Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sonunda Rüyama Kavuştum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sonunda Rüyama Kavuştum.

Sonunda Rüyama Kavuştum.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 05.04.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Sonunda Rüyama Kavuştum. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(En kısa zamanda yeni fotoğraflarını da çekeceğim)

04 Nisan sabahını dar ettim.Sabah 07:15 te Marmara Ereğlisinden otobüse atladığım gibi iki saat onbeş dakika gibi bir süre sonra soluğu MOTOTAL'in Hasanpaşa'daki servisinde aldım ve rüyam hazır ve nazır bi şekilde karşımda duruyordu. Delirdim Delirdim Bütün arkadaşalarımın da rüyalarına kavuşması,her zaman motorlarının üzerinde olmaları dileğiyle. Dans

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 05.04.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız surusler cok hos duruyo Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 05.04.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Delirdim kazasız belasızz...

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oncugokgoz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul/?enesenevler

MesajTarih: 05.04.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gercekten cok guzel bır motor
Başa dön
oncugokgoz Çevrimdışı oncugokgoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 05.04.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, hayırlı uğurlu olsun abi cim Allah kaza bela vermesin abi motor dehşet güzel
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 05.04.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ,yamaha_onur, oncugokgoz, emrahcadirli, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: üSkÜdAr / aLTuNiZadE / isT.

MesajTarih: 05.04.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi güle güle kullan yakışmış makina heralde ilk alıcılarındansın Bravo Bravo kazasız belasız sürüşler
Başa dön
hondali Çevrimdışı hondali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 05.04.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En Güzel makineyi almışsın be abi.. Allah Kaza Bela vermesin.. İyi günlerde kullan. Hayırlı olsun Bravo
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 06.04.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayrlı olsun Bravo Bravo mrpilot

kazasız belasız cezasız vede keyif yüklü sürüşler yapasın Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuperHang-On
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.04.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne denir ki? tatlı rüyalar............. Bravo
Başa dön
SuperHang-On Çevrimdışı SuperHang-On Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 06.04.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper makina almışsın ustam.... tatlı rüyalar ... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hurgeneral
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.04.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah iyi günler de kullanmayı nasip etsin...çok güzel motor
Başa dön
Hurgeneral Çevrimdışı Hurgeneral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 06.04.2007 - 01:27    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım kardeşim ALLAH kazasız belasız bir ömür boyu mutlu sürüşler nasip eylesin dileğim odurki dileyen herkes rüyalarına kavuşsun çünki ben çok iyi bilirim o rüyaya kavuşma duygusunu mutlu sürüşler diliyorum sağlıcakla kalınız ...
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 06.04.2007 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, abicim hayırlı uğurlu olsun makinenin rengi şekli süper sonuçta HONDA sağlıkla uzun yıllar binmen dileğiyle
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 06.04.2007 - 05:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabus göstermesin Göz kırpıyorum
Güle güle, kazasız belasız binersin inşallah...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal