Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motoshow'07 Fuar MD Stant Fotoğraf ve Videoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motoshow'07 Fuar MD Stant Fotoğraf ve Videoları

Motoshow'07 Fuar MD Stant Fotoğraf ve Videoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Motoshow'07 Fuar MD Stant Fotoğraf ve Videoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer başlıklarda Fuar'ın anlam ve önemi yeteri kadar konuşulduğu için uzun uzun mesaj yazmaya gerek yok..Fotoğraflara bakalım,videoları izleyelim..Gülelim Çok gülüyorum

Link

Link

Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşteeee asıl fotolar geldi.
Gerçekten çok güzel eglenmişsiniz.
Herzamanki gibi şen ve şakrak Gülümsüyorum
Rabbit, ablacım teşekkürler

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper, süper süper Bravo Gelemediğim için üzülüyorum Üzgünüm pizzayı kaçırmışım Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD'yi tutana aşk olsun.
Gerçektende harika insanlar, harika karşılaşma ...
Stand mükemmel, ortam mükemmel, kareler mükemmel
HErşey mükemmel ....

Rabbit, Sanki senden 2 tane görür gibi oldum Şok oldum
Videolar&kareler için Teşekkürler Bravo
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflar süper canım ciğerim Arzum ellerine sağlık, orada olmayı ben de çok isterdim Üzgünüm inşallah seneye artık...oldukça eğlenceli geçmiş. Halaylar, kareografiler süper Gülümsüyorum

Bu arada Savaş ne zaman TV da görücez seni Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Artist gibi çıkmışsınız Halil ile Bravo

Mehmet Tan abim imreniyorum size ve ailenize...bir aile bu kadar mı sevgi dolu, bağlı, candan olur Çoook seviyorum

MD kısacaaaa...........SÜPERSİNİZ! Alkışlıyorum
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu resme bittim ya süper çıkmışsınız ;=) iki rambo ortasındada kurtarılmayı bekleyen ceylan Çok gülüyorum
Tebrikler çok güzel resimler Alkışlıyorum
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diğer topiclerede bakmıştım onlarda çok iyiydi.. Fakat standımızın fotolarını göremedim derkenn Rabbit yetişti.. Tek kelimeyle harika Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, bu süper kareleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim ellerine sağlık arsusum Çoook seviyorum

yeni avatar resmin harika olmuş Gülümsüyorum

fuar hem yorucu hemde eğlenceli geçmiş sizin için.seneye inşallah bende fuarda deliricem Delirdim

standa ilgi yoğun olmuş istanbul md yalnız bırakmamış sizi Bravo

mehmettan abi yerinde duramamış coşmuş Dans

hepiniz harikasınız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 05.04.2007 - 10:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbit abla ellerine sağlık cok güzel resimler cekmişsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Rabbit
Ellerine sal1k güzel resimler Bravo

Yorucu bir fuar geride kald1 tabi ben Izmir'den motorsikletimle gittim bi de gece yolculugu yapmak zorunda kalinca fazlasiyla do...m dondu Göz kırpıyorum Ama herseye ragmen MD ile olmaya degdi Bravo

Alıntı:

Arcan
Dostum o ceylani yogun istek uzerine Halil arkadasimla korumaya almak zorunda kaldik. Eeeee rus mankene Turk konukseverligini gostermeliydik Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süüüüüüüpersiniz yaaaaaa Delirdim Delirdim Delirdim
resmen dediliğin doruklarına ulaşmışsınız Dans Dans Dans Dans MD dans grup Çok gülüyorum
bu yıl son anda çıkan işler dolayısıyla gelemedim çok üzgünüm ama inşaallah seneye mutlaka oradayım standttan ayrılmayacağım kovsanızda gitmeyeceğim 4gün orada yatacağım Gülümsüyorum Delirdim

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit yorum yapmaya gerek yok demişsin ama dayanamıcam, ben kaçırmışım o dansları yaaa MehmetTan abi ve Hakan başkanım ;dans bu yaaa Delirdim çok güldüm süper dans etmişsiniz inanın, keşke bende size katılsaydım ama çoook yorgun ve uykusuzdum, zaten fotoğraflardan anlamak mümkün artık bir dahakine Bravo

Velit yanında küçücük kalmışım ,sanki sen abi ,ben kardeş olmuşum Şok oldum kompleks yaptım inan Gülümsüyorum

herşey çok güzeldi
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbit ellerine sağlık çok güzel olmuş resimler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PeLLiNe, ablacım o kadarda küçük gözükmüyon ama Dil çıkarıyorum Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzu abla eline sağlık çok güzel kareler
md standı çok eğlenceli geçmiş bir saati boş geçmemiş sanki
vur patlasın çal oynasın misali Delirdim Dans
ya bu renk diyorum bu kadarmı yakışır bu kadarmı dikkat çeker siyah çok göz alıcı bir renk Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal