Tarih: 05.04.2007 - 09:58 Mesaj konusu: alkollü motor sürücüsü
slm
dava konusu:İzmirde yaşandı alkol aldıktan sonra motosikletiyle salihli/İzmir karayolunda trafiğe çıkan sürücü bir süre sonra dengesini yitirdi motosikletiyle birlikte yol kenarındaki topraklık alana devrilen sürücü hafif yaralanırken motosikleti(r6) de hasar gördü 159 promil alkollü olduğu saptanan sürücü adliyeye sevk edildi .
sürücü hakkında yeni TCK nın "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak başlıklı 179.maddesi uyarınca dava açıldı ancak yerel mahkleme kazada sadece kendisi zarar gören sanığın beratine kara verd...
kararda sanığın 179. maddenin 2.ve 3. fıkrasına göre cezalandırılması gerektigine işaret etti .
---
yargıtayın aldığı yeni arara göre: alkollü olarak kaza yapanların sadece kendisine zarar vermiş olsa bile 2 yıla kadar cezalandırlmasına ve para cezası ile kurtulamayacagını içeriyor...
Tarih: 05.04.2007 - 10:11 Mesaj konusu:
Y arkadaşlar bırakın bu işleri yaaa, Allah aşkına birbirimiz kandırmayalım. İçip içip motora biniyor insanlar, hemde 1-2 değil 3 şişe ve üstü içilip şak diye motora atlanıyor. Hemde çok yakından tanıdğımız insanlarda var bunların içinde. beraber geziler yapıyoruz, eğleniyoruz ama bu durumda kimsenin kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok, içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum, 50 promil üstünü geçenlere özellikle !!! _________________ Kenan
Honda VFR 800
Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 399 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 05.04.2007 - 10:36 Mesaj konusu:
Neden bahsediyorsunuz siz arkadaşım bu sitede yayınlanan resimlere bakın %80 ınınde elinizde bira var içki var sonrada motora bınıyorsunuz , siz kendinizi kandırıyorsunuz Sorumluluk sahibi olmak lazım ... _________________ KTM EXC 450 R
javascript:emoticon('Max_PAYNE, ')
Y arkadaşlar bırakın bu işleri yaaa, Allah aşkına birbirimiz kandırmayalım. İçip içip motora biniyor insanlar, hemde 1-2 değil 3 şişe ve üstü içilip şak diye motora atlanıyor. Hemde çok yakından tanıdğımız insanlarda var
bunların içinde. beraber geziler yapıyoruz, eğleniyoruz ama bu durumda kimsenin kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok, içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum, 50 promil üstünü geçenlere özellikle !!!
Tarih: 05.04.2007 - 11:08 Mesaj konusu:
TT600 e katılıyorum doğrusu. Gezi fotolarına bir bakın. marifetmiş gibi elinde bira, motorüstü poz veren birçok şahsı görmek işten bile değil. kimsenin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez ama nerede ve nasıl içtiği önemli.
alkol alıp motora binenleri kınıyorum. bir de resim çektirip md ye gönderenleri iki kere kınıyorum . kimsenin bu camiayı lekelemeye hakkı yok. _________________ Kaplumba?a Yava? Gider, Ama Hep Gider
------------------------------------------------------
Eski değil daha dün , yani bi sayfada motorcu iyidir güzeldir ,öpüşlesi varlıktır diye yağlama çalışması , başka sayfada alemin dibine gazın köküne vurduk mantığı ... Yalannnnn dünyaa ... Ara kontrol kursu bahane Efes Pilsen şahane ... _________________ KTM EXC 450 R
Tarih: 05.04.2007 - 11:15 Mesaj konusu:
Max_PAYNE, haklısın arkadaşım,ama bir farkla.......
arkadaşlar en başta kimseyi savunduğum anlaşılmasın..üstüne basa basa söylemek istiyorum bunu.........
şimdi arkadaşlar konu gerçekten ciddi bir konu,,protesto yorumları da son derece yerine ve doğru....benim fikrimce de;alkollü olarak hiç bir motorlu taşıtın kullanılmaması,hatta bisikletin bile......ama bir de şu var.alkol herkesi farklı etkiler.kimi vardır 1-2 dublede kaykılır kafayı bulur,,,,,kimi de vardır, içer içer ama bünyesinin sağlamlığından kafayı bulmaz.....TT600, haklısın arkadaşım.fotoların %80 kısmında alkol görüntüleri var.ama o olay görünenlerle kalıyor.yani herkes kendi sınırını bilerek biişiler yapıyor.
ama şunu da söylüyorum;;;alkol gerçektende şişede durduğu gibi durmuyor....bilinçli olmak şart _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 05.04.2007 - 12:16 Mesaj konusu:
RüzGaR demiş ki:
Bu noktadada beni üzen alkollü motora binmesi.
alkollü yürümek bile sakıncalı ki biz bir taşıta binip bininmemesi konusunda tartışıyoruz binerse kaderini kendi hazırlamış olur kendine eder bunda söyleyecek kelime bulamıyorum aklı var fikri var şaksın _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 05.04.2007 - 12:42 Mesaj konusu:
Max_PAYNE demiş ki:
Y arkadaşlar bırakın bu işleri yaaa, Allah aşkına birbirimiz kandırmayalım. İçip içip motora biniyor insanlar, hemde 1-2 değil 3 şişe ve üstü içilip şak diye motora atlanıyor. Hemde çok yakından tanıdğımız insanlarda var bunların içinde. beraber geziler yapıyoruz, eğleniyoruz ama bu durumda kimsenin kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok, içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum, 50 promil üstünü geçenlere özellikle !!!
şayet grupla gidip içki içen varsa ordan uzaklaşacaksın içmeyi bilen başının çaresinede bakar böylece sende ağrımayan başını ağrıtmazsın en güzeli o ortam dan uzaklaşmak ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız