Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trafikte birbirimizi tanımak için...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trafikte birbirimizi tanımak için...

Trafikte birbirimizi tanımak için...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Trafikte birbirimizi tanımak için... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar MD ailesi her geçen gün büyüyor. hergün yeni bir üye kazanıyoruz. ben diyorum ki herkes kaskına MD amblemi yapıştırsın böylece herkes tanır birbirini trafikte hemde insanlar artık bilsin artık MD diye bişey var alışsınlar. saygı görelim artık trafikte. lütfen herkes kaskına yapıştırsın veya başka bişey yapsın görünce tanıyalım birbirimizi

Edit : Freewing. Başlığı daha anlaşılır şekilde değiştirdim.
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede çok güzel olur Delirdim ama nerden alacaz md amblemini Üzgünüm
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım hangi şehirdesin bilmiyorum ama MD ürünlerinin satıldığı herhangi bi yerden alabilirsin Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olur dostum güzel bir düşünce kask'lara yani Kaskın arkasına kocaman MD işareti Herkez MD Aile'sinin Büyük Bir Aile Olduğunu Görsün tebrikler
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kaskta var ama motorun çamurluğunada yapıştırcam bi tane koskoca istanbulda bi tane md göremiyorum yanni belkide o md ama ben bilmiyorum herkesin belli etmesi lazım motor delisi olduğunu Bravo
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

king16, İyi fikir
Alıntı:

lütfen herkes kaskına yapıştırsın veya başka bişey yapsın görünce tanıyalım birbirimizi

Tamam montumun üstüne md tişörtü giyicem Dil çıkarıyorum görünce hemen tanırsın zaten böyle birini görürsen o benim başka bir deliyle karıştırma ama... Delirdim Delirdim

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kaskımın 4 bir yanında md amblemi var sağdan soldan heryerden görülür oda benim işte Gülümsüyorum
md çıkartması olmayanlar başlarına birer honi taksın bizden olduğu anlaşılsın Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni zaten herkes plakamdan tanıyor Çok gülüyorum ekstradan bi stickere ihtiyaç duymuyorum.. ehehe..
fuarda yürüyorum iki adımda bir bana şöyle bir soru geliyor 'sen MDden anicik sin değil mi?' Çok gülüyorum e ben daha ne diyeyim..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede güzel birşey olur.......benim motorun camında bir tane var,bir tanede kask a yapıştırırız olur......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
genc26
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskısehır e de bu yapıstırmalardan yollayın yaw .honi takmak zorunda birakmayın bizi Çok gülüyorum
genc26 Çevrimdışı genc26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla güsel bişiy olur ama nerden alcammı bilmiorm Ağlıyorum bn izmirdeyim bana bi söylarmisniz nerde var?
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben kaskıma birşey yapıştırmam gürültülü bir Varadero ve üstünde kocaman bir adam gördügünüzde işte ben oyum arkadaşlar.....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hımm benim motorum olmadığına göre el mahkum kafamda huniyle dolaşacağım... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Artık her gün kıyafetime göre takarım Delirdim

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet ya bendde esk deyim ama nasıl temin edeceğiz ??
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 04.04.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya Benm motorumda zaten 2 tane md yapıştırması var ama kaskıma taksam bile nolcakki zaten şu kuşadasında toplam 5-6 kişiyiz herkezide tanıyorum yani bnm için gerek yok aslında ancak şartsa bende yaparım tabikide Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal