Arkadaşlar uzun süren aramalarım sonucunda 2. el 500 km de çok temiz bir masai atv buldum fiyat olarak 3,750 ytl dediler ben bunu başlangıç olarak düşünüyorum.Genel olarak arazi şartlarında kullanmak istiyorum hafta sonları hobi olarak.Galiba motoru suziki motoru ve kore üretimiymiş.Kanuni nin aynı modeline kıyasla nasıl bir alet rampalarda falan yığılıp kalırmı ayrıca zincirli bir model sizlerın tecrübesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Hobi amaçlı kullanım düşünüyorum cevaplarınız,fikirleriniz ve yorumlarınız benım için çok önemli msn den konuşmak istersenızde msn adresim :can_seremet@hotmail.com
Son Mesajdan 21 saat:
seremet demiş ki:
Arkadaşlar uzun süren aramalarım sonucunda 2. el 500 km de çok temiz bir masai atv buldum fiyat olarak 3,750 ytl dediler ben bunu başlangıç olarak düşünüyorum.Genel olarak arazi şartlarında kullanmak istiyorum hafta sonları hobi olarak.Galiba motoru suziki motoru ve kore üretimiymiş.Kanuni nin aynı modeline kıyasla nasıl bir alet rampalarda falan yığılıp kalırmı ayrıca zincirli bir model sizlerın tecrübesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Hobi amaçlı kullanım düşünüyorum cevaplarınız,fikirleriniz ve yorumlarınız benım için çok önemli msn den konuşmak istersenızde msn adresim :can_seremet@hotmail.com
walla farkında olmak için sordum cevap gelmeyince aldım fakat şimdi acayip memnunum çok güzel gidiyor.baya çamurlu bir arazide falan hiç zorlanmadan gidiyor bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum.
ya çok güzel bir alet arkadaşımda vardı ama fiyatı o kadar pahalı değil demişlerdi 2.000 küsürlerde diye duymuştum ben bende istiyorummm alcam katacam kolleksiyonuma hehehe _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız