arkadaşlar MD ailesi her geçen gün büyüyor. hergün yeni bir üye kazanıyoruz. ben diyorum ki herkes kaskına MD amblemi yapıştırsın böylece herkes tanır birbirini trafikte hemde insanlar artık bilsin artık MD diye bişey var alışsınlar. saygı görelim artık trafikte. lütfen herkes kaskına yapıştırsın veya başka bişey yapsın görünce tanıyalım birbirimizi
Edit : Freewing. Başlığı daha anlaşılır şekilde değiştirdim.
bencede çok güzel olur ama nerden alacaz md amblemini _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
çok güzel olur dostum güzel bir düşünce kask'lara yani Kaskın arkasına kocaman MD işareti Herkez MD Aile'sinin Büyük Bir Aile Olduğunu Görsün tebrikler
Kayıt: Mar 12, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil
Tarih: 04.04.2007 - 14:23 Mesaj konusu:
benim kaskta var ama motorun çamurluğunada yapıştırcam bi tane koskoca istanbulda bi tane md göremiyorum yanni belkide o md ama ben bilmiyorum herkesin belli etmesi lazım motor delisi olduğunu _________________ 08 600rr
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 04.04.2007 - 14:24 Mesaj konusu:
king16,
Alıntı:
lütfen herkes kaskına yapıştırsın veya başka bişey yapsın görünce tanıyalım birbirimizi
Tamam montumun üstüne md tişörtü giyicem görünce hemen tanırsın zaten böyle birini görürsen o benim başka bir deliyle karıştırma ama... _________________
Tarih: 04.04.2007 - 14:41 Mesaj konusu:
benim kaskımın 4 bir yanında md amblemi var sağdan soldan heryerden görülür oda benim işte
md çıkartması olmayanlar başlarına birer honi taksın bizden olduğu anlaşılsın
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 04.04.2007 - 15:05 Mesaj konusu:
beni zaten herkes plakamdan tanıyor ekstradan bi stickere ihtiyaç duymuyorum.. ehehe..
fuarda yürüyorum iki adımda bir bana şöyle bir soru geliyor 'sen MDden anicik sin değil mi?' e ben daha ne diyeyim.. _________________
ANY 21
bencede güzel birşey olur.......benim motorun camında bir tane var,bir tanede kask a yapıştırırız olur...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 04.04.2007 - 16:25 Mesaj konusu:
ya Benm motorumda zaten 2 tane md yapıştırması var ama kaskıma taksam bile nolcakki zaten şu kuşadasında toplam 5-6 kişiyiz herkezide tanıyorum yani bnm için gerek yok aslında ancak şartsa bende yaparım tabikide _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız