Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - alkollü motor sürücüsü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

alkollü motor sürücüsü

alkollü motor sürücüsü
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 05.04.2007 - 09:58    Mesaj konusu: alkollü motor sürücüsü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
dava konusu:İzmirde yaşandı alkol aldıktan sonra motosikletiyle salihli/İzmir karayolunda trafiğe çıkan sürücü bir süre sonra dengesini yitirdi motosikletiyle birlikte yol kenarındaki topraklık alana devrilen sürücü hafif yaralanırken motosikleti(r6) de hasar gördü 159 promil alkollü olduğu saptanan sürücü adliyeye sevk edildi .

sürücü hakkında yeni TCK nın "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak başlıklı 179.maddesi uyarınca dava açıldı ancak yerel mahkleme kazada sadece kendisi zarar gören sanığın beratine kara verd...

kararda sanığın 179. maddenin 2.ve 3. fıkrasına göre cezalandırılması gerektigine işaret etti .
---
yargıtayın aldığı yeni arara göre: alkollü olarak kaza yapanların sadece kendisine zarar vermiş olsa bile 2 yıla kadar cezalandırlmasına ve para cezası ile kurtulamayacagını içeriyor...

_bu arada motoruda lekelemiş oldu_ benim üzüldüğüm motosikletli olarak kaza yapması
--------------------
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu noktadada beni üzen alkollü motora binmesi.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi alkol aldın madem arabaya bin motora binilirmi yaa

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence alkollü sürücünün yaptığı bir yannışsa mahkemenin kararı 10 yannış yarın öbür gün alkol alıp belki bizim başımızı yakçak böle kararmı olur Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Y arkadaşlar bırakın bu işleri yaaa, Allah aşkına birbirimiz kandırmayalım. İçip içip motora biniyor insanlar, hemde 1-2 değil 3 şişe ve üstü içilip şak diye motora atlanıyor. Hemde çok yakından tanıdğımız insanlarda var bunların içinde. beraber geziler yapıyoruz, eğleniyoruz ama bu durumda kimsenin kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok, içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum, 50 promil üstünü geçenlere özellikle !!! Öfkeliyim
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden bahsediyorsunuz siz arkadaşım bu sitede yayınlanan resimlere bakın %80 ınınde elinizde bira var içki var sonrada motora bınıyorsunuz , siz kendinizi kandırıyorsunuz Gülümsüyorum Sorumluluk sahibi olmak lazım ...
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

javascript:emoticon('Max_PAYNE, ')
Y arkadaşlar bırakın bu işleri yaaa, Allah aşkına birbirimiz kandırmayalım. İçip içip motora biniyor insanlar, hemde 1-2 değil 3 şişe ve üstü içilip şak diye motora atlanıyor. Hemde çok yakından tanıdğımız insanlarda var

bunların içinde. beraber geziler yapıyoruz, eğleniyoruz ama bu durumda kimsenin kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok, içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum, 50 promil üstünü geçenlere özellikle !!!
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rıza_erdem,
Alıntı:

hadi alkol aldın madem arabaya bin motora binilirmi yaa

kardeş alkollü arac kullanmayalım yaaaaa Bravo Üzgünüm

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lunaticman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600 e katılıyorum doğrusu. Gezi fotolarına bir bakın. marifetmiş gibi elinde bira, motorüstü poz veren birçok şahsı görmek işten bile değil. kimsenin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez ama nerede ve nasıl içtiği önemli.

alkol alıp motora binenleri kınıyorum. bir de resim çektirip md ye gönderenleri iki kere kınıyorum Sinirlendim . kimsenin bu camiayı lekelemeye hakkı yok. Sinirlendim
lunaticman Çevrimdışı lunaticman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motor varken bi küçük bira bile içmiyorum, arkadaş 159 promil alkolle motorun üstüne oturmuş. Buna aptal cesareti mi desem yoksa deli cesareti mi desem karar veremedim.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=45150#832425

Eski değil daha dün , yani bi sayfada motorcu iyidir güzeldir ,öpüşlesi varlıktır diye yağlama çalışması , başka sayfada alemin dibine gazın köküne vurduk mantığı ... Yalannnnn dünyaa ... Ara kontrol kursu bahane Efes Pilsen şahane ...
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE, haklısın arkadaşım,ama bir farkla.......

arkadaşlar en başta kimseyi savunduğum anlaşılmasın..üstüne basa basa söylemek istiyorum bunu.........

şimdi arkadaşlar konu gerçekten ciddi bir konu,,protesto yorumları da son derece yerine ve doğru....benim fikrimce de;alkollü olarak hiç bir motorlu taşıtın kullanılmaması,hatta bisikletin bile......ama bir de şu var.alkol herkesi farklı etkiler.kimi vardır 1-2 dublede kaykılır kafayı bulur,,,,,kimi de vardır, içer içer ama bünyesinin sağlamlığından kafayı bulmaz.....TT600, haklısın arkadaşım.fotoların %80 kısmında alkol görüntüleri var.ama o olay görünenlerle kalıyor.yani herkes kendi sınırını bilerek biişiler yapıyor.

ama şunu da söylüyorum;;;alkol gerçektende şişede durduğu gibi durmuyor....bilinçli olmak şart
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR demiş ki:

alkollü yürümek bile sakıncalı ki biz bir taşıta binip bininmemesi konusunda tartışıyoruz binerse kaderini kendi hazırlamış olur kendine eder bunda söyleyecek kelime bulamıyorum aklı var fikri var şaksın
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

haklısın

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

haklısın
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
Y arkadaşlar bırakın bu işleri yaaa, Allah aşkına birbirimiz kandırmayalım. İçip içip motora biniyor insanlar, hemde 1-2 değil 3 şişe ve üstü içilip şak diye motora atlanıyor. Hemde çok yakından tanıdğımız insanlarda var bunların içinde. beraber geziler yapıyoruz, eğleniyoruz ama bu durumda kimsenin kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok, içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum, 50 promil üstünü geçenlere özellikle !!! Öfkeliyim

şayet grupla gidip içki içen varsa ordan uzaklaşacaksın içmeyi bilen başının çaresinede bakar böylece sende ağrımayan başını ağrıtmazsın en güzeli o ortam dan uzaklaşmak ..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal