelik bir şey alamıyacan çünkü bagajın yok
*kendini tutamassan tek teker flan yaparsın ondan sonra al başına bela
* birde arkaya pilyon bindimi tepemden bakacak ( çok iğrenc gözüküyo sen altta o yukarda heran fırlıyacakmış gibi )
* pilyon için tutanacak yerler yok depoya yapışacan mecbur
*tepemden bakmasın diye pilyon almıyacan mono kapak takacan ama bu sefer uzun yola kendin çıkacan eşini alamıyacan
_DeliCocuk_, kardesım ıste bu yuzden herkes racıng cı olamıyo bız bıraz daha ozguruz herhalde ne olursa olsun dıyıp makınalarımızdan(racıng den)vazgecmeyenlerdenız..herturlu sıkıntıya ragzıyız ama ıllagakı racıng sevdalısıyız _________________
Ben soruyu göremedim? Yani soruların hepsini zaten kendin yanitlamişsin... O yüzden anlamadım neden böyle bir başlık açtığını.... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 04.04.2007 - 07:56 Mesaj konusu:
_DeliCocuk_, bu aradıklarını bir racingde bulman imkansız zaten bu özellikler racinglerde olsa idi endurolar touringler hiç satmazdı. Bu tip motorlar sehirler arası yolculuk için üretilmemişlerdir senin amacın şehirler arası seyehat ise aradığını bulamazsın 1000rr da falan. _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
sen motor mu arıyon arazi aracımı racing alışın ca senı yormaz
yolda kımseyle muhattap degılsın 200 250 camın altına da yatarsın rüzgar olmaz bellık takarsın boyuna yapına göre motor alırsın hiç bi yerın de agrımaz merdıven kaldırım diyorsan ayakların var yağmurda raceyle virajlar zorlar yavaşlarsın lastık ıyıyse zaten gidiyorsun
yavaşta gitsen sen dekı makıne zaten yetişemez
sen önce ne istedıkıne karar ver yolda gazlamak mı dag bayır merdıven mı benım daha bi sıkıntım olmadı
2000 kwasakı 6 saat bi kere ben zın aldım motor üstün den inmedim ama bana sorarsann sen bişi lamaz sın
Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 392 Nereden: İstanbul / Avrupa yakası
Tarih: 04.04.2007 - 08:01 Mesaj konusu:
Racingin bize verdiği keyif hepsine değer. Bu makinaları kullanmaktan çok keyif aldığım için yukarıda saydığınız olumsuzlukların hiçbiri beni etkilemiyor. Yukarıda sıraladıklarınıza bakacak olursak racing size pek gelmez. Alsanız da 3 gün sonra satarsınız en iyisi siz bir daha düşünün derim. _________________ Honda CBR 1000RR Fireblade
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 04.04.2007 - 08:06 Mesaj konusu:
FKC demiş ki:
Racingin bize verdiği keyif hepsine değer. Bu makinaları kullanmaktan çok keyif aldığım için yukarıda saydığınız olumsuzlukların hiçbiri beni etkilemiyor. Yukarıda sıraladıklarınıza bakacak olursak racing size pek gelmez. Alsanızda 3 gün sonra satarsınız en iyisi siz bir daha düşünün derim.
işte bende bundan korkuyorum bu bana göre değilmiş diyerek alıpta satmak
ante motor konusunda kafam çok karışık o yüzden soruda karışık oldu _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
FKC, abicim senı buaralar cok aktıf goruyorum ve daha aktif olarak gormek istiyorum
dotum ben sana racingi şoyle tarıf edıyım..
5-10 gun de 1 biniyorum 150km kadar yol yapıorum onun verdıgı damak tadi bi 10gun daha beklememe degiyor
_DeliCocuk_, hemşerim benim yaa baba biz zonguldaklı değilmiyis zonguldaklıyıs bitti _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Sürat istiyosan konfor aramıyacaksın.Konfor arıyosan performansı zor bulursun.Bu aslınsa sorundan öte model seçiminde tercih sebebidir diye düşünüyorum.Safkan spor makina zaten kullanışlı olmaktan çok kullanıcısına eşsiz keyif vermek için tasarlanmıştır.250bin avroluk spor araba da ,son model rr'da aynı felsefeyi taşır _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Tarih: 04.04.2007 - 09:09 Mesaj konusu:
bence her sıkıntıya değer ben sattım yeni racing alcam kuduruyorum bence al düşünme ben suzukiciyim açıları daha rahat gelio abim yamaha bayisi olduu halde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız